خبرنگار و تحلیلگر در حوزه خلیج فارس اظهار داشت که امام خمینی (ره) تلاش فراوانی برای برقراری وحدت اسلامی انجام داد و یکی از مهمترین پایههای وحدت اسلامی، مقاومت است.
به گزارش خبرگزاری تقریب، سندس الاسعد، خبرنگار و تحلیلگر در حوزه خلیج فارس در شبکه المیادین و تهران تایمز در وبینار بینالمللی بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) که امروز (یکشنبه) از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت که امت اسلامی در دهه گذشته از مرحله سرنوشتسازی عبور کرد که دو چالش اصلی در آن وجود داشت.
وی ادامه داد که چالش اول داخلی و تفرقه بود و چالش دوم خارجی و نشان دهنده استکبار فزاینده قدرتهای امپریالیستی بود که با پیشبرد عادیسازی با استعمار صهیونیستی، سخت برای تحریف فرهنگ اسلامی و کنترل توانمندیهای ملت و ترویج همجنسگرایی همراه با مفاهیم فمینیستی که هویت و قداست خانواده را از بین میبرد، تلاش میکنند.
وی افزود: «عملیات قهرمانانه طوفان الاقصی به طور قابل توجهی این تلاشهای شرورانه را خنثی کرد، چرا که آرمان فلسطین بار دیگر با تشکیل پایگاهی محکم، ملت را متحد کرده و این همان چیزی است که امام خمینی (ره) همواره بر آن تاکید داشته است.»
الاسعد خاطرنشان کرد: «امام خمینی (ره) تلاش بیوقفهای برای وحدت اسلامی انجام داد و آن را یک نیاز حیاتی دانسته است. به گفته ایشان، وحدت اسلامی به معنای حذف دیگری یا تغییر ایدئولوژی آنها بر اساس خواست حزب مسلط نیست؛ بلکه به معنای به کارگیری مظاهر اختلاف برای خدمت به پیامبر(ص) یعنی حضرت محمد (ص) و دین اسلام است.»
وی گفت: «وحدت اسلامی، اتحاد جبههها در شکل، محتوا و سبک با هدف تقویت توانمندیهای ملت در راستای مقاومت و مقابله با دشمنی است که نیشهای هیولایی خود را برای درهم شکستن بدن ملت ما پنهان کرده است. در واقع، این دعوت به وحدت اسلامی، پاسخی به توصیههای حضرت محمد (ص) است، زیرا ماهیت اسلام بر این است که مسلمانان را یک بلوک واحد و با یک عقیده، یک عبادت، یک شریعت، یک قبله و یک هدف قرار دهد.»
وی تاکید کرد: «هر شکافی در این وحدت به معنای شکنندگی و ذلت ملت و یکی از مهمترین پایههای وحدت اسلامی، مقاومت است.»
این خبرنگار و تحلیلگر در حوزه خلیج فارس ادامه داد: «امام خمینی(ره) تایید کرد که دعوت به اسلام در اصل دعوتی برای اتحاد مردم جهان اعم از عرب، ترک، فارس و سایر ملیت ها و نژادها در زیر پرچم اسلام است. امام خمینی(ره) تفرقه بین مسلمانان را انحراف از رویکرد اسلام دانست. غرب پس از جنگ جهانی اول با دامن زدن به اختلاف و فتنه، حکومتهای اسلامی را از یکدیگر جدا کرد.»
وی خاطرنشان کرد که امام راحل تاکید داشت شیطان بزرگ یعنی آمریکا به هر وسیله و ترفندی بین مسلمانان بذر تفرقه انداخته و امت اسلامی را به دشمنی میکشاند تا ثروتهای آنها را غارت کند و بر آنها مسلط شود. امام خمینی(ره) با تأکید بر اینکه دستان کثیفی که بین شیعه و سنی تفرقه افکنی کردند، هدفشان تضعیف و تحقیر است، تصریح کردند که اگر وحدت خود را حفظ کنیم، سرانجام پیروز خواهیم شد.
سندس الاسعد گفت: «امام خمینی (ره) خطاب به مسلمانان میفرماید: ای مسلمانان جهان، چه بلایی سر شما آمده است؟ شما توانستید در آغاز اسلام با وجود تعداد کم قدرتهای بزرگ را نابود و امت بزرگ اسلامی را پایه گذاری کنید؛ اما امروز با نزدیک به یک میلیارد نفر و داشتن ثروت هنگفت آنقدر ذلیل و ضعیف شده اید!!»
وی افزود: «امام خمینی(ره) تاکیدکرد که یکی از مهمترین سازوکارهای تحکیم وحدت، اقدام جهادی متحد علیه صهیونیستها است. در این میان اتحاد جبهههای محور مقاومت، تجربه عملی موفقی است که در حال حاضر شاهد آن هستیم. امام خمینی (ره) فرمود اگر هر مسلمان یک سطل آب بر اسرائیل بریزد، سیلاب آن را میبرد.»
الاسعد ادامه داد: «ایشان با تایید اینکه آنچه برای مسلمانان مهم است، پیروی از قرآن است که همه مسائل مربوط به زندگی و ارزشهای انسان را تسهیل میکند، هشدار داد که دشمنان اسلام از قرآن سوء استفاده میکنند و میگوید: چقدر تأسفبار است که قرآن که کتاب هدایت است، دیگر جز در قبرستانها و تشییع جنازهها خوانده نمیشود.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «امام خمینی (ره) مانند جدش حضرت محمد(ص) برای همه مسلمانان یک الهام بخش و یک الگو بود. ایشان میفرمایند ما موظفیم اختلافات را کنار بگذاریم. اگر این امر محقق میشد، پروژه صهیونیستها به شدت شکست میخورد. امام خمینی(ره) میفرمایند علما و اندیشمندان بزرگ اسلام باید در راه نجات بشریت از سیطره اشغالگران صهیونیسم، قیام کنند و یکدل باشند.»
ارسال نظر