عالم اهل سنت پاکستان تاکید کرد که حضرت فاطمه زهرا (س) برای بانوان اسلام، خواهران و دختران ما الگویی کامل هستند و باید ایشان را سرلوحه راه زندگی خود قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری تقریب، شیخ محمدرضا ثاقب مصطفائی، عالم اهل سنت پاکستان در نخستین وبینار بینالمللی "فاطمه زهرا الگوی به وسعت تاریخ" که امروز چهارشنبه به همت معاونت بینالملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، اشعاری از اقبال لاهوری، شاعر پاکستانی در مدح و ستایش حضرت زهرا (س) را بازگو کرد.
وی گفت: «اقبال میگوید: «مریم از یک نسبت عیسی عزیز، از سه نسبت، حضرت زهرا (س) عزیز» یعنی حضرت مریم (س) تنها به دلیل اینکه مادر حضرت عیسی (ع) بود، عزیز شد، اما حضرت زهرا (س) از سه جهت عزیز روزگار شد.»
وی افزود: حضرت زهرا(س) نور چشمان رحمت عالمیان، حضرت محمد (ص) است. اگر حضرت مریم (س) مادر یک پیامبر است، حضرت فاطمه زهرا (س) شرف دختری پیامبر (ص) را دارد. حضرت مریم (س) به دلیل اینکه مادر یک پیامبر است، عزیز روزگار شد، همان پیامبری که در مسجدالاقصی پشت سر پیامبر من نماز اقتدا میکند. این امتیازی است که حضرت زهرا (س) افتخار فرزندی پیشوای اولین و آخرین حضرت محمد (ص) را دارد.»
مصطفائی ادامه داد که دومین دلیل عزیز بودن حضرت زهرا (س) آن است که ایشان افتخار همسری مولای کائنات، سرور ما حضرت علی (ع)، مشکل گشا و شیر خدا را دارد.
وی گفت: «امتیاز سوم نیزاین است که حضرت زهرا (س) مادر آن مرکزی است که عشق دور آن میچرخد، یعنی حضرت امام حسین (ع). اگر این فرزند بر نوک نیزه در میدان کربلا قرآن میخواند، تاثیر شیر مادرش حضرت فاطمه (س) است.»
این عالم پاکستانی خاطرنشان کرد: «این کمال حضرت زهرا (س) است که فرزند وفاداری مانند امام حسین (ع) را به زمانه خود ارزانی کرد. کسی که خود را فدا کرد، فرزندان و عزیزان خود را قربانی کرد؛ اما نگذاشت پرچم دین پیامبر (ص) بیفتد. آن را سربلند و سرافراز نگه داشت، گرسنگی و تشنگی را تحمل کرد، آزار و اذیت را به جان خرید، اما نگذاشت پرچم دین پیامبر (ص) سرنگون شود و این تاثیر شیر حضرت فاطمه (س) است.»
وی تاکید کرد که حضرت فاطمه زهرا (س) برای بانوان اسلام، خواهران و دختران ما الگویی کامل است و باید کردار پاک ایشان را نشانه راه قرار دهند.
شیخ محمدرضا ثاقب مصطفائی در پایان با اشاره به بیت دیگری از اقبال گفت: «محصول و میوه کشتزار تسلیم حضرت فاطمه (س) است و ایشان نمونه کامل برای مادران ما هستند که چهره او از مهر و ماه هم مخفی بود. به همسر خود خدمت میکند و به تربیت بچهها رسیدگی میکند. ایشان در حین حرکت دادن آسیاب، بر لبان مبارکشان نغمههای قرآن جریان دارد و وقتی چنین آرد و گندمی برای فرزندان مهیا شود، به طور طبیعی کردارهای پاک حسین بن علی (ع) پرورش خواهند یافت.»
ارسال نظر