رئیس پژوهشکده مطالعات تطبیقی علوم اسلامی، بیان کرد: دشمنان اسلام و صهیونیست ها به دنبال یکدست سازی و نژادپرستان عصر کنونی هستند؛ آنان با تسلط بر دولتمردان کشورهای اسلامی آن ها را نسبت به دفاع از آرمانهای اسلام و قرآن بی انگیزه کردند؛ لذا امت اسلام خودجوش از حزب الله لبنان به عنوان نماد مقاومت شیعی و حماس به عنوان نماد مقاومت سنی حمایت کامل کند.
حجت الاسلام و المسلمین رحیم ابوالحسینی رئیس پژوهشکده مطالعات تطبیقی علوم اسلامی در گفتگوی تفصیلی با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب پیرامون هدف و عامل اصلی نسل کشی مسلمانان در غزه، اظهار داشت: لازم است یهودیان را از صهیونیستها جدا کرد، اعتقاد یهودیان اصیل بر یک اصل ساده و بسیط استوار است که روزی مسیحِ مخلص خواهد آمد و یهودیان را به سرزمین اصلیشان یعنی فلسطین باز میگرداند و بر سر کوه صهیون حکمرانی خواهد کرد.
حجت الاسلام ابوالحسینی، افزود: اما این اصل اعتقادی بهانه ای برای صهیونیسم شده تا با استناد به برخی از آیات عهد عتیق، سرزمین فلسطین را اشغال کرده و خود را قوم برتر معرفی کنند؛ مبنای اعتقادی صهیونیستها در برتری قوم یهود به عنوان مثلث حلولی شامل خدا، زمین و قوم، موجب آن شده تا آنان خود را بر همه جهانیان برتر دانسته و به این اعتقاد برسند که خداوند در زمین حلول کرد تا زمین مقدس گردد و مرکز هستی شود، لذا در قوم یهود حلول کرد تا قوم برگزیده و ازلی باشند.
استاد حوزه علمیه قم، ادامه داد: بنابراین کشتن انسانها و پاک کردن زمین از اقوام غیریهودی، جزء مبانی اعتقادی صهیونیستها به شمار میرود، همچنین اندیشه نژادپرستی صهیونیستها بر پایه تفکر نژادپرستانه شیطان استوار است، آنها با تحریف تورات سعی کردند دیگران را متقاعد کنند که نژادهای دیگر برای تنها نماندن قوم یهود در زمین خلق شده اند، لذا مکر و حیله، نقض پیمان، غصب اموال، خیانت به غیریهودیان و گرفتن ربا از آنان، برای قوم یهود مباح دانسته شده است.
وی تصریح کرد: صهیونیسم یکی از مهمترین جوامع نژادپرست در عصر کنونی است که با داشتن عقاید اغراقآمیز و انعطافناپذیر در برابر حق، اقدام به اشغالگری فلسطین نموده است، بنابراین آنها به دنبال نسل کشی و برقراری حکومت یهودی در سرتاسر جهان هستند؛ یکی از مورخان اسرائیلی به نام «ایلان پاپه» میگوید: صهیونیسم از ابتدا با یک برنامه از پیش تعیین شده به دنبال نسل کشی تدریجی در غزه بوده است، اسناد و مدارک به وضوح نشان میدهند که صهیونیسم با برنامه از پیش تعیین شده در صدد تبدیل کشور عرب نشین فلسطین به کشور یهودی نشین اسرائیل بوده است! اسرائیل از هر طرف، مرزهای غزه را محاصره کرده است و این یعنی نسل کشی تدریجی!.
