عالم دینی نپال با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار غیرنظامیان و حمله به مساجد و بیمارستانها، اظهار داشت: صهیونیستها جرأت رویارویی مستقیم با رزمندگان مقاومت را ندارند.
«محمد زین العابدین»، عالم دینی از نپال در گفتوگو با خبرنگار حوزه بینالملل خبرگزاری تقریب درباره عملیات طوفان الاقصی و نقش آن در محافظت از مسئله فلسطین و خنثیسازی توطئههای دشمنان اظهار داشت: طوفان الاقصی مانند مسئله ابابیل در قرآن است. دو دیدگاه جدا در اینجا وجود دارد، یکی اقدامات نظامی و ارتش غاصب اسرائیل است که غیرنظامیان و بیمارستانها و منازل مسکونی و مدارس کودکان را هدف قرار میدهد؛ در حالی که گروههای مقاومت و جبهه مقاومت به تانکها، نظامیان، پایگاهها و مواضع نظامی رژیم ظالم اسرائیل حمله میکنند.
وی افزود: اگر صهیونیستها جرأت دارند، بروند با مبارزان مقاومت بجنگند، چرا کودکان را کشته و نسلکشی به راه انداختهاند؟
این عالم دینی درباره دلایل پافشاری رژیم صهیونیستی بر ادامه جنایات خود در نوار غزه با وجودی که به هیچ یک از اهدافش نرسیده است، گفت: رژیم اسرائیل در جبهه باطل است و اگر صد هزار سال دیگر هم به این جنگ و جنایات خود ادامه دهد به هیچ یک از اهدافش نخواهد رسید. مگر ظالمان و جنایتکاران تاریخ همچون یزید و فرعون به اهدافشان رسیدند؟ اما موسای بیدفاع و تنها که فقط خداوند حامیاش بودند و یا امام حسین(ع) با 72 نفر در کربلا به اهدافشان رسیدند.
وی ادامه داد: حالا هم همینطور است، اگر بر حق باشید و خداوند در کنار شما باشد، برایتان کافی است؛ اما کسانی که در جبهه باطل هستند، در زمین فساد میکنند و سرزمین دیگران را غصب و اشغال کنند، هرگز به اهدافشان نخواهند رسید.
وی خاطرنشان کرد: انگلیسیها، دویست سال در هند جنایت کردند؛ اما آیا با وجود آن همه تسلیحات و نیرو نتوانستند در این کشور باقی بمانند، چرا که هندیها به آزادی امید داشتند، یعنی از یک انگیزه و اراده قوی برخوردار بودند و هیچ کس در برابر این اراده قوی مردمی حتی اگر مجهزترین سلاحها را داشته باشد، دوام نخواهد آورد.
عالم نپالی درباره دلایل تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن گفت: آمریکا و انگلیس به خاطر حمایت از اسرائیل به یمن حمله میکنند، قبلا هیچ گروهی نمیتوانست در برابر آمریکا بایستد و به آن نه بگوید؛ اما اکنون شاهد هستیم که گروهی در یمن و در اقیانوس هند با چه تکنیکهایی، آمریکا را هدف قرار میدهند. دشمنان تا دیروز تصور میکردند که مسلمانان عقب افتاده بوده و هیچ تکنولوژی، پیشرفت و ارادهای ندارند؛ اما اکنون به توانمندی و قدرت آنها پی بردهاند.
وی ادامه داد: اگر دشمنان به یمن حمله کردهاند، یمن هم به این تجاوزات پاسخ میدهد و دیگر مانند گذشته نیست که هیچ کس در برابر آمریکا اقدامی انجام ندهد. در مسئله یمن هم هر کس در جبهه باطل و بر باطل باشد، یعنی آمریکا و متحدانش شکست خواهند خورد.
وی درباره موضع مردم نپال در خصوص فلسطین اظهار داشت: مردم نپال برای اولینبار در پایتخت این کشور تظاهرات کردند، نکته جالب در این تظاهرات، حضور هندوها و بوداییها در کنار مسلمانان در این تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین بود، حتی رئیس جمهور سابق کشور نپال هم در این تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین شرکت کرد، دو بار تظاهرات برگزار شد، اولین بار بود که در پایتخت نپال در برابر سفارت آمریکا، شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر داده شد. عموم مردم گفتند که قلبهایشان با مردم بی دفاع و مظلوم فلسطین، کودکان بیگناه است.
دستاوردهای شکایت آفریقای جنوبی از رژیم اشغالگر در دادگاه کیفری
زین العابدین در خصوص دستاوردهای شکایت آفریقای جنوبی از رژیم اشغالگر در دادگاه کیفری اظهار داشت: در آخر الزمان قرار داریم که رسانه در دست جوان هاست لذا حقایق دیر یا زود آشکار میشود. در حالی که 58 کشور اسلامی در برابر جنایات اسرائیل سکوت کردند، یک کشور غیر اسلامی مرتکب عملی اسلامی شد و شعار عدالت خواهی امام علی(ع) را محقق کرد و ای کاش که کشورهای اسلامی این ندا را سر می دادند.
وی تصریح کرد: عموم مردم به ویژه مدافعان مظلومین خیلی از این اقدام خوشحال هستند و از آن دفاع میکنند و حداقل کاری که ما میتوانیم در این باره انجام دهیم این است که از این کشور حمایت کنیم.
این عالم دینی با بیان این که حداقل دستاورد این شکایت، بیداری انسانی و بیداری دیگر ادیان و ورود آنها به صحنه است، گفت: تشکیل پرونده و کشاندن صهیونیستها به دادگاه برایشان بسیار توهینآمیز بود.
وی ادامه داد: همچنین این اقدام موجب بیدار مردم شد. اگر این شکایت به نتیجه رسید که ما به هدف خود رسیدهایم و اگر هم به نتیجه نرسید باز هم ما چیزی را از دست ندادهایم، زیرا حتی اگر حکم محکومیت اسرائیل در دادگاه بینالمللی صادر نشود در دلهای مردم صادر خواهد شد. همین که مردم عادی محصولات اسرائیلی را تحریم می کنند اثر مثبت این بیداری است.
وی افزود: به نظر من جنگ این گونه که ما فکر میکنیم تمام نمیشود، مانند سنگی که در یک برکه میاندازیم و انتظار داریم که تنها یک موج ایجاد شود؛ اما امواج متعددی ایجاد خواهد شد. این عملیات هم مانند یک سنگ بود که امواج آن ظهور امام زمان (ع) است.
نقش رسانهها در طوفان الاقصی
زینالعابدین با اشاره به این که رسانهها اکنون به دو دسته تقسیم شدهاند. یکی رسانههای سوء یا مخالفین و دیگری رسانههای انسان محور، توضیح داد: آنهایی که خریده شدهاند حرف سرمایه گذاران خود را میزنند. آنها در میدان نیستند و هر چه به آنها دیکته شده را میگویند؛ اما رسانههای با وجدان که به خاطرانسانیت فعالیت میکنند، در میدان نبرد حضور داشته و تحت فشار قرار دارند.
وی افزود: این دسته از رسانهها در کناری مادری نشستهاند که دو فرزند خود را از دست داده است و فریاد میزند لذا او نیز تیر میخورد و قربانی میشود. برای دشمن هدف رسانه از اولویت بیشتری برای کشته شدن برخوردار است، زیرا فریاد آن مادر تنها در اطراف خود شنیده میشود؛ اما پیام آن رسانه به همه جهان میرسد لذا حطرناکتر از این مادر است، به همین دلیل دشمن او را هدف قرار میدهد.
ارسال نظر