وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
روزه ماه مبارک رمضان بر اساس وحدت و تقریب بنا نهاده شده است
۱۴۰۱/۰۱/۱۵ ۱۱:۴۷ 1001
مولوی اسحاق مدنی در گفتگو با تقریب:

روزه ماه مبارک رمضان بر اساس وحدت و تقریب بنا نهاده شده است

مولوی اسحاق مدنی عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه ضیافت الهی "رمضان الکریم" به تمام مسلمانان جهان، با اشاره به اهمیت روزه و تاثیرات وحدت آفرین این ماه عزیز، اظهار داشت: قرآن کریم در ارتباط با جایگاه و منزلت حقیقی ماه مبارک رمضان می فرماید: " أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ"؛ روزه ماه مبارک رمضان بر شما فرض شده است ، همانگونه که برای امت های قبل از شما نیز فرض شده بود.

مشاور عالی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، افزود: قرآن کریم اشاره به اهمیت روزه در تمام ادیان الهی دارد؛ البته نحوه گرفتن روزه و شرایط آن متفاوت بوده است.

وی ادامه داد: نکته مهم آن است که نفس روزه گرفتن و اهمیت به انجام این فریضه الهی طبق آیه شریفه مذکور، یک وحدت عالم گیر بوده و در عین حال در ادوار مختلف امت های گذشته این عبادت جایگاه خاصی داشته است.

این عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، تصریح کرد: دانشمند و عالمی را مشاهده نمی کنیم که از مزایا ، فواید  و دستاوردهای روزه سخن نگوید؛ حال ممکن است کسی مریض باشد و برای او ایجاد مشکل کند که خداوند متعال او را تا زمان بهبودی کامل از روزه گرفتن معاف کرده است.

مولوی مدنی در پایان تاکید کرد: روزه ماه مبارک رمضان در واقع براساس وحدت و تقریب بنا نهاده شده است؛ برای هر انسان سالم در هر نقطه ای از عالم که باشد روزه بر آن فرض است و اکنون مشاهده می گردد که با این وجود که اهل تشیع و تسنن در مسائل فقهی دارای اختلافاتی هستند اما در مسئله روزه تقریبا اختلافی وجود ندارد و اکثر مسائل مورد اتفاق همه مذاهب اسلامی است.
 

ارسال نظر