وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
پیامبراسلام(ص) بین هیچ قبیله، طایفه و یا هر جمعی خاص برتری قائل نبودند/ایشان پدر همه بشریت هستند
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ۱۱:۳۷ 253
حجت الاسلام صدر در گفتگو با تقریب:

پیامبراسلام(ص) بین هیچ قبیله، طایفه و یا هر جمعی خاص برتری قائل نبودند/ایشان پدر همه بشریت هستند

کارشناس علوم دینی، بیان کرد: همه باید از وجود مقدس پیامبراسلام(ص) حسن استفاده داشته باشیم، عرب یا عجم ، مهاجرین یا انصار ، سیاه یا سفید و غیره تفاوتی در نظر ایشان نداشتند و از اینرو ایشان انسجام و وحدت را میان امت اسلامی برقرار کردند.


حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسین صدر کارشناس مذهبی دینی و استاد حوزه علمیه در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب در آستانه عیدسعیدمبعث رسو ل مکرم اسلام (ص)، این عید بزرگ را به تمام امت اسلامی در اقصی نقاط عالم تبریک گفت و اظهار داشت:پیامبراسلام(ص) شخصیتی بی‌بدیل و بی نظیر بودند، از این جهت شخصی پیدا نمی شود که مسلمان ومدعی پذیرش اسلام باشد و وجود مقدس پیامبرو حضرت ختمی مرتبت را نپذیرد بلکه به ایشان اشتیاق و عشق می ورزد.

حجت الاسلام صدر افزود: شیعیان و اهل تسنن همه پذیرفته و باور و ایمان دارند؛ محبت و عشق می ورزند و ارادت و تعصب ویژه ای دارند، فلذا ایشان  شخصیتی اتحاد آفرین و انسجام بخش هستند که امت اسلامی  باید به مانند شمع پر نور گرد ایشان همچون پروانه برگردند و اتحادو انجسام خود را جشن بگیرند.

این کارشناس مذهبی، تصریح کرد: تمام امت اسلامی بر قبول وجود نازنین ایشان اتفاق نظر و اجماع دارند، مشاهده کردیم در سنوات اخیر گاهی اوقات و در بعضی از کشورهای مدعی آزادی که در واقع به آزادی اصلا و ابدا عمل نمی کنند و فرقه گرا هستند ، اهانت‌هایی به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) انجام گرفت و در مقابل آن اهانت حرکت و اعتراضی در تمام امت اسلامی ایجاد شد که نشان از نگاه واحد به پیامبر است.

وی عنوان کرد: لذا همه باید از وجود مقدس پیامبراسلام(ص) حسن استفاده داشته باشیم و ضمن ارادت به ساحت مقدس و زیارت رسول الله(ص) به دنبال بهره مندی از شفاعت آقا و حرکت سیره و سنت ایشان گام برداریم تا به فضل الهی به اتحاد و انسجام بیشتر نسبت به گذشته دست یابیم.

وی در تاکید کرد: تاریخ ثبت کرده است که پیامبراسلام بین هیچ قبیله ، طایفه و یا هر جمعی خاص برتری قائل نبودند و عرب یا عجم ، مهاجرین یا انصار ، سیاه یا سفید و غیره تفاوتی در نظر ایشان نداشتند و از اینرو ایشان انسجام  و وحدت را میان امت اسلامی برقرار کردند.

ارسال نظر