وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
10 شاخص مکتب سردار سلیمانی
۱۴۰۱/۱۰/۱۴ ۱۰:۰۵ 559
مدیر دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه در وبینار بزرگداشت مرد آسمانی(2):

10 شاخص مکتب سردار سلیمانی

سردار قاسم سلیمانی نماد مقاومت و رهبری جریان مبارزه با ستم بود. او همچنین نماد مردمی بود که 200 هزار شهید تقدیم اسلام کرد و در مبارزه با داعش و تروریسم جوانان خود را به عرصه نبرد فرستاد.

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد حسن زمانی، مدیر دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه در وبینار بزرگداشت مرد آسمانی(2) که به مناسبت فرارسیدن سومین سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی از سوی مجمع تقریب برگزار شد،  به تشریح 10 شاخص از مکتب فرهنگی و ارزشی سردار قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: سردار سلیمانی نماد مقاومت و رهبری جریان مبارزه با ستم بود. او همچنین نماد مردمی بود که 200 هزار شهید تقدیم اسلام کرد و در مبارزه با داعش و تروریسم جوانان خود را به عرصه نبرد فرستاد. ایشان همچنین نماد سردارانی هستند که در راه دفاع از اسلام جانفشانی کرده اند. در واقع سردار سلیمانی اسوه اسوه دل ها و نمونه تمام عیار مقاومت به شمار می آید.

حجت الاسلام زمانی با بیان اینکه حضور میلیونها نفر در مراسم تشییع ایشان نشان می دهد چطور در دل ها نفوذ کردند، ادامه داد: رهبر بزرگ اسلام درباره ایشان فرمودند قاسم سلیمانی یک مکتب اندیشه ای است یعنی همگان باید ابعاد شخصیتی او را بشناسند.

او با بیان این که هر مکتب شاخص هایی دارد، به شاخص های مکتب سردار سلیمانی اشاره کرد و افزود:  شاخص اول ایمان عمیق به خدا و قیامت بود. بیش از 300 کتاب درباره جلوه های ایمانی او نوشته شده است که از جمله آنها گریه های نیمه شب و راز و نیاز و  نماز شب برای خداوند متعال بود. راه رسیدن به مقام محمود چنین ایمانی است.  شاخص دوم شجاعت  و بی باکی بود. ایشان از جنگ و زخمی شدن هراسی نداشت. وقتی دشمنان اعلام کردند قصد دارند منطقه ای را در سوریه بگیرند، ایشان سریع خود را از تهران به انجا رساند  و اعلام کرد همیشه حضور دارد به استقبال شهادت می رفت و هیچ ترسی نداشت.

مدیر دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه در ادامه شاخص سوم را شهادت طلبی سردار سلیمانی دانست و افزود: این ویژگی بالاتر از شجاعت است یعنی دنبال شهادت می رفت. ایشان بارها از رهبری خواست دعا کنند که حتما شهید شود. شاخص چهارم اعتقاد به وحدت اسلامی و تقریب بود. سردار خود و نیروهایش را برای نجات برادران و خواهران اهل سنت فدا می کرد. با اینکه مردم سوریه شیعه نبودند اما سردار فارغ از این تفاوت ها برای این مردم جانفشانی می کرد و این نگاه را در فلسطین و دیگر سرزمین ها هم داشت. مجمع تقریب باید گزارشی درباره خدمات ایشان به اهل سنت فراهم کند.

حجت الاسلام زمانی همچنین ادامه داد: شاخص پنجم اعتقاد به برادری جهانی است. سردار سلیمانی نه تنها اهل سنت که مسیحیان و اهل دیگر ادیان را جز برادران خود می دانست. برای نجات جان مسیحیان و ملت های غیر مسلمان اقدامات زیادی کرد و معتقد بود باید به همه خدمت کرد. فرقی نمی کرد چه دینی داشته باشند به همه مظلومان کمک می کرد. در حقیقت اصل اخوت اسلامی و انسانی را به مفهوم واقعی اجرا کرد شاخص ششم تواضع بود سردار به رغم همه مسئولیت هایی که در بالاترین سطح داشت، بسیار فروتن بود. شاخص هفتم زهد و دنیاگریزی بود. دستش به ثروت می رسید اما ثروت جمع نکرد. کمترین حقوق را گرفت و این اخلاص را همه جا داشت و از شهرت طلبی گریز داشت.

او در توصیف شاخص هشتم افزود: سردار سلیمانی جذب حداکثری داشت و تمام جریان های فکری تندرو و هر کسی را که قابلیت جذب داشت، جذب می کرد و سخت گیری نمی کرد و احترام به آرای دیگران داشت. شهید همچنین تبعیت مطلق از ولی امر داشت و واقعا معتقد به تبعیت صد درصد از اوامر مقام معظم رهبری بود.  

دهم شاخص استمداد از خداوند و پیامبر و ائمه معصومین بود. ایشان همواره از خدا مدد می گرفت و به پیامبر بزرگ اسلام و ائمه توسل می کرد و از آنها کمک می گرفت.  امید است که این شاخص ها میان همه امت مسلمان ترویج شود و مورد توجه قرار گیرد.

ارسال نظر