کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف گسترش فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیتهای برونمرزی در حوزه نیکوکاری و انفاق، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش خبرگزاری تقریب، تفاهمنامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیتهای برونمرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، میتوانیم به پیشرفتهایی برسیم.
وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد.مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمکرسانی کنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار میشود و سقف نیازها بررسی میگردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم میکنیم.
وی ادامه داد:ما ظرفیتهای بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیتها در کشور ما وجود دارد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: مردمان کشورهای دیگر میدانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمکهایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی میخواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما میتوانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکهای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر شهریاری تصریح کرد:باید فرهنگ سازی کنیم که محروم،محروم است و فرقی نمیکند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد.افراد زیادی هستند که به برخی از پویشها علاقه بسیاری دارند و میتوانند در این مسیر به ما کمک کنند.
سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام(ره) و یکی از بزرگترین نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژهای به استفاده از ظرفیتهای برونمرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.
وی با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بینالمللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیتهای عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.
بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهمنامه دولتها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفهآموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.
رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیتهای عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیتهای انساندوستانه، تجمیع شود.
وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصتهای مشترک در قالب همایشها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاههای فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دورههای انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار نماید.
بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راهاندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیشبینی شده و امیدواریم هستههای خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.
رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریهها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است.
وی تسهیل انجام فعالیتهای خیریهای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیتهای خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریههای فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است.
ارسال نظر