وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
اعتقاد راسخ به وحدت در جهان اسلام، از ویژگیهای ممتاز سردار سلیمانی است/وحدت، ضرورت و راهبرد ما در مقابله با دشمن مشترک است
۱۴۰۱/۱۰/۱۴ ۱۰:۱۱ 714
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:

اعتقاد راسخ به وحدت در جهان اسلام، از ویژگیهای ممتاز سردار سلیمانی است/وحدت، ضرورت و راهبرد ما در مقابله با دشمن مشترک است

دبیرکل مجمع تقریب اظهار کرد: دشمنان میخواستند فرقه ها و مذاهب و گرایشهای مختلف را با هم درگیر کنند و کلان پروژه امت واحده اسلامی و اتحادیه اسلامی را مخدوش کنند که به برکت مدیریت جهادی و میدانی حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، پروژه داعش شکست خورد.

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب در وبینار بزرگداشت مردآسمانی(2) که به همت معاونت امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد،اظهار داشت: نمی توانیم از شهید سلیمانی سخن بگوییم، بدون اینکه ارجاعی به انقلاب اسلامی داشته باشیم و انقلاب اسلامی هم شرح و توصیف نمی شود، مگر اینکه ارجاعی به بنیانگذار انقلاب یعنی امام خمینی(ره) داشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین کارهایی که امام خمینی(ره) انجام دادند، تربیت نیروهای انقلابی و جوانان عاشق شهادت و جهاد بود؛ در دوره جدید هم حضرت آیت الله خامنه ای، عنایت ویژه ای به جوانان و مسئولیت دادن به آنها و استفاده از نیروهای انقلابی  دارند و همان خط امام راحل را دنبال کردند.

دبیرکل مجمع تقریب افزود: شاهد بودیم که نسل جدید از نیروهای انقلابی در طول این چهل سال به میدان آمدند، مسئولیتهای سنگینی را برعهده گرفته و به پیش بردند؛ یکی از برجسته ترین این چهره ها شهید حاج قاسم سلیمانی بود.

وی در ادامه به ویژگیهای سردار سلیمانی پرداخت و  گفت:او ایمان راسخ به وعده های الهی داشت و این ایمان در کردار و گفتار ایشان به منصه ظهور رسیده بود، اهل تهجد بود، با صفا و صمیمیت سخن می گفت و شجاع و نترس بود و این شجاعت را در جنگ سی و سه روزه و اشغال کردستان عراق توسط داعش، به خوبی شاهد بودیم.

دکتر شهریاری افزود: خوف از مقام و وعید الهی باعث شده بود، شجاعتی در ایشان شکل بگیرد که از غیر خدا ترسی به دل راه ندهد و این ویژگی مردان خداست که وقتی تهدید می شوند، ایمان دارند که خداوند ظالمین را هلاک می کند.

وی اضافه کرد: ویژگی بعدی سردار سلیمانی، مطالعات گسترده ایشان بود؛ پیوسته در حال مطالعه بود و در بسیاری از سفرها کتاب با خود به همراه می برد یا سفارش کتاب می داد. مطالعات ایشان نه تنها نظری بلکه عملی بود، تأسیس بسیاری از مراکز مطالعات میدانی یا حمایت از این مراکز را در دست داشت و پیوسته در جریان آخرین اخبار میدانی قرار می گرفت و تصمیماتی که می گرفت بر پایه همین مطالعات میدانی بود؛ به همین جهت می توانستند، خطراتی که برای ایران و جهان اسلام پیش می آمد را به خوبی شناسایی کنند.

دبیرکل مجمع تقریب ادامه داد: بنابراین قدرت مدیریت تهدیدها و خطرها را داشت و ما چهل سال مقاومت در مقابله با انواع خطرها و تهدیدات را به واسطه این تدبیرها و شناخت میدانی از اوضاع و احوال عینی به پیش بردیم.

وی تصریح کرد: ویژگی سوم شهید سردار سلیمانی، مدیریت جهادی و عملیاتی و میدانی ایشان بود؛ او یک مدیر پشت میزی نبود، بلکه مطالعات نظری را با مدیریت جهادی و عملیاتی ترکیب کرده بود.

