«کتاب چکیده مقالات سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی» توسط معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه مذاهب اسلامی چاپ و منتشر شد.
برای نخستین بار، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مذاهب اسلامی در نشست ها و برنامه های کمیته داوری سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی نقشی فعال ایفا نمود و اداره کل انتشارات این معاونت صفحه آرایی، طرح جلد و ویراستاری چکیده مقالات و چاپ آن را بر عهده داشت.
در این دوره، محورهای تخصصی چهارگانه شامل حقوق بشر و بین الملل فلسطین، مطالعات راهبردی و آینده نگری پایان رژیم اشغالگر صهیونیستی، فقه مقاومت و بیانیۀ گام دوم انقلاب اسلامی برای کنفرانس در نظر گرفته شد. پس از اعلام فراخوان و آغاز به کار فعالیت دبیرخانۀ کنفرانس، علاقه مندان با ارسال ده ها اثر در قالب های گوناگون به این گردهمایی بزرگ جهان اسلام اقبال در خور ملاحظه ای نشان دادند.
ثبت کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) برای نخستین بار از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی
با عنایت به انجام شایستۀ امور علمی و برنامه ریزی های صورت گرفته در معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه مذاهب اسلامی، برای نخستین بار کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی به عنوان یکی از رویدادهای بزرگ جهان اسلام در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) ثبت شد. هستۀ فکری کمیتۀ عالی داوری در این معاونت تشکیل شد.
پس از دریافت ده ها مقاله به زبان های عربی، فارسی و انگلیسی متعلق به نواندیشان، نویسندگان و پژوهشگرانِ علاقه مند به مشارکت در کنفرانس از سراسر جهان اسلام، در مجموع تعداد 58 مقاله را برای ارزیابی های تخصصی تر به هئیت داوران کنفرانس معرفی کرد.
معاونت پژوهش و فنآوری دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن انتشار کتابچۀ چکیدۀ 20 مورد از مقالاتِ برگزیده، بر اساس محورهای چهارگانۀ کنفرانس، تعداد 4 مقاله را شایستۀ تقدیر و ارائه تشخیص داد.
این کتاب در قطع رقعی و در 48 صفحه شامل بیست و یک چکیده مقاله به زبان های فارسی، عربی و انگلیسی است که از میان 58 مقاله، برگزیده و انتخاب شده است.
ارسال نظر