بانوی مدرس و مبلغ سوری در سخنانی با بیان اینکه زن با حجاب، حیا،پوشش و رفتارش می تواند مبلغ باشد، خاطر نشان کرد که تربیت زنان مبلغ اسلامی که بتوانند ماموریت تبلیغ دین اسلامی را در بالاترین سطح انجام دهند، یکی از برکات انقلاب اسلامی تحت رهبری امام خمینی(ره) بود.
به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، به مناسبت دهه مبارک فجر نشست بین المللی بانوان فرهیخته جهان اسلام با موضوع نقش بانوان جهان اسلام در تمدن نوین اسلامی و گفتمان انقلاب اسلامی روز یکشنبه 21 بهمن در سالن اجتماعات پژوهشگاه مطالعات تقریبی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی قم برگزار شد.
«عائدة طالب» مدرس و مبلغ سوری در این نشست در سخنانی گفت: خداوند در آیه 25 سوره مبارکه قصص می فرماید:« [خداوند به موسی] گفت: به زودى بازويت را به وسيلۀ برادرت توانمند مىگردانيم و براى شما سلطه اى قرار مىدهيم به طورى كه هرگز به خاطر معجزه هاى ما به شما دست نيابند، شما و هر كس كه از شما پيروى كند پيروزيد.»
وی افزود: حرارت و گرمای ایمانی، عشق و محبت الهی و خون حسینی در رگهای مومنان می طپید، ولی آنها به دو دلیل نتوانستند آن را ابزار کنند و نشان دهند یا به خاطر اینکه مستضعف بودند و از حمایت و کمک دیگران محروم بودند، و یا به خاطر عدم شناخت و آگاهی و نبود رهبر و راهنمای برجسته که مسیر را برای آنها تبیین و روشن کند. ولی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شروع رشد و گسترش اسلام در جهان و افتتاح حوزه های دینی و مراکز اسلامی به ویژه برای بانوان، درخشش پرتوی دین آغاز شد و نور آن همه جا را فرا گرفت و در نتیجه زنان، راه خود را از طریق طرح و تدبیر حکیمانه ای که خداوند برای آنها ترسیم کرد، پیدا کردند.
این بانوی سوری خاطر نشان کرد: در بیشتر کشورهای اسلامی هیچ مبلغ اسلامی زن که در منبرهای زنان سخنرانی و تبلیغ کند و خطبه بخواند، وجود نداشت، و آن طور که رایج و معروف بود، علمای مرد در محافل و مراسم دینی سخنرانی و تبلیغ می کردند.
وی افزود: (با پیروزی انقلاب اسلامی)پس از آنکه جامعه الزهراء(س) به فرمان امام خمینی(ره) در قم تاسیس شد،خواهران از چشمه سار علوم اسلامی، آنچه را باعث شفای قلبها و تسکین آن می شد، نوشیدند و آنگاه در سراسر بلاد اسلامی و به طور خاص در لبنان و سوریه پخش شدند، تا اینکه برادران و خواهران در آن کشورها شگفت زده شده و گفتند آیا علمای زنی که بتوانند ماموریت تبلیغ دین اسلامی را در بالاترین سطح انجام دهند، وجود دارند؟
عائدة طالب خاطر نشان کرد: ولی با وجود همه اینها، معارف اسلامی از زنان نخواسته امر به معروف و نهی از منکر و برای تبلیغ مهاجرت و خود را به طور کامل وقف تعلیم دیگران کنند و خانه و همسر و فرزندان مورد غفلت و بی توجهی آنها قرار گیرند .اسلام به زن دستور نداده که به زیان اداره خانه، به ترویج افکار خود بپردازد، چرا که تربیت خانوادگی و خانه داری مستلزم صرف وقت زمان و آرامش روحی روانی است و از پایه ها و مبانی تربیت درست فرزندان این است که زن با صرف وقت خود در منزل با لطافت و آرامش به این کار همت گمارد، پس اگر فضای خانه خوب و شایسته باشد، در آن هنگام به الگو و نمونه شایسته ای که خواسته اسلام است، تبدیل می شود.
این مبلغ سوری خاطر نشان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س)، چهار فرزند تقدیم به اسلام کرد که تا روز قیامت، اسلام را جاودانه کردند.زن با حجاب، حیا، پوشش و رفتارش می تواند مبلغ باشد.
وی افزود: خداوند از ما چه می خواهد و ما را به چه چیزی امر کرده است؟ خداوند در قرآن می فرماید: خداوند به عدالت و نيكوكارى و بخشش به خويشاوند فرمان مىدهد و از كارهاى زشت و ناپسند و ستمگرى بازمىدارد؛ شما را پند مىدهد، شايد تذكر يابيد.(آیه 90 سوره مبارکه نحل)
عائدة طالب گفت: بنابراین، حجاب، نماز، روزه، سخن نیکو، برآوردن نیازهای دیگران(گره گشایی) وتسلیم امر خداوند شدن، هدف همگی آنها، اصلاح انسان است.
وی در پایان گفت: نباید دروغ گفت، نباید سرقت کرد، نباید ظلم کرد. این یعنی دین و
چه قانونی زیباتر از دین حنیف اسلام وجود دارد؟عبادت و بندگی خداوند با منطق و نقطه شروع درست، ما این را از مکتب حضرت زهرا(س) آموخته ایم.
ارسال نظر