دکتر شهریاری افزود: ویژگی دیگر ایشان، اعتقاد راسخ به وحدت در جهان اسلام بدون در نظر گرفتن مذاهب و اقوام بود و با عملکرد و رفتار خود نشان می داد که اگر می خواهیم، تمدن نوین اسلامی را شکل دهیم،  همه اقوام و مذاهب باید دست در دست هم دهیم تا بتوانیم در میدان عمل موفق شویم.

وی خاطر نشان کرد: اکثریت مسلمانان جهان را اهل تسنن تشکیل می دهند، توطئه دشمن هم «تفرقه بیانداز و حکومت کن» است و اقتضای مقابله با این دشمن، وحدت است و وحدت ضرورت و راهبرد ما در مقابله با دشمن مشترک است و بدون وحدت نمی توانیم به اهداف خود در تحقق تمدن نوین اسلامی برسیم.

دبیرکل مجمع تقریب افزود: شهید قاسم سلیمانی به گونه ای با همه فرق و مذاهب و ادیان رفتار می کرد که همه از یهودی و مسلمان و مسیحی و ایزدی و ...به ایشان علاقه مند بودند و برای گرفتن حق همه مستضعفین جهان تلاش کرد.

وی ادامه داد:حرکتی که شهید سلیمانی برای اتحاد بین گروههای مختلف فلسطینی از جمله جهاد و حماس و ...کرد، یکی از نقاط برجسته فعالیتهای ایشان است و شاهد بودیم که گروههای فلسطینی با اینکه از اهل سنت بودند، به شهید سلیمانی ارادت خاصی داشتند و اسماعیل هنیه در مراسم تشییع پیکر ایشان سه بار تکرار کردند که حاج قاسم شهید قدس بود، یعنی ایمان داشتند که آن شهید بزرگوار در راستای حمایت از آرمانهای قدس حرکت کرد.

دکتر شهریاری اضافه کرد: پنجمین ویژگی ایشان شکست دادن کلان پروژه داعش بود، حال آنکه سرویسهای اطلاعاتی شش کشور دنیا پشت داعش بودند و سرمایه های کشورهای خودباخته عربی پشتوانه حرکت داعش بوده است.

وی خاطرنشان کرد: داعش درست شده بود تا با ترویج خشونت دینی، تخریبی برای چهره اسلام باشد، چون گرایش به اسلام بعد از انقلاب اسلامی به عنوان یک محور مقاومت در برابر استکبار جهانی برای عده ای مسأله ساز شده بود، داعش همچنین می خواست با تأسیس دولت عراق و شام، جمهوری اسلامی ایران را تهدید و دشمن جدی هم مرز با ایران ایجاد کند، تا ایران به جای توجه به اسرائیل، به دشمن جدید یعنی داعش توجه کند.

دبیرکل مجمع تقریب ادامه داد: دیگر هدف داعش، ایجاد درگیری مذهبی بین امت اسلامی برای شکست پروژه اتحادیه اسلامی و امت واحده اسلامی بود، میخواستند، فرقه ها و مذاهب و گرایشهای مختلف را با هم درگیر کنند و کلان پروژه امت واحده اسلامی و اتحادیه اسلامی را مخدوش کنند که به برکت مدیریت جهادی و میدانی حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و دیگر مجاهدین همراه ایشان پروژه داعش شکست خورد.

وی در پایان گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی و ابوالمهدی المهندس یک آرمان داشتند و آن اتحادیه اسلامی بود که بر مبنای امت واحده اسلامی و بر محور مقاومت و رهبری واحد جهان اسلام شکل بگیرد؛ امیدواریم این مقاومت اسلامی تبدیل به انقلاب جهانی اسلامی بشود و انقلاب جهانی اسلامی منجر به امت واحده اسلامی و اتحادیه اسلامی بشود و این انقلاب به انقلاب حضرت مهدی(عج) متصل گردد.

ارسال نظر