به گزارش خبرنگار تقریب(تنا)، کمیسیون اتحادیه جهانی علمای مقاومت عصر جمعه (26 آذر) و در دومین روز از سی امین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران برگزار شد. این نشست در چهار محور اصلی: نقش علما و اندیشمندان مسلمان در یکپارچگی مسلمانان، نقش علما و نخبگان در محکومیت تکفیر و تروریسم، نقش علما به ویژه در حزب الله و مسئله فلسطین و سوریه، مسئله فلسطین و اصول آن و موضوع یورش صهیونیست ها به قدس شریف و تحقق دستاوردهای اتحادیه جهانی علمای مقاومت، برگزار شد.
آیت الله "محسن اراکی" دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این نشست ضمن تشکر از برگزار کنندگان این کمیسیون اعلام کرد که این اتحادیه نامه های بسیاری را به کشورهای مختلف ارسال کرده و طرح هایی ارائه داده است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که علمای مقاومت بتوانند نقش والای خود را در مقابله با جریان های تکفیری که سعی در تحریف مقاومت و مسئله فلسطین دارند، ایفا کنند.
آیت الله "محمد علی تسخیری" معاون رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت نیز با اشاره به اینکه مقاومت سرّ پویایی امت اسلامی است خاطرنشان کرد: دشمن تمام تلاش خود را به کار می گیرد که به وحدت امت اسلامی ضربه بزند اما مقاومت اسلامی می تواند از امت اسلامی و کرامت و عزت آن دفاع کند.
وی با بیان اینکه حاکمان کشورهای عربی با خیانت آشکار خود مقاومت اسلامی را تروریسم معرفی می کنند، تأکید کرد که همه مسلمانان باید از مقاومت اسلامی حمایت کنند.
"شیخ نعیم قاسم" معاون دبیرکل حزب الله لبنان نیز در ادامه این نشست، به تجربه حزب الله و مقاومت لبنان اشاره کرد و گفت: حزب الله و مقاومت با وجود اینکه در ابتدای کار گروه بسیار کوچکی بودند اما با توکل و ایمان به خدا توانستند در سال 2000 میلادی بر اسرائیل پیروز شوند و صهیونیست ها را از کشور خود بیرون برانند.
در ادامه نشست، شیخ "اکرم الکعبی"، دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق در سخنانی تأکید کرد: ما به عنوان علمای مقاومت اسلامی در عراق بر این باور هستیم که همه شرّ از سوی اسرائیل و آمریکا در منطقه رشد پیدا می کند. آمریکایی ها عملا به دنبال ایجاد مانع در عراق هستند و با حمایت از داعش منافع خود را به پیش می برند. اما حشد شعبی (بسیج مردمی) عراق که شامل شیعیان، اهل سنت و کردها می شود، با حضور خود از کشور خود دفاع کرده و با داعش مبارزه کردند.
شیخ دکتر "یوسف ناصری" دبیرکل شورای علمای عراق نیز وظیفه علمای مقاومت را حمایت از مقاومت عنوان کرد چرا که شورای امنیت و مراکز بین المللی به دنبال تخریب چهره علمای مقاومت هستند. لذا برای جلوگیری از این امر نیازمند یک کار تبلیغی واقعی هستیم.
شیخ "حسان" مدیر اجرایی تجمع علمای لبنان نیز با تأکید بر اینکه علمای مقاومت باید مسئله فلسطین را همیشه زنده نگه دارند، خواستار تهیه اساسنامه ای برای این اتحادیه و برنامه ریزی داخلی برای آینده شد.
حجت الاسلام و المسلمین "سید موسی موسوی" قائم مقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز هدف از تأسیس اتحادیه علمای مقاومت را انتقال این تفکر به توده های مردم عنوان و پیشنهاد کرد که علمای مقاومت اندیشه های خود را در قالب یک رسانه به مردم منتقل کنند و مردم را از تصمیمات اتخاذ شده و رهنمودهای علمای مقاومت آگاه سازند.
در ادامه، نماینده شیخ "ماهر حمود"، رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت نیز دستاوردهای این اتحادیه را برشمرد و گفت: عضو گیری اعضای جدید، مشارکت در کنفرانس های کشورهای مختلف، مقابله با تروریست خواندن حزب الله لبنان، شرکت در مناسبت های سیاسی مختلف در عراق، بحرین و میانمار، توزیع افطار ماه رمضان در نوار غزه، تأسیس سایت اینترنتی و چاپ کتاب و بروشور و ... و پروژه های مختلف دیگر، از دستاوردهای اتحادیه علمای مقاومت بوده است.
شیخ "نعمانی" از علمای عراق نیز مرکز و محور مقاومت را جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت باید بدون ترس این مسئله را در جهان اعلام کنیم. زیرا جمهوری اسلامی ایران از موقعیت خاصی در منطقه برخوردار است و به تناسب آن نیز دشمنان بسیاری دارد.
وی همچنین راه محافظت از اندیشه های علمای مقاومت را شناساندن آن به فرزندان و ایجاد فرهنگ در این زمینه عنوان کرد.
شیخ "بلال شعبان" دبیرکل جنبش التوحید لبنان نیز تأکید کرد: برای حمایت از مقاومت باید در ابتدا با آمریکا مبارزه کرد زیرا آمریکا با بزرگ جلوه دادن اختلافات شیعه و سنی، از این مسئله سوء استفاده می کند.
ارسال نظر