وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
تشریح دستاوردهای طوفان الاقصی در عرصه‌های نظامی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی/یکی از دستاوردهای سیاسی طوفان الاقصی، نشست سران کشورهای اسلامی در عربستان بود
۱۴۰۲/۱۰/۲۰ ۰۸:۲۸ 84
ناظمی اردکانی:

تشریح دستاوردهای طوفان الاقصی در عرصه‌های نظامی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی/یکی از دستاوردهای سیاسی طوفان الاقصی، نشست سران کشورهای اسلامی در عربستان بود

استاد دانشگاه عالی دفاع ملی و دبیرکل جامعه اسلامی مدیران اظهار داشت: حماس در عملیات طوفان الاقصی بالغ بر دهها اسیر نظامی از رژیم صهیونیستی گرفت، دو پادگان در ابتدای عملیات به تسخیر حماس درآمد، مرکز الکترونیکی رژیم صهیونیستی در منطقه به تصرف حماس درآمد و اطلاعات بسیار ذی‌قیمتی در اختیار حماس قرار گرفت.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دکتر "محمد ناظمی اردکانی" استاد دانشگاه عالی دفاع ملی و دبیرکل جامعه اسلامی مدیران، در وبینار طوفان الاقصی 13 با عنوان  "فلسطین محور اتحاد جهان اسلام" که به همت معاونت ایران مجمع تقریب برگزار شد، اظهار داشت:آنچه امروز در فلسطین می گذرد، دردناکترین قصه پرغصه تاریخ بشریت است. در شرایطی که امروز به سر می‌بریم، شاهد فجیع‌ترین جنایت و نسل‌کشی فلسطینی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی هستیم.

وی ادامه داد:این قصه پرغصه 75 سال طول کشیده و همچنان ادامه دارد؛  در این مدت جمعیت فلسطینیان که 14 میلیون نفر اعلام شده است،  آواره ، محصور و یا محبوسند و جمعیتی که امروز در غزه حضور دارند، بالغ بر دو میلیون نفر هستند. 

 ناظمی اردکانی در ادامه به تشریح دستاوردهای طوفان الاقصی در عرصه‌های نظامی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی پرداخت که مشروح آن در ادامه می‌آید:

تا امروز بالغ بر بیست هزار نفر فلسطینی اعم از زن و کودک و زن و جوان در غزه به شهادت رسیده‌اند.

حماس برای اولین بار عملیات تهاجمی، برق‌آسا و غافلگیرانه در سرزمینهای اشغالی انجام داد. حال آنکه در گذشته همه عملیاتها، عملیات دفاعی بود و  استراتژی که حماس دنبال کرد، درست عکس استراتژی رژیم صهیونیستی بود.

شهید سلیمانی همواره مطرح می‌کردند که اگر بخواهد عملیات پیروزمندانه‌ای توسط فلسطینی‌ها انجام شود، لازمه‌اش این است که استراتژی رژیم صهیونیستی را عکس کرد.

حماس در این عملیات بالغ بر دهها اسیر نظامی از رژیم صهیونیستی گرفت؛ دو پادگان در ابتدای عملیات به تسخیر حماس درآمد، مرکز الکترونیکی رژیم صهیونیستی در منطقه به تصرف حماس درآمد و افرادی که در آنجا بودند اسیر شدند و اطلاعات بسیار ذی‌قیمتی در اختیار حماس قرار گرفت.

اسامی برخی از جاسوسهای رژیم صهیونیستی که بسیاری از آنها در ایران هستند، هم کشف شد؛ بالغ بر 350 هزار از شهرک‌های رژیم صهیونیستی امروز تخلیه شده‌اند و در ایلات مستقر شده‌اند که آنها هم توسط پهپادهای یمنی زده می‌شود.

این عملیات نشان داد، اسرائیلی  که همیشه می گفت، شکست ناپذیر است؛ امروز برعکس شکست‌پذیر شده است. امروز شاهد فعال شدن جبهه یمن هستیم. علاوه بر اینکه پهپادهای یمنی اکثر نقاط اسرائیل را ناامن کرده‌اند و پایگاههای نظامی اسرائیل را مورد هدف قرار می‌دهند؛ دریای سرخ هم برای کشتیهایی که به سمت اسرائیل می‌روند، نا‌امن کرده اند.تعدادی از این کشتی‌ ها در اختیار یمنی‌ها قرار گرفت و یکی از کشتی‌ها آنان پس از اخطار مورد هدف قرار گرفت.

جبهه لبنان هم فعال شده و شاهدیم که حزب الله روز خوشی را برای اسرائیلی‌ها به جا نگذاشته است؛  پایگاههای آمریکا در عراق مورد هدف قرار می‌گیرد و امنیت پایگاههای آمریکایی تقریبا از بین رفته است.

قبلا اعلام شده بود که اسرائیل 1800 تانک در اختیار دارد که الان بالغ بر 400 تانک اسرائیل که وارد غزه شده‌اند، صدمه دیده و یا از حرکت بازمانده‌اند؛  اسرائیل برای تقویت پیاده نظام خود فراخوان برای 150 هزار نفر داده است که کمتر از 70 هزار نفر حضور پیدا کرده‌اند.

 امروز شاهدیم که مدیریت عملیات رژیم صهیونیستی تقریبا در اختیار آمریکاست و ژنرالهای آمریکایی در تل‌آویو عملیات را هدایت می‌کنند و ارتش اسرائیل تقریبا از ادامه جنگ باز مانده است.

