استاد حوزه و دانشگاه از لبنان با تاکید بر این مطلب که نگاه حاج قاسم ایجاد تمایز میان ضعیفان و مستکبران بود، گفت: او حتی از مسیحیان مستضعف نیز دفاع میکرد و تمام توان خود را در دفاع از همه مظلومان جهان گذاشت و نقش اساسی برجسته او این بود که داعش را در سوریه و عراق از بین ببرد و نقشه آمریکایی سیطره بر خاورمیانه را نقش برآب کرد.
به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عائده طالب استاد حوزه و دانشگاه از لبنان در وبینار بزرگداشت مردآسمانی (1) که به همت معاونت امور ایران-اداره بانوان مجمع تقریب برگزار شد، اظهار داشت: اگر بخواهیم از اندیشه حاج قاسم سلیمانی در وحدت مسلمانان سخن بگوییم ابتدا باید از آن شخصیت برجسته ای صحبت کنیم که زندگی خود را وقف توحید و وحدت میان مسلمانان کرده بود.
وی به ارائه ویژگی های شخصیتی سردار حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: هنگامی که وارد عرصه جهاد شد، به جهاد از منظر اسلام نگاه میکرد، دیدگاه وی مصداق آیه إِنَّ هذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً واحِدَةً وَ أَنَا رَبُّكُمْ فَاعْبُدُونِ بود. در واقع شهید سلیمانی امت را یکپارچه میدید و همه این آموزه ها را از حضرت امام خمینی (ره) فرا گرفته بود درست همانگونه که امام(ره) فرموده بودند نه شرقی، نه غربی جمهوری اسلامی.
طالب ادامه داد: بر همین اساس شاهد بودیم که او در آغاز جوانی به بوسنی و هرزه گوین بین سالهای 1992 تا 1995 که در آن 100 هزار مسلمان کشته شدند و با اینکه آنها اهل سنت بودند و نه شیعه کمک دیپلماتیک کرد در مقابل دیدیم که در چهلمین روز از شهادت حاج قاسم چه مراسم عظیمی در آنجا برگزار شد.
استاد حوزه و دانشگاه از لبنان تصریح کرد: در سال 1998 که فرمانده سپاه شدند در دفاع از افغانستان شرکت کرد، آنجاهم فرمانده ، دیپلمات و مربی برای مسلمانان کشور افغانستان بود، در خصوص مسئله فسلطین که تمرکز اصلی ایشان هم بر این موضوع بود اعلام کرد که ایران بیشترین حمایت را از مردم فلسطین انجام میدهد هرچند که اکثریت آنها اهل سنت هستند، بنابراین نقطه عطف اندیشه حاج قاسم بر این اساس بود که دفاع از اسلام برایشان در اولویت قرار داشت و کاری به نوع مذهب مسلمانان نداشت.
طالب اذعان کرد: حاج قاسم سلیمانی وحدت میان جبهه فلسطین، سوریه و لبنان را تقویت کرد و یکپارچه بودن را از اصول محور مقاومت دانست و معتقد بود که نباید فلسطینیان، سوریه ای ها و لبنانی ها و... به تنهایی کار کنند بلکه همه جبهه ها باید باهم متحد شوند و اعلام کرد که همه این جریانها به صورت متحد جبهه مقاومت اسلامی داشته باشند تا صهیونیسم از صفحه روزگار محو شود.
وی در همین خصوص ادامه داد:حاج قاسم معتقد بود که اگر تلاش های هرکدام از جبهه های اسلامی پراکنده شود، رژیم صهیونیستی نمیتوان نابود کرد و این همان نکته مهمی بود که از وادی اندیشه امام خمینی(ره) برداشت کرده بود که فرمودند اگر مسلمین مجتمع بودند هرکدام یک سطل آب به اسرائیل میریختند آنگاه اسرائیل را سیل میبرد بنابراین وحدت میان جبهه های مقاومت اندیشه و دستاورد دوم حاج قاسم است.
طالب تصریح کرد: شهید سلیمانی همواره در اظهارات خود و در تمام حوزه های نفوذ اعلام میکرد که جمهوری اسلامی ایران بین اهل سنت، شیعیان، عرب، کرد ،ایزدی و... فرقی نمیگذارد.
وی با تاکید بر این مطلب که نگاه حاج قاسم ایجاد تمایز میان ضعیفان و مستکبران بود، گفت: او حتی از مسیحیان مستضعف نیز دفاع میکرد و تمام توان خود را در دفاع از همه مظلومان جهان گذاشت و نقش اساسی برجسته او این بود که داعش را در سوریه و عراق از بین ببرد و نقشه آمریکایی سیطره بر خاورمیانه را نقش برآب کرد.
طالب خاطر نشان کرد: ولایت مداری و پایبندی وی به پرچم جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب بسیار زیاد بود و اعلام میکرد که از نقشه ای که رهبری برای ما ترسیم کرده اند دفاع میکنیم و از همه مردمان مظلوم در دورترین نقاط جهان دفاع خواهیم کرد.
استاد حوزه و دانشگاه لبنان تصریح کرد: مکتبی که حاج قاسم در آن پرورش یافته بود آمریکا و صهیونیستها را به لرزه در آورد تا او را مرد سایه (شب) بدانند یعنی شخصیتی که دیده نمیشد، یک روز در عراق بود و کمی بعد در سوریه و لبنان از همین جهت او را کابوس اسرائیل مینامیدند.
وی ادامه داد: به خاطر همین ایثار، اخلاص و جدیت بود که مقام معظم رهبری نشان ذوالفقار را که برای اولین بار در جمهوری اسلامی به حاج قاسم سلیمانی اعطا کردند.
طالب در پایان گفت: در واقع پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی خلآی در جهان اسلام به وجود آمد که این شکاف را ما مسلمانان باید با کار، جدیت، و صداقت به پرچم و ولایت پر کنیم.
ارسال نظر