وی اضافه کرد: به گفته سیدحسن نصرالله، اسرائیل در سال 2006 به کمک کشورهای عربی و آمریکا قصد نابودی حزب الله را داشتند اما نه حزب الله نابود شد و نه دو نفر از اسرای آنها بدون پیش شرط آزاد شدند؛ ارتش دشمن 75 سال است که بر چیزی جز تردید، ترس، ضعف و قتل عام چیره نشده اس،آنها پس از عملیات طوفان الاقصی اکنون بیش از یک ماه است که تقربیا نتوانستند حتی یک دستاورد نظامی داشته باشند. مانند جنگ 33 روزه که تانک های آن ها نابود میشد امروز هم همین اتفاق در غزه رقم خورده است، آنها می خواهند اراده فرماندهان مقاومت را تضعیف کنند اما صحنه هایی در آینده در غزه خواهید دید که برای مقاومت فریاد میزنند پایان این نبرد پیروزی غزه و شکست دشمن است.
رئیس پژوهشکده مطالعات تطبیقی علوم اسلامی با اشاره به اشتراک میان نسل کشی هایی که پیش از این در کشورهای دیگر از جمله بوسنی و هرزگوین بر ضد مسلمانان صورت گرفت، اذعان داشت: دقیقاً همان انگیزه نژادپرستانهای که صهیونیستها علیه مردم بی دفاع فلسطین دارند، صربستانیهای سنگدل علیه مردم بوسنی و هرزگوین داشتند، تاریخ هیچگاه این فاجعه تلخ را فراموش نخواهد کرد، بیست سال از جنگ و نسل کشی صربها علیه مسلمانان بوسنی در قلب اروپا گذشت جنگی که در آن ۳۰۰ هزار مسلمان شهید و ۶۰ هزار زن و دختربچه را به زور ربودند، و یک و نیم میلیون نفر ناچار به مهاجرت شدند.
حجت الاسلام ابوالحسینی ابراز داشت: هولوکاست مسلمانان نزدیک به چهار سال در این سرزمین ادامه یافت، صربها بیش از ۸۰۰ مسجد را منهدم کردند که بنای بعضی به قرن ۱۶ ميلادى میرسید، کتابخانه تاریخی سارایوو را به آتش کشیدند، سازمان ملل بعد از مدتی دخالت کرد و نیروهای خود را در دروازههای شهرهای مسلمان نشین مستقر کرد، اما این شهرها در محاصره و آتش میسوخت و نیروهای سازمان ملل کاری نمیکردند صربها هزاران مسلمان را در اردوگاهها زندانی کردند که بعلت گرسنگی و شکنجه مانند اسکلت شده بودند، وقتی از فرمانده صربها پرسیده شد: چرا؟ جواب داد: چون آنها حاضر نبودند گوشت خوک بخورند، در آن زمان روزنامه گاردین نقشه اسارتگاه زنان که ۱۷ اردوگاه بود را منتشر کرد، گاردین عکس دختر بچهی اسیری را که خون از پاهایش سرازیر بود چاپ کرد و نوشت جرم این دختر این است که مسلمان است.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: رهبر صربها از رهبر مسلمانان جهت مذاکره دعوت کرد و به او سیگار تعارف کرد و خندید و سپس دستور قتلش را داد و سپس شنیع ترین کارها را با مردم این منطقه کردند، اما بدترین جنایتها در منطقه سربنتیسا انجام شد درحالیکه این شهر در محاصره نیروهای سازمان ملل بود، این نیروها همراه صربها به عیش و نوش میپرداختند و بعضی از آنها از زنان مسلمان میخواستند در برابر لقمهای نان شرفشان را بدهند، صربها منطقه سربنیتسا را دو سال محاصره کردند و یک لحظه بمباران متوقف نمیشد، آنان حتی کمکهای خیرخواهانه را هم میربودند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: سپس غربیها تصمیم گرفتند که منطقه را به گرگهای تیپ هلندی که قرار بود حمایت کننده مردم باشند تحویل دهند، ولی این تیپ بجای حمایت از مردم، با صربها دست به یکی کردند و به مسلمانان فشار آوردند که اسلحه خود را زمین بگذارند و امان نامه بگیرند؛ نتیجهی تسلیم آنها، تصرف شهر سربنیتسا به دست صربها بود و صربها هم ۱۲۰۰۰ مرد جوان آنها را جدا کرده و سر بریدند و سپس اجساد آنها را تکه تکه کردند.