در ابتدای عملیات طوفان الاقصی دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از حرکت بازماندند و شکست مفتضحانه‌ای ‌متحمل شدند.اخیرا هم مکرون اعلام کرده که اگر ما بخواهیم حماس را نابود کنیم و یا غزه به طور کلی به تصرف نیروهای اسرائیلی درآید، بالغ بر ده سال طول می‌کشد و با این عملیاتها نمی‌توان غزه را به تسلیم واداشت.

اسرائیلی‌ها به دنبال شکست مفتضحانه در عملیات طوفان الاقصی، نقطه به نقطه غزه را بمباران و بیمارستهای غزه را یکی پس از دیگری تخریب کردند؛ آنها با این راهبرد که غزه را تبدیل به شهر سوخته کنند تا مردم آن به سایر سرزمینها از جمله صحرای سینا کوچ کنند، اهداف خود را دنبال می‌کنند؛ اما مردم غزه مقاومت کرده و حاضر به کوچ اجباری نشدند.

اولین دستاورد سیاسی طوفان الاقصی، نشست سران کشورهای اسلامی در عربستان بود؛ سران عرب با هم نشستند،  بیانیه 32 ماده‌ای تهیه شد و در آن نظرات همه کشورها از جمله ایران گنجانده شد و کشورهای اسلامی در حمایت از فلسطین هم‌پیمان شدند.

طرح عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی متوقف شد. قبل از طوفان الاقصی قرار بود با عربستان به تفاهم برسند که با این عملیات کاملا متوقف شد.

دستاورد سیاسی دیگر طوفان الاقصی این است که علاوه بر دولتها و ملتهای اسلامی، امروز مردم سایر کشورها هم با اسرائیل همپیمان شده‌اند، بین دولتها و ملتها مرزبندی جدی ایجاد شده است و دولتهایشان این جرات را ندارند که علنا از اسرائیل حمایت کنند.

کمتر سابقه داشته که در لندن، فرانسه و ... جمعیتهای پانصد هزار نفری حضور پیدا کنند و تقریبا می‌توان گفت، یک اجماع جهانی به صورت خودجوش علیه اسرائیل شکل گرفته است.

امروز جبهه مقاومت به صورت یکپارچه وارد عمل شده است و نقاب نفاقی که همیشه غرب بر چهره داشت، کنار رفته و نشان داد که غرب در عمل از اسرائیل حمایت می‌کند.اجماع کشورهای عضو سازمان ملل برای حمایت از فلسطین برای اولین بار نیز خود دستاورد بزرگی است.

بدون تردید نخست وزیر اسرائیل که این عملیات جنایتکارانه را علیه مردم غزه آغاز کرده است، بعد از پایان جنگ سقوط می‌کند؛ حتی برخی از هم‌حزبی‌های نتانیاهو مشی و روشی  که او به کار می‌برد را قبول ندارند و منتقد جدی او هستند.

امروز بالاترین اعتماد بین مردم غزه، فلسطینیان و حماس وجود دارد؛ حتی افرادی که زیر بمباران‌های شدید رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند، بر حماس درود می‌فرستند و در سرتاسر جهان نوعی همدردی در حمایت از فلسطین شکل گرفته است.

 رژیم صهیونیستی و آمریکایی در امپراطوری رسانه‌ای خود تلاش زیادی کردند تا حماس را به عنوان یک گروه تروریستی معرفی کنند؛ اما امروز این اعتماد حاصل شده است که حماس برای حمایت از مردم فلسطین و غزه می جنگند که این خود یک دستاورد اجتماعی طوفان الاقصی است.

تلاش‌های رسانه‌ای گسترده‌ای صورت گرفت تا بین مردم فلسطین و غزه فاصله بیندازند؛ آن هم با تشکیل دولت سازشکار در کرانه باختری که امروز بعضا با رژیم صهیونیستی همدستی می‌کند. اما امروز مردم فلسطین در جای جای دنیا به صورت منسجم و با یک اراده خلل ناپذیر در صحنه حضور دارند و شعار آنها محو اسرائیل و بازپس گرفتن سرزمین فلسطین است.

امروز این باور در بین تمام فلسطینی‌ها به وجود آمده است که تنها راه آزادی و رهایی فلسطین،  مقاومت مسلحانه است و همه کشورهای اسلامی باید کمک کنند تا بیش از گذشته تجهیزات دفاعی در اختیار غزه قرار بگیرد.
  
از نظر اقتصادی هم رشد اقتصادی اسرائیل به طور بی سابقه‌ای کاهنده بوده است.بازار سهام آن به شدت سقوط کرده است؛ دو بندر آن کاملا تعطیل است.بانک مرکزی آن اعلام کرد که اسرائیل تا کنون 53 میلیارد دلار در این جنگ متحمل شده است.توریستها از آن رفته‌اند و همه آنهایی که شرایط نخبگی داشته‌اند از این کشور مهاجرت کرده‌اند؛ در حالی که قبلا شاهد مهاجرت نخبگان به اسرائیل بودیم.

امید داریم طوفان الاقصی ادامه پیدا کند تا موجودیت نحس اسرائیل در منطقه به طور کامل در خطر قرار بگیرد که البته حماس و فلسطینیان باید هزینه سنگینی برای آن پرداخت کنند و آن هزینه سنگین بمبارانهایی است که روزانه تحمل می‌کنند و شدت بمباران‌ها روز به روز شدیدتر می‌شود.البته فلسطینی ها به گونه‌ای عادت کرده‌اند و 75 سال است که در چنین شرایطی به سر برده اند و صبر آنها طاق شده است و صبر امروز صبری است که خداوند برای آن به آنها وعده پیروزی داده است.

ارسال نظر