وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
با آمدن رسول اکرم (ص) رسومات شنیع و زشت از دنیا برچیده شد.
۱۴۰۰/۱۲/۱۱ ۱۸:۵۸ 690
مولوی اسحاق مدنی:

با آمدن رسول اکرم (ص) رسومات شنیع و زشت از دنیا برچیده شد.

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: زمان آن حضرت برای زنان و  انسانهای ضعیف حق و حقوقی نبود.

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مولوی اسحاق مدنی عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در وبینار گرامی داشت منزلت حضرت محمد (ص) با عنوان «پیامبر اعظم(ص) محور وحدت که عصر امروز و به همت معاونت امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، با اشاره به آیه «ما ارسلناک الا رحمه للعالمین» گفت: معنای آیه این است که 
خداوند به پیامبر می گوید ما تو را رحمت برای کل جهانیان آفریدیم که شامل انسان و غیرانسان و مرد و زن و ... می شود. این چگونه ممکن است؟ وقتی به احادیث نگاه می کنیم می بینیم که رهنمودها و دستورهایی برای کل جهانیان دارد. وقتی انسان آن تحولی را می بیند که بعد از آمدن آن حضرت(ص) در جهان رخ داد متوجه می شود که پیامبر(ص) واقعا رحمت برای کل جهانیان است.
وی با بیان این مطلب افزود: قبل از آمدن آن حضرت دختران را زنده به گور می کردند و افتخاری برای برخی کوردلان بود؛ انسانهای سیاه دل و شقی القلبی که دختر را عار می دانستند. غافل از اینکه اگر همین دختران نبودند خودشان هم به دنیا نمی آمدند.
مولوی اسحاق مدنی ادامه داد: بعد از آمدن رسول اکرم (ص) این رسم شنیع و زشت از دنیا برچیده شد در زمان آن حضرت زنان ارث نمی بردند ولی آن حضرت آمد و ارث برای آنها تأمین کرد. اگر شوهر زنی فوت می کرد، این زن تحت تکفل پدرشوهر و برادر شوهر بود  و اجازه نمی دادند به کسی شوهر کند.
وی اضافه کرد: زمان آن حضرت برای زنان و  برای انسانهای ضعیف حق و حقوقی نبود، اگر کسی از قوم ضعیفی کسی را از قوم دیگری می کشت، در عوض آن از همان قوم ضعیف ده، بیست نفر را می کشتند.

عضو شورای عالی مجمع  گفت: در زمان پیامبر(ص) رباخواری در حدی بود که اگر مبلغ کمی با سود از کسی می گرفتند و به موقع برگردانده نمی شد؛ برای پرداخت چند برابر به آن اضافه می کردند که برایش غیر قابل پرداخت می شد و آن طرف را از هستی ساقط می کردند. بزرگترین تجارت آنها همین ربا خواری بود. در آن زمان برای انسان‌های قوی میدان برای هر کاری باز بود ولی انسانهای ضعیف نباید هیچ کاری می کردند، عده ای هم  برده بودند که هیچ حق و حقوقی در آن جامعه برایشان وجود نداشت.
مولوی اسحاق مدنی تصریح کرد: وقتی اسلام آمد آن حضرت خیلی از این رسم و رسومات بد را از بین برد و  در حجة الوداع فرمود که از این به بعد هر قتل و غارتی که قبلا بوده نادیده بگیرید. در آن زمان از طایفه بنی عبدالمطلب فردی به نام ربیعه کشته شده بود و هنوز انتقام از آن قاتلین نگرفته بودند. پیامبر(ص) فرمود من قتل ربیعه را نادیده می گیرم. در مورد سودی که عموی او عباس از دیگران طلب داشت هم  گفت، از امروز سودی که عباس طلب دارد را از بدهکاران او نمی گیرم و عباس حق ندارد از آنهایی که بدهکار سود هستند چیزی دریافت کند و فقط اصل مال حق اوست.

وی اضافه کرد: اگر کسی در حالی که سوار بر حیوانی بود، با نفر دیگری صحبت می کرد آن حضرت می فرمود این حیوان است و جان دارد باید پیاده شوی صحبت کنی و  دوباره سوار شوی، چرا که حیوان معذب می شود. حتی حیواناتی که حلال گوشت بودند و مورد نیاز بشر هستند و باید ذبح شوند، آن حضرت می فرمود این حیواناتی که ذبح می کنید را عذاب ندهید، باید کارد شما موقع ذبح تیز باشد و به سهولت ذبح کنید و حیوانی را جلو حیوان دیگر ذبح کنید.

عضو شورای عالی مجمع گفت: پیامبر(ص) نسبت به کشاورزی می فرمود اگر درختی بکارید، حتی اگر پرنده ای از میوه آن چیزی را بخورد برای شما اجر و پاداش دارد. با آمدن آن حضرت یک قوم وحشی بی سواد که به جز قتل و غارت هم کاری نداشتند و بزرگترین افتخارشان مشروب خوری و کشت و کشتار بود،  به قومی متمدنی تبدیل شدند.

همین هایی که بی سواد بودند یک روز معلم دنیا گشتند، بزرگترین فرماندهان جنگی شدند و در آینده بزرگترین دانشگاهها در کشورهای اسلامی تأسیس شد.

وی با بیان این مطلب افزود: پزشکانی که همین امروز نامشان در دنیا مطرح است و کتابهایشان تدریس می شود از مسلمانان به وجود آمدند، بزرگترین مؤلفها از مسلمانان بودند که کتابهای زیادی از آنها تألیف شد. مسلمانی که نوشتن و خواندن را بلد نبود اما امروز اگر نگاه کنید در هر کشوری اسلامی تألیفاتی بی حد و مرز از آنها را شاهد هستیم. اما این مسأله دیگری است که امروز ما از همه اینها محروم هستیم و تحت تأثیر تبلیغات سوء دشمنان خود قرار گرفته ایم و داریم کم کم از این نعمتهای بزرگ و از تحولی که آن حضرت در دنیا به وجود آورد، محروم می شویم.

مولوی اسحاق مدنی در پایان گفت: امیدواریم که انشاء الله مسلمانان به فکر آن روزهای اول اسلام باشند و ببینند که چه سروری و عزتی داشتند و امروز به چه روزی افتاده اند و خدایی نخواسته اگر برنگردند شاید وضع بدتر از اینها هم شود.

ارسال نظر