وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
نشست وزیر امورخارجه با میهمانان سی‌وهفتمین کنفرانس وحدت برگزار شد
۱۴۰۲/۰۷/۱۲ ۰۸:۵۸ 560

نشست وزیر امورخارجه با میهمانان سی‌وهفتمین کنفرانس وحدت برگزار شد

نشست دکتر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با برخی از میهمانان داخلی و خارجی سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی وزارت امور خارجه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عبدالرزاق قسوم، رئیس جمعیت علمای مسلمین الجزایر در نشست وزیر امور خارجه ایران با میهمانان سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این کنفرانس اظهار داشت: هدف از جمع شدن در این نشست‌ها و همایش‌ها این است که این قبیل نشست ها، داروی مفیدی برای همه بحران‌های جهان اسلام است.

وی‌ افزود: حضرت محمد(ص) دارای شخصیت بارزی از ارزش‌های والای انسانی هستند. بنابراین ما مسلمانان باید زمانی که دور هم جمع می‌شویم و به گفت‌وگو می‌پردازیم، از شخصیت ایشان الگو برداری کنیم.

رئیس جمعیت علمای مسلمین الجزایر تصریح کرد: متاسفانه زمانی‌ که می‌خواهیم ارزش‌های محمدی(ص) را پیاده کنیم، برخی از مسلمین مخالف این امر هستند و جامعه اسلامی را با مشکلات بسیاری مواجه می‌کنند.

وی تاکید کرد: امروز وظیفه علماست که امت اسلامی را بیدار کنند تا از بحران های پیش رو رهایی یابند.

القسوم با بیان اینکه ما امروز با غلو دینی و غیر دینی در جهان اسلام مواجه هستیم،گفت: حتی گاهی اجازه نمی دهند جشن میلاد رسول گرامی (ص) را برگزار کنیم‌.بنابراین چطور می‌توانیم ذات انسان‌ها را از این آفت‌ها نجات دهیم؟

وی در همین خصوص ادامه داد: فرایند درمانی این آفت‌ها باید از کودکی و در مدارس آغاز شود تا شاهد جامعه اسلامی محمدی باشیم.ما باید اخلاق حضرت محمد(ص) را به کودکان خود آموزش دهیم.

القسوم اضافه کرد: امروز وظیفه علماست که این اقدامات را برای آگاهی افزایی جوانان جوامع اسلامی انجام دهند و با آفت‌های وحدت که یکی از موارد اصلی آن عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است، مقابله کنند.

وی در پایان گفت: امیدوارم در پرتو این مناسبت‌ها به اهداف خود دست یابیم و رسالت اسلامی و انسانی خود را در سراسر جهان خود به جا آوریم و جهانیان را از فتنه‌های موجود آگاه سازیم.

*مردم استان کرمانشاه با خون خود، وحدت را امضا کرده‌اند

در ادامه، ماموستا ملاقادر قادری، امام جمعه اهل سنت پاوه ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای انقلاب اسلامی به آیات وحدت در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: برگزاری چنین کنفرانس‌هایی با وجود تبلیغات منفی که علیه اسلام صورت گرفته، ثمربخش بوده و باعث می‌شود تا وحدت بیش از پیش گسترش یابد.

وی به وضعیت وحدت در استان و شهر خود(پاوه) اشاره کرد و گفت: ما با خون خود، وحدت را امضا کرده‌ایم و هزاران شهید برای انقلاب داده‌ایم.

ماموستا قادری خاطر نشان کرد: در سال گذشته مشکلاتی در برخی شهرهای ایران به وجود آمد که با حکمت مسئولین و هوشمندی مردم رفع شد و امیدوارم علمای اسلام بیش از پیش آب بر آتش فتنه دشمن بریزند.

امام جمعه پاوه با استقبال از روابط ایجاد شده میان ایران و عربستان و همچنین بالابردن قرآن توسط رئیس جمهور در سازمان ملل ابراز امیدواری کرد، اوضاع معیشتی کشور رو به بهبود باشد و همگان در کنار یکدیگر با صلح زندگی کنند.

*وظیفه اصلی امت اسلامی، حفظ وحدت و دوری از تندروی هاست

در ادامه، هشام بن محمود، مفتی تونس برگزاری کنفرانس‌هایی همانند کنفرانس بین المللی وحدت را اتفاقی مبارک دانست و گفت: چنین کنفرانس‌هایی نشان می‌دهد که امروز امت اسلامی در مسیر درست خود قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: از دانشگاه زیتونه تونس علمای خوبی  فارغ التحصیل شده‌اند که صدای خود را در برابر استعمار و استکبار بالا بردند و به مبارزه علیه آنان پرداختند.

