استاد دانشگاه و پژوهشگر دانشکده علوم انسانی و اجتماعی تونس اظهار کرد: رمز مقاومت و صبر زنان فسلطینی تمسک به قرآن و معرفت نسبت به آن است؛ باید بدانیم که این تمسک گمراهی ندارد به خصوص اگر جنگ، میان حق و باطل باشد.
استاد حوزه و دانشگاه مشهد اظهار داشت: اسلام هرگز خواستار انزوای زن در خانواده و جامعه نیست و حضور زن و فعالیت او در جامعه بر اساس اسلام و سیره نبی(ص) ممانعتی ندارد.
استاد و پژوهشگر اسلامی اظهار داشت: اگر زنان غزه موافق مبارزه نبودند، مردان آنها پایداری نمیکردند، بنابراین نباید از نقش اصلی زن در مقاومت فلسطینی غافل ماند؛ آنان نقش کلیدی در محور مقاومت دارند.
مدرس و فعال فرهنگی از نیجریه اظهار داشت: زنان نقش مهمی در همه زمینههای زندگی دارند زیرا این زن است که بنای جامعه و ملتها را میسازد؛ اگر صالح باشد جامعه هم به صلاح میرسد و اگر فاسد باشد، جامعه به فساد کشیده میشود.
استاد حوزه علمیه قم گفت: زنان فلسطینی الگویی برای صبر و عزت و کرامت و مقاومت برای تمام جهانیان هستند و داستانهای پایداریها و فداکاری آنها در تاریخ جاودان خواهد ماند. علیرغم تلاشهای صورت گرفته برای تضعیف نقش زن، اما زن غزهای ثابت قدم در مقابل دشمن ماند.
مدیر حوزه علمیه ام الابرار آق قلا اظهار داشت: ثبات و استقامت و پیروزی کنونی مردم غزه به خاطر آمادگی ایمانی آنهاست. همه ما باید در مقابل دشمنان فعالیت و حرکت داشته باشیم و زن مسلمان باید از نظر قدرت بدنی و جسمانی، قدرت بخشش، تحمل مسئولیت، زندگی سخت و ...به مثابه صد مرد باشد.
پژوهشگر اسلامی و فعال رسانه ای اظهار کرد: زن فلسطینی کلید قدس و مدرسهای است که قهرمانان فلسطینی اعم از معلمان، پزشکان و مهندسان و ... در آن تربیت میشوند و تاریخ حال و آینده فلسطین را میسازد.
عضو هیئتعلمی گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: از جهت تقویت فرهنگ مقاومت، زن فلسطینی با بصیرت خود به مبارزه با دشمنان پرداخته و علیرغم همه فشارهایی که به خاطر محاصره و اشغالگری با آن مواجه است، حتی یک گام از اصول اسلامی و مبدأ مقاومت عقب ننشسته است.
به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، چهاردهمین وبینار طوفان الاقصی به همت معاونت امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار میشود.