هشتاد و چهارمین نشست از سلسلهنشستهای علمی پژوهشگاه مطالعات تقریبی و هفتادوپنجمین پیشنشست همایش بینالمللی با عنوان (هفتادوپنج سال اشغالگری در فلسطین) با موضوع (معرفی کتاب طوفان الاقصی والتطبیع) با ارائۀ مؤلف کتاب جناب حجتالاسلاموالمسلمین دکترمحسن مدنینژاد رئیس پژوهشکدۀ مطالعات تقریبی در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۶ در سالن اجتماعات پژوهشگاه مطالعات تقریبی برگزار گردید.
در این نشست جناب حجتالاسلاموالمسلمین مدنینژاد گفت: حادثهای بزرگ در فلسطین در حال وقوع است و ندای یاللمسلمین و یاللعرب مردم فلسطین به آسمان بلند شده است؛ ولی متأسفانه کشورهای عرب مسلمان که نزدیکترین کشورها به فلسطین هستند، هیچ یاری و کمکی به آنها نکرده و نمیکنند. به عنایت خداوند و روحیه جهادی مردم فلسطین مبارزهای بزرگ با نام عملیات طوفان الاقصی رخ داد و ضربهای مهلک و آسیب غیر قابل ترمیمی به رژیم غاصب صهیونیستی وارد آورد. علیرغم این پیروزی بزرگ که هیمنه صهیونیست را نزد جهانیان بر هم زده است، نهتنها کشورهای عرب اسلامی را برای حمایت و یاری مردم فلسطین و مقابله با اسرائیل غاصب، تحریک نکرده است؛ بلکه برخی از آنها به دنبال عادیسازی ارتباط با اسرائیل هستند.
مجمع تقریب از باب وظیفه برای تبیین وضعیت فلسطین و اسرائیل پس از طوفان الاقصی و لزوم پرهیز از تطبیع یا عادیسازی ارتباط با رژیم غاصب، تالیف کتابی در این باره را در دستور کار خود قرار داد و این وظیفه به اینجانب محول گردید.
وی افزود: کتاب حاضر با عنوان «طوفان الاقصی والتطبیع» به زبان عربی نگاشته شده و در قطع رقعی حدود ۵۰۰ صفحه و در قطع وزیری حدود ۳۵۰ صفحه خواهد بود انشاءالله.
او در ادامه به تبیین فصلها و محتوای کتاب پرداخت و بیان داشت: این کتاب شامل عناوینی چون تعریف تطبیع، مراحل عادیسازی ارتباط با اسرائیل از جانب برخی کشورهای اسلامی در عرصههای مختلف نشر و کتاب کودک و نوجوان و اقتصاد و امنیت و امور اجتماعی و حتی تغییر ماهوی کشورهای اسلامی، شکلگیری کیان رژیم صهیونیستی، روند رفتاری اسرائیل با فلسطینیها در طول هفتاد و پنج سال، پیمان ابراهام، واقعیت و آثار آن، طوفان الاقصی و ابعاد آن، عادیسازی رابطه با اسرائیل و آینده آن، دلایل نقضی انتفاع اسرائیل از طوفان الاقصی، بعضی از فتاوای علمای جهان اسلام، تأثیر طوفان الاقصی بر روند تطبیع است.
ارسال نظر