رئیس دانشکده علوم اسلامی دانشگاه کربلا اظهار داشت: شهیدان سلیمانی و المهندس علاوه بر شجاعت و مبارزه با دشمنان، از صفاتی چون سخا و کرامت و بخشش، مردانگی و ... حتی در برخورد با دشمن برخوردار بودند.
به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بلاسم عزیز شبیب الزاملی رئیس دانشکده علوم اسلامی دانشگاه کربلا در وبینار بین المللی شهید سلیمانی شهید وحدت، اقتدار امت که به همت مجمع تقریب برگزار شد، به ذکر مقدمه ای در مورد فضیلتهای شهادت و درجه شهدا در نزد خداوند پرداخت و گفت: بدون شک شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابوالمهدی المهندس مطیع خدا بوده و پیوسته در راه خواست خدا در تلاش بودند.
وی ادامه داد: این دو شهید از شجاعت و شهامت و فتوت و جوانمردی برخوردار بوده و گویی که اهل این دنیا نبودند، به پروردگار خود ایمان داشتند؛ علاوه بر شجاعت و مبارزه با دشمنان، از صفاتی چون سخا و کرامت و بخشش، مردانگی و ... حتی در برخورد با دشمن نیز برخوردار بودند و در کمک به دیگران فرقی بین مذهب و فرقه و قوم و دین از جمله مسیحی، یهودی، مسلمان، ایزدی و ... قائل نبودند و این نشان از بزرگی نفس و جوانمردی آنها داشت؛ آنها حامی مستضعفان در هر مکانی و از هر دین و مذهبی بودند.
الزاملی تصریح کرد: این دو شهید بزرگ، توانمندی برنامه ریزی و تشخیص برنامه ها و طرح های دشمن را و توانمندی ایجاد برنامه های راهبردی در همه ابعاد را داشتند؛ آمریکا و اسرائیل و هم پیمانانشان این دو شهید بزرگ را خطری برای خود احساس کردند، خطری که روز به روز بیشتر می شد و به همین دلیل دست به این اقدام ترور زدند، اما پشیمان شدند، چرا که این دو وقتی شهید شدند، دهها پیروان از خود به جای گذاشتند که در مسیر آنها حرکت می کنند، همچنین آنها پس از شهادت بیش از پیش معروف شده و مورد توجه قرار گرفتند و بسیاری از کسانی که در خط ایشان نبودند، به حقانیت آنها در دفاع از وطن اعتراف کردند و ترور آنها از سوی آمریکا را خسارت جبران ناپذیری برای مؤمنین و نیروهای مقاومت برشمردند.
وی تأکید کرد: آنها نمرده اند و ارث بزرگی از خود به یادگار گذاشته اند و آن قدرتی بود که تأسیس کردند و اشخاصی که دنباله رو آنها هستند؛ هنگامی که قاسم سلیمانی شهید شد، دهها قاسم سلیمانی ظاهر شدند و هنگامی که ابوالمهدی المهندس به شهادت رسید، دهها المهندس دیگر ظاهر شدند که خطری بزرگتر برای دشمنان شهدای مقاومت هستند.
رئیس دانشکده علوم اسلامی دانشگاه کربلا گفت: قدرت تشخیص طرحهای دشمن و برنامه ریزی برای مقابله با آن از جمله دلایل ترور ایشان بود، ترور آنها در مکانی اتفاق افتاد که طبق قطعنامه های بین المللی قتل و کشتار در آن جایز نبود، چرا که فرودگاهها در تمام دنیا حتی زمان جنگ باید امنیت داشته باشند، اما چون امکان ترور آنها را در جای دیگر نداشتند، در فرودگاه دست به این اقدام زدند و این خود دلیلی بر ترس آنهاست و این اقدام حتی از سوی برخی متفکرین غربی نیز مورد شماتت قرار گرفت.
وی در پایان گفت: شهید سلیمانی و المهندس به نزد خدا رفتند، اما منزلت آن دو در جهاد فراموش نمی شود و خطر آنها برای نیروهای استکباری بیشتر می شود.
ارسال نظر