نماینده مجلس خبرگان رهبری از کردستان اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران با شعارهای استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و اسلامی توانست تمامی اقشار ملت، از جمله مذاهب اسلامی مختلف، را در مبارزه علیه رژیم شاهنشاهی متحد کند. تلاشها برای استقرار این نظام بر اساس ارزشهای اسلامی و وحیانی، به ویژه در مناطق کردستان و اهل سنت، نقش مؤثری در پیروزی انقلاب داشت.
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، ماموستا اقبال بهمنی نماینده مجلس خبرگان رهبری از کردستان در وبینار نقش مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی اظهار داشت: در ابتدای نهضت انقلاب اسلامی ایران، شعارهایی همچون استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی محور مطالبات مردم ایران بودند.
وی گفت: این کلمات به طور مشترک از سوی همه مردم ایران، از جمله مذاهب اسلامی مختلف، مطرح شدند؛ استقلال کشور، آزادی بیان و مذهبی، و جمهوری بهمعنای مشارکت همه اقشار ملت در سرنوشت خود.
ماموستا بهمنی اظهار کرد: تمام مذاهب اسلامی بهویژه در دوران نهضت انقلاب، بر اساس این شعارها تلاش کردند تا اسلام در ایران حاکم شود و دستورات دین خدا پیاده گردد. این تلاشها منجر به شکلگیری نظام جمهوری اسلامی ایران شد. ظلم و ستم رژیم شاهنشاهی به حدی بود که تمام اقوام و مذاهب ایران برای رهایی از این ظلم، اتحاد و همبستگی خاصی پیدا کردند.
وی تاکید کرد: ظلمستیزی یکی از اصول دین اسلام است که نهتنها شیعیان بلکه اهل سنت نیز در آن نقش داشتند. قبل از پیروزی انقلاب، علمای مذاهب اسلامی با تشکیل گروههای مبارز علیه رژیم شاه همکاری میکردند و به رهبری امام خمینی(ره) در استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران نقش داشتند.
ماموستا بهمنی خاطر نشان کرد: در این میان، مناطق کردستان و اهل سنت با تقدیم بیش از ۵۶۵۰ شهید، در تثبیت این نظام سهم عمدهای داشتند. بیش از ۵۵ نفر از علما و روحانیون برجسته کردستان، به دلیل پشتیبانی از نهضت انقلاب اسلامی ایران، جان خود را فدای این نظام کردند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری از کردستان ادامه داد: در طول جنگ ۸ ساله ایران و عراق، علمای اهل سنت و مشایخ طریقت در کنار مردم ایران قرار گرفتند و در جبهههای حق علیه باطل مبارزات شجاعانهای انجام دادند.
وی توضیح داد که این حضور فعال نه تنها در دوران جنگ، بلکه در طول تاریخ انقلاب اسلامی، به وضوح نشاندهنده همبستگی بین شیعه و سنی بوده است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری از کردستان اظهار کرد: امروزه، با گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این نظام توانستهاست، جایگاه خود را با اقتدار در منطقه تثبیت کند. انتظار اهل سنت از نظام جمهوری اسلامی، دریافت همان خدمات و فرصتی است که برای برادران اهل تشیع فراهم آمده است.
وی در همین خصوص ادامه داد: باید مسئولیتها بهطور عادلانه میان اهل تشیع و اهل سنت تقسیم شود. بنابراین باید بدانیم که وحدت و همبستگی در زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران برای همه مردم، از هر قوم و مذهبی، حیاتی است.
ماموستا بهمنی در پایان گفت: که اهل سنت ایران در کنار برادران شیعه خود، بهعنوان یک ملت متحد و یکپارچه، همواره در جهت خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش خواهند کرد.
ارسال نظر