وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
حضرت زهرا (س) نمونه یک انسان کامل و الگوی بشریت است
۱۴۰۳/۱۰/۰۵ ۱۳:۳۰ 41
استاد دانشگاه گلستان در وبینار "فاطمه زهرا (س) الگویی به وسعت تاریخ":

حضرت زهرا (س) نمونه یک انسان کامل و الگوی بشریت است

لطیفه دوجی بر این باور است حضرت زهرا (س) نه تنها یک شخصیت بزرگ اسلامی بلکه یک الگوی انسانی و الهی برای تمام بشریت است.


به گزارش خبرگزاری تقریب، "لطیفه دوجی " فعال فرهنگی و استاد دانشگاه پیام‌نوراستان گلستان "فاطمه زهرا (س) الگویی به وسعت تاریخ" که امروز چهارشنبه به همت معاونت بین‌الملل  مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، با تبریک روز زن و میلاد حضرت فاطمه (س) گفت: حضرت فاطمه نه تنها دختر پیامبر گرامی اسلام است بلکه به عنون الگویی کامل و الهام بخش برای تمامی مردم جهان به ویژه زنان مسلمان شناخته شده است.
 
وی ادامه داد: ایشان در 20ام جمادی الثانی سال پنجم بعثت در مکه به دنیا آمدند و مادر امام حسین و امام حسن (ع) هستند.
 
دوجی خاطرنشان کرد: در منابع اهل سنت ایشان به عنوان یکی از بهترین و بزرگترین زنان تاریخ اسلام مورد ستایش قرار گرفته است چرا که ایشان به عنوان یک شخصیت اخلاقی و انسانی، دارای ویژگی‌های منحصر به فردی بوده و در تمام مراحل زندگیشان به صداقت و راستگویی پایبند بودند.
 
این استاد دانشگاه یادآور شد: در روایت‌ها آمده است که پیامبر گرامی اسلام ایشان را "سیدة نساء العالمین" لقب داده‌اند. این لقب نه تنها به مقام والای ایشان اشاره دارد، بلکه نشان دهنده جایگاه ایشان در میان مسلمانان است.
 
وی با اشاره به این که حضرت فاطمه به عنوان یک زن فداکار و ایثارگر شناخته می‌شود، بیان کرد: ایشان همیشه در کنار پدر گرامیشان حضورداشته و در سختی‌ها به رسول اکرم (ص) یاری می‌رساندند.
 
دوجی با بیان این که در منابع اهل سنت آمده است که ایشان در زمان بعثت به دعوت اسلام پاسخ مثبت داد و در برقراری اصول و ارزش‌های اسلامی نقش مهمی را ایفا کردند، یادآور شد: ایشان در زندگی خانوادگی خود همسری فداکار و مادری مهربان بودند. ایشان به اهل بیت (ع) به ویژه امام علی (ع) محبت و احترام زیادی قائل بودند. ایشان زندگی خود را با محبت و ساده زیستی شروع کرد و در تربیت فرزندانشان به اصول اسلامی اهمیت زیادی می‌دادند و از محبت‌های ایشان روایت‌های بسیار زیادی وجود دارد.
 
این استاد دانشگاه تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) با رفتار و کردار خود به زنان آموخت که چگونه در جامعه خود به فعالیت بپردازند در حالی که به وظایف خود در خانواده هم رسیدگی می‌کنند. ایشان به زنان آموخت که چگونه می‌توانند با حجاب خود در جامعه تاثیرگذار باشند و درعین حال به اصول اسلام هم پایبند بمانند.
 
وی با بیان این که زندگی حضرت فاطمه (س) به ما آموخت که چگونه در برابر مشکلات ایستادگی کنیم و پای حق بمانیم، خاطرنشان کرد: ایشان به همه نشان داد که زنان می‌توانند در تمامی زمینه‌ها پیشگام باشند و با حفظ عزت و کرامت خود به تمامی اهدافشان دسترسی پیدا کنند. ایشان به ما یادآوری می‌کند که فداکاری و محبت باید در تمام مراحل زندگی‌ جاری باشد.

ارسال نظر