وی اضافه کرد: صربها بر روی جسد مردان مسلمان میایستادند و بر چهره آنها با خنجر صلیب میکشیدند؛ اما زنها، به شرف آنها تجاوز شد و برخی را کشتند و سوزاندند، کشتار مسلمانان روزها ادامه یافت تا اینکه سقوط این شهر درتابستان ۱۹۹۵ اتفاق افتاد و این کشتار و نسل کشی بیرحمانه فقط بجرم مسلمانی اتفاق افتاد! مادر دست سرباز صرب را میگرفت تا کودک خود را نجات دهد ولی سرباز صرب دست مادر را قطع میکرد و سپس کودک را پیش چشمان مادرش سر میبرید، بعد از کشتار سربنیتسا "رادوان کارادیو" آدمکش، فاتحانه وارد شهر شد و اعلام کرد که این شهر متعلق به صربستان بوده و خواهد بود.
حجت الاسلام ابوالحسینی، گفت: صربها زنان مسلمان را پس از تجاوز ۹ ماه زندانی میکردند و میگفتند میخواهیم بچه صرب برایمان بزایند، ما فاجعه بالکان را فراموش نمیکنیم! ما جنایات غرب در افغانستان، عراق، سوریه، یمن و ... را از یاد نخواهیم برد، ما فلسطین را فراموش نمیکنیم و نمیبخشیم! و هرگز شعارهای فریبنده "حقوق بشری" آنها را باور نداریم، اما ما پس از ۲۰ سال هنوز درس نگرفتهایم؛ در آن زمان یک روزنامهی انگلیسی در مورد نسل کشی در بوسنی نوشت: جنگی در قرن بیستم با شیوهای قرون وسطایی، این پیامی است برای فریفتگان غرب و آن احمق هایی که هنوز در این کشور به غرب دلبستگی دارند.
این استاد حوزه و دانشگاه پیرامون دلیل بی تفاوتی و کم تفاوتی برخی دولتمردان و سیاستمداران کشورهای اسلامی در قبال جنایات صهیونیستها،بیان کرد: سرسپردگی دولتها یکی از چالشهای وحدت و همبستگی مسلمانان است، بسیاری از سران دولتهای اسلامی به دلیل وابستگی اقتصادی و یا به سبب نداشتن روحیه مقاومت و استقلال در برابر دولتهای بزرگ استعماری، برنامهها و راهبردهای آنها را اجرا میکنند و بدینوسیله موجب نفوذ استعمارگران در کشورهای اسلامی شده و سیاستهای تفرقهانگیز آنان را عملی میسازند و به همین دلیل مواضع آنان در برابر عملیات طوفان الاقصی منفعلانه و منافقانه است.
وی افزود: آنان باید به درک این واقعیت برسند که دولتهای استعماری هیچگاه حاضر نیستند کشورهای اسلامی در آرامش و همبستگی به سر برند، زیرا منافع آنان در به هم ریختگی کشورهاست، از اینرو گاهی از طریق تحریک دولتهای مسلمان موجب بروز جنگهای مذهبی و فرقهای در کشورهای اسلامی میگردند، و گاهی از طریق فشار اقتصادی و تحریم دولتهای اسلامی آنان را مجبور به قطع رابطه با همسایگان خود میکنند، در تمام این موارد استعمارگران به دنبال منافع خود هستند و این چیزی است که در جهان غیر متمدن امروز شاهد آن هستیم.