مفتی تونس با بیان اینکه دین اسلام امروز در شرایط سختی قرار دارد و دشمنان در کمین این دین نشسته اند، گفت: امروز جامعه اسلامی نیازمند این است که وحدت خود را حفظ کرده و از تندروی ها دوری کند.

هشام بن محمود تصریح کرد: امت اسلام علی‌رغم همه سختی‌هایی که از گذشته تا به امروز متحمل شده است، اما با قدرت ایستادگی خواهد کرد؛ چراکه الگویی چون پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد (ص) را دارد که با بهره گیری از ایشان می‌توانیم جهل خود را به دانش تبدیل کرده و وحدت بین خود را  افزایش دهیم.

*تحقق بخشیدن به مسئله وحدت با همدلی و همیاری

《قطب مصطفی سانو》دبیر کل مجمع جهانی فقه اسلامی در ادامه این نشست از جمهوری اسلامی ایران بابت میهمان نوازی و حسن استقبالش قدردانی کرد و گفت: پس از پایان این کنفرانس، زمانی که به کشور خود بازگردیم، باید بیش از گذشته در مقابل مستکبران بایستیم، چرا که در این سفر دستاوردهای عظیمی از وحدت را به دست آورده‌ایم.

وی با بیان اینکه جاهلان در شبکه های اجتماعی مردم را دعوت به کشتن یکدیگر و ایجاد تفرقه می‌کنند، گفت: بعد از سفر به این سرزمین اسلامی باید بیشتر توجه کنیم که ما در برابر جاهلان و کسانی که به دنبال گمراهی مردم هستند، مسئولیت داریم.

دبیر کل مجمع جهانی فقه اسلامی با تاکید بر اینکه مسئله وحدت را باید بر اساس همدلی و مهربانی و همیاری در امت اسلامی تحقق بخشیم، گفت: مجمع فقه اسلامی، مذاهب هشت گانه را به رسمیت می شناسد و باعث خرسندی است که توافقنامه ای را با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا کردیم.

*وحدت و همبستگی جامعه را در برابر طوفان‌ها حفظ می‌‌کند

در ادامه آخوند عبدالرزاق رهبر، امام جمعه اهل سنت آق قلا اظهار داشت: بیش از یک میلیارد از جمعیت جهان را مسلمانان تشکیل می‌دهند؛ بنابراین ضرورت دارد تا مسلمانان بر مبنای منابع و اشتراکات در زمینه‌های مختلف با هم به همبستگی برسند و در صحنه بین المللی خود را مطرح کنند.

وی افزود: هفته وحدت اسلامی فرصت مناسبی برای تحکیم وحدتی است که دشمنان چشم دیدن آن را ندارند‌.

آخوند رهبر با بیان اینکه وحدت و همبستگی جامعه را در برابر طوفان‌ها حفظ می‌‌کند، گفت:مسئله وحدت از باورهای عمیق نظام جمهوری اسلامی ایران  است و در قرآن کریم از اتحاد به عنوان نعمت بزرگ الهی یاد می شود.

امام جمعه اهل سنت آق قلا با بیان اینکه امروز ضرورت وحدت در شرایط حساس کنونی بسیار حائز اهمیت است، گفت: دولت‌های اسلامی نباید اجازه دهند تا استکبار جهانی امت اسلام را از یکدیگر جدا کند.

آخوند رهبر با اشاره به اینکه هفته وحدت یادآور ولایت رسول خدا(ص) است، گفت: هفته وحدت عزم و اراده مسلمانان برای گام برداشتن به سوی بهترین هاست تا امت اسلام سیره پیامبر(ص) را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه عزت مسلمانان در وحدت است و تفرقه باعث تضعیف قدرت آنها می‌شود، گفت: قرآن‌سوزی‌ها و اهانت‌هایی که اخیرا به مقدسات اسلامی صورت می‌گیرد، توطئه دشمنان است و باید گفت که هفته وحدت فرصت خوبی برای مقابله با این توطئه ها است.

* جهان اسلام را باید همانگونه که پیامبر(ص) ترویج دادند، ترویج دهیم

فرحناز کرد زابلی، فعال فرهنگی از سیستان و بلوچستان در ادامه این نشست ضمن تبریک میلاد حضرت رسول گرامی اسلام(ص) و قدردانی از دبیرکل و مسئولین مجمع تقریب اظهار داشت: ما ایران را مام وطن می دانیم و  به عنوان سفیران وحدت بعد از اینکه از این جلسات به استان خود برگردیم، بار سنگینی بر دوشمان است.

وی افزود: ما باید جهان اسلام را در تمام دنیا همانگونه که پیامبر(ص) ترویج دادند، ترویج دهیم. باید مبلغان خوبی برای دین مهربانی‌ها و عطوفت باشیم و در راستای تربیت فرزندان و نسل تقریبی خود کوشا شویم.

ارسال نظر