وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
ایران همواره حامی فلسطین بوده است/ پایه‌ریزی قدرت راهبردی مسلمانان با گفتمان جامع اسلامی
۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۱۲:۵۷ 2
اندیشمند لبنانی در دومین وبینار وانتصرت غزه؛

ایران همواره حامی فلسطین بوده است/ پایه‌ریزی قدرت راهبردی مسلمانان با گفتمان جامع اسلامی

اندیشمند لبنانی تصریح کرد: گفتمان جامع اسلامی درباره فلسطین همانطور که ما را در عملیات طوفان الاقصی متحد کرد، می تواند سبب تحقق وحدت جامع و پایه ریزی قدرت راهبردی مسلمانان شود.


به گزارش خبرگزاری تقریب، امیر عبدالرحمن ایوبی، رئیس رادیو توحید اسلامی لبنان در دومین وبینار " وانتصرت فلسطین" که امروز (سه‌شنبه) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: این که مسئله فلسطین به عنوان مسئله محوری و مرکزی، ما را دور هم جمع می‌کند و امت اسلام را متحد می‌گرداند، به خاطر اهمیت دینی و راهبردی و انسانی آن است.

وی افزود: حقیقت وحدت امت اسلام امروز در این تجلی می‌یابد که ما در کنار فلسطین و غزه قرار گیریم و از مقاومت شجاع و قهرمان و مردم استوار و ثابت قدم آن حمایت کنیم. در کنار گردان‌های قسام، سرایاالقدس و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین قرار گیریم که زیباترین حماسه‌ها را ترسیم نمودند و این رژیم غاصب را از طریق عملیات طوفان‌الاقصی در برابر خطر بزرگ قرار دادند و جهانیان را با این عملیات پیچیده و پس از آن با مقاومت در خلال یک سال و اندی در برابر دشمن قلدرمآب و زورگو مورد حمایت قدرت‌های استکبار جهانی و نظام‌های خائن مزدور، مبهوت خود کردند.

این اندیشمند لبنانی با اشاره به شکست مفتضحانه و شوک بزرگ دشمن که از زمان تاسیس خود مانند آن را ندیده بود، گفت: این خط و راه جهادی که فرماندهان شهید برای آزادی فلسطین ترسیم کردند، به ثمر نشست و فلسطین به یاری خداوند در مسیر آزادی قریب الوقوع قرار گرفت و بهای این پیروزی، سیلی از خون شهدا و مجروحان چه در لبنان یا فلسطین بود که در رأس این شهدا، صالح العاروری، اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله، یحیی السنوار و دیگر شهدای فرمانده بودند.

وی اظهار داشت: همه از روز پس از جنگ غزه سؤال می‌کنند. مقاومت، حضور خود را در میدان مورد تأکید قرار می‌دهد، رزمندگان گردان‌های قسام و سرایاالقدس حضور خود را در تمام میادین مورد تاکید قرار می‌دهند و گروه‌های مقاومت فلسطین به دشمن و جهان تاکید می‌کنند که هرگز تسلیم و کرنش نخواهند کرد و این را از طریق مدیریت نبرد نظامی با دشمن در غزه و در نبرد سیاسی از طریق مذاکرات غیر مستقیم با دشمن و رویارویی با تمام جنگ‌های روانی دشمن که هدف آن ضربه زدن به روحیه مردم غزه بود، ثابت کردند.

 رئیس رادیو توحید اسلامی لبنان خاطرنشان کرد: نباید نقش و حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران را فراموش کنیم که حتی یک روز هم حمایت از مسئله فلسطین و ملت فلسطین از زمان پیروزی انقلاب اسلامی از زمان امام خمینی(ره) تا امروز به رهبری امام خامنه‌ای (حفظه الله) را متوقف نکرد و این حمایت با درهم کوبیدن دژهای رژیم صهیونیستی با موشک‌ها به اوج خود رسید.

وی افزود: همچنین باید به جبهه پشتیبانی لبنان اشاره کرد که تأثیرات بزرگی را بر جبهه صهیونیستی گذاشت و نیز باید به جبهه عراق و جبهه یمن اشاره کرد که دشمن و استکبار جهانی حامی آن را آشفته کرد.

وی گفت: در این جنگ وحشیانه که به مدت شانزده ماه ادامه یافت، محور مقاومت از فلسطین تا لبنان و عراق و یمن و ایران توانست دستاوردهای نظامی فراوانی را محقق کند و ما شاهد انسجام و به پیوستگی بسیار زیاد این جبهه‌ها با وجود دوری فاصله‌های جغرافیایی بودیم .

امیر عبدالرحمن ایوبی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مظاهر حمایت از فلسطین، تظاهرات میلیون‌ها نفر در مناطق مختلف جهان بود که یک حالت تغییر ریشه‌ای در افکار و رویکرد ملت‌های اروپایی در قبال مسئله فلسطین ایجاد کرد.

وی تصریح کرد:گفتمان جامع اسلامی درباره فلسطین، همانطور که ما را در عملیات طوفان الاقصی متحد کرد، می‌تواند سبب تحقق وحدت جامع و پایه ریزی قدرت راهبردی مسلمانان شود که تمام نزاعات داخلی و توطئه‌های خارجی که بسیاری از کشورهای اسلامی را هدف قرار داده است از بین ببریم و با این کار می‌توانیم نقش و جایگاه خود را بازیابیم و در سطح بین‌المللی تاثیرگذار باشیم.

ارسال نظر