وی اضافه کرد: در این مورد نقش دولتهای سرسپرده اسلامی در فتنهانگیزی نظیر ترکیه، آذربایجان، مصر، عربستان، اردن، امارات و برخی کشورهای شمال آفریقا تأثیر بسزایی در تفرقه و جدایی میان ملتها و کشورهای اسلامی داشته است؛ مزدوری بعضی سران کشورهای اسلامی، علی رغم معادن و ثروتها و امکانات طبیعیشان امکان کوتاه کردن دست استعمار و صهیونیسم و محدود کردن نفوذ بیگانگان را نداده است؛ قرآن در توصیف دولتهای کفر در مواجهه با یکتاپرستان خاطرنشان میکند که آنان آرزو میکنند شما هم مانند آنان کافر شوید و دست از توحید بردارید: «وَدُّوا لَو تَکفُرُونَ کَمَا کَفَرُوا فَتَکونُونَ سَواءً»(نساء/89) و در ادامه دستور میدهد با آنان رابطه دوستی برقرار نکنید مگر اینکه به سوی خدا باز گردند و اگر گردنکشی نمودند با آنان مقابله کنید و هیچگاه از آنها یاری نطلبید: «فَلا تَتَّخِذُوا مِنهُم اَولِیاءَ حَتّی یُهَاجِرُوا فِی سَبِیلِ اللّهِ فَإن تَوَلّوا فَخُذُوهُم وَاقتُلُوهُم حَیثُ وَجَدتُمُوهُم وَلا تَتَّخِذُوا مِنهُم وَلِیّاً وَلا نَصِیراً»(نساء/89) با این حال در جهان امروز بسیاری از دولتهای اسلامی رابطه وثیقی با کشورهای استعمارگر برقرار نمودند و مجری ایدههای تفرقهآمیز آنان در منطقه هستند.
وی تصریح کرد: بدیهی است برای تحقق تمدن نوین اسلامی رابطه با کشورها و همزیستی با آنان اجتنابناپذیر است لکن سخن قرآن در نفی مطلق رابطه با کشورهای کفر نیست زیرا تعامل با کشورها یکی از قواعد سیاسی در روابط بین الملل به شمار میآید، بلکه خود قرآن کشورهایی که سرِ جنگ با ممالک اسلامی ندارند را استثناء نموده و گفته است آنها که با همپیمانان شما پیمان بستهاند و یا آنها که به سوی شما تمایل دارند و از پیکار با شما و دیگران به تنگ آمدهاند، مستثنی هستند: «إلا الَّذِینَ یَصِلُونَ إلی قَومٍ بَینَکُم وَ بَینَهُم مِیثاقٌ أو جَاؤکُم حَصِرَت صُدورُهُم أن یُقاتِلوکُم أو یُقاتِلوا قَومَهُم»(نساء/90)
بنابراین اقتضای جامعه متمدن اسلامی آن است که سران دولتهای مسلمان، با پیامها و دستورات قرآن همداستان شوند و از مزدوری با دشمنان قسم خورده فاصله بگیرند.
این پژوهشگر حوزه و دانشگاه با تاکید بر نقش اتحاد مسلمانان برای مقابله با جنایات صهیونیستها، بیان کرد: امت اسلامی بر اساس آموزههای اسلام، دفاع همه جانبه از فلسطین و بیتالمقدس که قبله نخست مسلمین است را وظیفه دینی و انسانی خود میداند و اتحاد آنان در مقابل رژیم جعلی اسرائیل، مانع اصلی نفوذ اسرائیل در منطقه است، اما تحقق این مهم مستلزم انجام دو رسالت اصلی به موازات همدیگر است: نخست مقاومت و مبارزه با دشمن در ساحت مبارزه میدانی که ملت فلسطین پس از تجربههای گوناگون و فراز و نشیبهای متنوع راه اصلی خود را در جریان مقاومت یافته است و همین امر موفقیتهای شایانی را در پی داشته است و رسالت دیگر امت اسلامی تأمل نظری و علمی از سوی متفکران جهان اسلام و گسترش تبلیغات در تبیین ظلمِ صورت گرفته بر فلسطین و تحلیل صحیح جریان مقاومت است.
