معاون امور اجتماعی مجمع جهانی تقریب مذاهب، مصوبات کمیسیونهای این معاونت در سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی را تشریح کرد.
عضو شورای برنامهریزی مدارس اهل سنت ایران با اشاره به اینکه وحدت مردم ایران وحدت فریقین است گفت: ما مسلمانان دست در دست یکدیگر مجری فرمان خداوند برای وحدت اسلامی هستیم.
مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی، گفت: مشارکت زنان در مباحث مربوط به وحدت، قطعا می تواند به همدلی و هم افزایی بیشتر در جمهوری اسلامی کمک می کند.
حجت الاسلام میرتاج الدینی، برپایی کنفرانس وحدت اسلامی به پیشگامی ایران اسلامی و دستاوردهای آن را یکی از راهبردهایی دانست که نه تنها باعث خنثی شدن ترفندهای و توطئه های دشمن شده است بلکه در تقویت اتحاد امت اسلامی هم بسیار راهگشاست.
فعال تقریبی استان گلستان گفت: مطرح شدن مسأله قدس در محوریت کنفرانس وحدت، نکته ای کلیدی در حمایت از رزمندگان جبهه مقاومت است.
رئیس شورای فرهنگی قدس در افغانستان گفت: اگر این بذل توجه از سوی جمهوری اسلامی صورت نمیگرفت مسئله قدس امروز موضوع اول جهان اسلام نبود و تا کنون از دست رفته بود.
تحلیلگر یمنی تأکید کرد: برگزاری اینگونه کنفرانس وحدت برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان اولین کشوری که داعیهدار و خواهان وحدت اسلامی و برقراری وحدت در جهان اسلام است، بسیار مهم است.
کارشناس مسائل غرب آسیا ضمن تأکید بر استفاده بهینه تر از فرصت کنفرانس وحدت؛ بر اجرایی شدن هر چه بیشتر پیشنهادات مطرح شده در این کنفرانس تأکید کرد.
مدیر شبکه الولایه یکی از آسیبهای شیوه برگزاری همایشهایی چون کنفرانس وحدت را رویکرد «کارشناسمحور» بهجای رویکرد «مخاطبمحور» خواند و گفت: متأسفانه ما هنوز با ظرفیت مخاطبان خود، گفتمانی را آغاز نکردهایم.
رئیس مجمع زنان اروپایی پیروان اهل بیت(ع) تأکید کرد: در حال حاضر مثلث آمریکا، اسرائیل و سعودی، نماینده تفکر صهیونیستی در جهان هستند و می خواهند بر کل جهان مسلط شوند.
رهبر شیعیان سنگال گفت: برخی از سران کشورهای عربی از مقبولیت ایران نزد مسلمانان جهان ناراحت هستند اما اطمینان دارم حرکت های مردمی می تواند به قدرت بیش از پیش جهان اسلام بینجامد.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی هدف از برگزاری کنفرانس وحدت را رساندن صدای مظلومیت های کشورهای اسلامی به گوش جهانیان دانست.
یکی از اثرات مهم کنفرانس بین المللی وحدت، تصویب چند قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل بود که به نفع ملت فلسطین و به ضرر به رژیم صهیونیستی به ثمر نشست.
دبیرکل مقاومت نجبا گفت: حضور علمای جهان اسلام و متفکران مسلمان و غیرمسلمان آزاده در کنفرانس وحدت اسلامی نشانگر این مطلب مهم بود که همه ما به این نتیجه رسیدهایم که توفیقات جهان اسلام در سایه مشارکت فعال نخبگان و اتحاد آنها محقق میشود.
یک فعال فرهنگی در زاهدان گفت: تاکید علمای اهل تسنن و تشیع به تقریب مذاهب در همه مناسبت های ملی و مذهبی یکی از رموز دستیابی به وحدت در زاهدان است.
عضو هیات موسس اتحادیه فعالان سیاسی جهان اسلام گفت: همه کشورهای اسلامی مورد تهاجم یک دشمن مشترک هستند و کنفرانس وحدت توانست راهکارهای مقابله با توطئه های آمریکا و اسرائیل را در اختیار فعالان سیاسی و اندیشمندان مسلمان قرار دهد.
دبیرکل موتلفه اسلامی گفت: آمریکا و برخی از حکام عربی هم پیمان با استکبار جهانی با اقدامات تروریستی در منطقه و تاسیس داعش سعی داشتند امت اسلام را از مساله آزادی قدس منحرف کنند.
یکی از رهبران جنبش احرار بحرین تاکید کرد: انتخاب عنوان کنفرانس از دو جهت پیام روشنی برای دولت آمریکا داشت: اول اینکه جمهوری اسلامی ایران همچنان به مساله قدس پایبند است و دوم اینکه تحریم اقتصادی تأثیر چندانی بر سیاسی خارجی ایران نداشته است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: برگزاری اجلاس وحدت می تواند روحیه حق طلبی، ظلم ستیزی و نهایدینه کردن روحیه مقاومت و ایثار و شهادت را رقم بزند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد: در شرایط متعارف، برگزاری چنین کنفرانسی با این کیفیت امکان پذیر نبود، اما مجمع تقریب امسال نمونهای از یک کار عظیم را به نمایش گذاشت.
معاون دبیرکل جمعیت عمل اسلامی بحرین تأکید کرد: وجود رژیم صهیونیستی در منطقه موجب بروز بسیاری از مشکلات و مانع اصلی برای اتحاد کشورهای عربی و اسلامی در منطقه است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: متاسفانه برخی از دولتمردان کشورهای منطقه در حمایت از فلسطین فراز و نشیب داشته و احیانا در پشت پرده ارتباطات سری و محرمانه و گاهی هم آشکار با رژیم اشغالگر قدس برقرار کردند.
یک کارشناس مسائل خاورمیانه، گفت: برگزاری کنفرانس وحدت، در شرایطی که بسیاری از ایادی استعمار در منطقه با سلطه گران همراه شده اند، اهمیت بیشتری پیدا می کند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: در این کنفرانس مقرر شد مجمع تقریب مذاهب اسلامی که رسالت اصلیاش تقویت گفتمان تقریب است کار خود را با عنوان مرکز رسانه جهان اسلام به زبان عربی آغاز کند.