وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
نشست کمیسیون اتحادیه جهانی زنان مسلمان
۱۳۹۴/۱۰/۰۹ ۰۳:۳۰ 1737

نشست کمیسیون اتحادیه جهانی زنان مسلمان

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، کمیسیون اتحادیه جهانی زنان مسلمان با موضوع " نقش زن و خانواده مسلمان در گذر از بحرانهای کنونی" در حاشیه بیست و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی با حضور 30میهمان خارجی، 30 نفر میهمان استانهای اهل سنت،  15 نفر طلاب خارجی بنت الهدی(قم)، مکتب النرجس(مشهد) و 40 نفر از شخصیتهای برجسته داخلی در هتل استقلال تهران برگزار شد.

خانم " طوبی کرمانی دبیر کل اتحادیه زنان مسلمان" در این نشست، گزارش مختصری از عملکرد سالانه اتحادیه زنان مسلمان ارائه و از زنان فعال در برنامه های سال گذشته این اتحادیه با ذکر نام قدردانی کرد.

شرکت کنندگان در این کمیسیون مقالات خود را در قالب موضوعاتی چون، ضعف شیوه های تبلیغاتی دینی در مقابل هجوم رسانه ای و تبلیغاتی دشمنان بر علیه زن و خانواده مسلمان، نقش اقشار مختلف زنان در شناخت ریشه ها و عوامل برون رفت از بحرانهای کنونی جهان اسلام، بررسی زمینه های ارتقاء فعالیتهای تقریبی اعضای اتحادیه زنان مسلمان در کشورهای خود، ارائه کردند.

در اين كميسيون همچنین بر نقش مهم زن و خانواده در مقابله با بحرانهای کنونی و الگو گرفتن زنان جامعه اسلامی از الگوهای برجسته اسلامی به جای الگوهای غربی تأکید شد.

شرکت کنندگان از خانواده به عنوان منبع ایجاد انسانهای صالح و از نقش زن به عنوان نقش اصلی در تربیت فرزند صالح که آماده مقابله با بحرانها و چالشهای جامعه باشد، یاد کردند.

در بخشی از این نشست بر اهمیت دادن اسلام به خانواده  و برابری زن و مرد تأکید و اعلام شد که خانواده در اسلام متشکل از زن و مرد است و هیچیک بر دیگری برتری ندارد و بلکه نقش هر دو مکمل یکدیگر است.

شرکت کنندگان در این کنفرانس اعلام کردند که اسلام با کار کردن زن در بیرون از خانه مخالف نیست، به شرط اینکه اشتغال زن، وظیفه اصلی او که شوهر داری و تربییت فرزندان صالح است را تحت الشعاع قرار ندهد و زن نقش اصلی خود را فراموش نکند که اگر بحرانی در داخل خانواده ایجاد شود، دامنه آن به جامعه کشیده می شود.

در بخش دیگری از این نشست، از تبعیضی که برخی خانواده ها بین فرزند دختر و پسر قائل می شوند، انتقاد و گفته شد، اگر فرزند دختر در خانواده ای دست کم گرفته شود و اهمیت کمتری به او داده نشود، این دختر آسیب پذیر و بی اعتماد به نفس می شود و در آینده نمی توانیم جامعه زنان مسلمان قوی داشته باشیم.

شرکت کنندگان در این کمیسیون همچنین به خطرات اسلام هراسی و بحرانهای درون دینی و برون دینی از جمله کم رنگ شدن عقاید و اختلافات بین مذاهب در جوامع اسلامی اشاره و از توسعه این جوامع و تقریب و وحدت بین اعضای آن از جمله زنان به عنوان 50 درصد جمعیت جوامع اسلامی به عنوان راه حل یاد کردند.

در این کمیسیون همچنین بر نقش مهم زن برای فعالیت در رسانه و تحقیق و پژوهش و انتقال تجارب با توجه به تبلغیات رسانه ای که علیه اسلام صورت می گیرد، تأکید شد.

یکی از شرکت کنندگان در این نشست اظهار داشت که اهمیت به شخصیت زن در جامعه اسلامی از آنجا مشخص می شود که در روزهای زنده به گور کردن دختران، رسول اکرم(ص) دست دختر خود را می بوسد و او را مادر خطاب می کند.

از جمله نتایج به دست آمده در این کنفرانس، تقویت محتوای سایت اتحادیه زنان مسلمان برای تقریب فکری و فرهنگی جامعه زنان مسلمان و موضعگیریهای به موقع و جریان سازی اعضای کمیسیون برای تثبیت میلاد حضرت فاطمه(س) به عنوان روز جهانی زن و مادر بود.

پایان بخش این کمیسیون، قرائت بیانیه پایانی بود.
 

ارسال نظر