وی اضافه کرد: توجه به این دو رسالت مهم، موجب اتحاد مسلمانان برای مقابله با جنایات صهیونیستها خواهد شد. امروز بحمداله شاهد آن هستیم که جبهه مقاومت اعم از شیعه و سنی، بیش از گذشته در بالاترین مرحله آمادگی و نشاط هستند، حزب الله لبنان به عنوان نماد مقاومت شیعی، و حماس به عنوان نماد مقاومت سنی، امیدوارانه به افقهای روشنِ آزادی فلسطین چشم دوختهاند، کامیابی اخیر در عملیات طوفان الاقصی در مقابله با دشمن صهیونیستی نویدبخش نابودی این رژیم ضد انسانی است و نشانگر ظهور افقهای جدیدی است که حاکی از پیشبینی رهبری معظم انقلاب اسلامی مبنی بر زوال زود هنگام دولت جعلی صهیونیستی است. بنابراین تبیین ابعاد پیروزی میدانی رزمندگان جبهه مقاومت در مواجهه با دشمن غاصب نیازمند همفکری و هماندیشی متفکران امت اسلامی است.
حجت السلام ابوالحسینی در پایان با اشاره به راهکار خروج از سکوت دولت های اسلامی که می تواند قابل تصور باشد، بیان کرد: واکاوی هویت اصلی یهودیان، گویای این حقیقت است که آنان برای میل به منافع دنیوی به شیوه های مختلف اقدام به جنایت علیه مسلمانان میکنند، تبیین این معنا برای سران دولتهای اسلامی یکی از راهکارهای خروج آنان از این سکوت مرگبار است؛ یکی دیگر از راهکارهای خروج سران دولتهای اسلامی از سکوت در برابر جنایات اسرائیل، انتخاب افراد شجاع و غیرتمند از سوی ملتهاست.
این پژوهشگر مرکز مطالعات تقریبی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، تصریح کرد: سران کشورهای اسلامی غالباً افراد عافیتطلب هستند و نسبت به دفاع از آرمانهای اسلام و قرآن بی انگیزه هستند؛ به همین دلیل برخی از آنها از خود اسرائیلیهای داخل سرزمین اشغالی، بداندیشتر و سستتر نسبت به مسئله فلسطین هستند، وگرنه آنان باید از سخنرانی طوفانی و حیرت انگیز خلبان جنگنده اسرائیلی به نام: یوناتان شاپیرا که ٢٠ سال پیش از ارتش اسرائیل جدا شده و تمام زندگی خود را وقف تبیین جنایت های اسرائیل کرده، درس بگیرند، این خلبان سرافراز در اسلو خطاب به سران کشور نروژ سخنرانی محکمی می کند و می گوید دست شما در خون تک تک کودکان کشته شده در غزه شریک است،شما سهام داران بزرگ شرکت های نظامی و اسلحه سازی اسرائیلی هستید و هم پیمان با "ارباب" خود آمریکا، دست این رژیم غاصب را در کشتن مردم و نسل کشی باز گذاشته اید و تک تک شما در خون های ریخته شده شریک هستید، از یک طرف جایزه صلح نوبل می دهید و از طرف دیگر با اسرائیل در کشتار مردم بی گناه شریک می شوید.
وی در آخرین راهکار مرتبط با خروج سران دولت های اسلامی از سکوت مرگبار در برابر جنایات صهیونیست ها، تاکید کرد: یکی دیگر از راهکارهای خروج سران دولتهای اسلامی از سکوت در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، إعمال نفوذ کشورهای قدرتمندِ جبهه مقاومت است، به نظر میرسد جمهوری اسلامی ایران در متقاعد کردن سران کشورهای اسلامی در اتخاذ مواضع قاطع نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی، نقش مؤثری میتواند إیفاء کند، و رهبر معظم انقلاب با درک همین واقعیت از طریق توصیه به رئیس جمهور محترم، دیپلماسی وسیعی در منطقه به راه انداخته و البته تا حدودی در این امر موفق بوده است.
ارسال نظر