وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
وعده‌ی رهبران محور مقاومت در غزه عملی شد
۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۱۲:۰۳ 4
تحلیلگر سیاسی لبنان در وبینار "وانتصرت فلسطین":

وعده‌ی رهبران محور مقاومت در غزه عملی شد

"حسین دیرانی"  نویسنده و تحلیلگر سیاسی تأکید کرد، پیروزی مقاومت غزه همان پیروزی است که رهبران و فرماندهان محور مقاومت وعده‌ی آن را داده بودند.


به گزارش خبرگزاری تقریب، "حسین دیرانی" نویسنده و تحلیلگر سیاسی مقیم استرالیا در سخنانی در وبینار "وانتصرت فلسطین" که امروز (دوشنبه) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، گفت: فلسطین به فضل خداوند و همت مجاهدان مؤمن و با اخلاص پیروز شد، کسانی که در سرزمین خود باقی ماندند و در راه خداوند جانفشانی کردند.

دیرانی افزود: این پیروزی همچنین به فضل استقامت و پایداری مردمی است که در مقابل دردها و رنج‌ها و گرسنگی، صبر پیشه کرده و جان و مال خود را تقدیم نمودند، درنتیجه خداوند آنها را پیروز گردانید.

این تحلیلگر سیاسی مقیم استرالیا خاطرنشان کرد: اهالی غزه با صبر و پایداری و مقاومت و ایمان به خداوند، در مقابل نسل‌کشی، جنایات هولناک، ویرانی گسترده‌ مدارس، خانه‌ها، بیمارستان‌ها و حتی بمباران چادرهای آوارگان طی بیش از 15 ماه ایستادگی کردند، تا در نهایت غزه از این جنگ پیروز و سربلند بیرون آمد.

دیرانی گفت: این پیروزی سیلی محکمی به گوش دشمن صهیونیستی و همه‌ی کسانی بود که در انتظار شکست مقاومت بودند.

وی خاطرنشان کرد: از جمله‌ عوامل پیروزی ملت فلسطین، حمایت و پشتیبانی بزرگ نیروهای محور مقاومت بود که باعث تحقق این پیروزی الهی شد.

دیرانی با اشاره به این‌که محور مقاومت در راه حمایت از مقاومت فلسطین، عزیزترین، گرانبهاترین و پاک‌ترین داشته‌های خود مانند شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی‌الدین را تقدیم کرده است، اظهار داشت: این پیروزی همچنین به برکت جان‌فشانی‌های مقاومت اسلامی عراق، و حمایت‌ها و پشتیبانی گسترده‌ی یمن و جمهوری اسلامی ایران محقق شد.

وی افزود: رهبران مقاومت فلسطین پس از اعلام آتش‌بس و مبادله‌ی اسرا ، این پیروزی را پیروزی خون بر شمشیر و پیروزی محور مقاومت توصیف کردند.

دیرانی گفت: این همان پیروزی است که رهبران و فرماندهان محور مقاومت وعده‌ی آن را داده بودند و این پیروزی تأییدی بر این مسئله است که فقط مقاومت می‌تواند حقوق از دست رفته را باز گرداند و سرزمین‌های اشغالی را آزاد کند و تفاوتی نمی‌کند که دشمن تا چه اندازه قدرتمند باشد و تا چه اندازه دست به اقدامات تروریستی بزند.

دیرانی خاطرنشان کرد: این مقاومت است که از کرامت امت و ناموس و سرزمین و جان مردم پاسداری می‌کند و روحیه انقلابی را در دل آزادگان و مؤمنان زنده می‌گرداند و پیروزی‌ها را رقم می‌زند.

ارسال نظر