وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
فلسطینیان در غزه مرگ عزتمندانه را به مرگ تدریجی ترجیح داده اند/پروژه صهیونیسم یک پروژه استعماری است
۱۴۰۲/۱۰/۲۰ ۰۸:۲۲ 133
خامه یار در وبینار طوفان الاقصی 13:

فلسطینیان در غزه مرگ عزتمندانه را به مرگ تدریجی ترجیح داده اند/پروژه صهیونیسم یک پروژه استعماری است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب تاکید کرد که امروز فلسطینیان در غزه مرگ عزتمندانه را به مرگ تدریجی ترجیح داده اند، چراکه این مردمان از 6 جهت در محاصره کامل قرار دارند و حتی برای دست یابی به داروهم باید تونل زیرزمینی بزنند.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عباس خامه یار معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب در وبینار طوفان الاقصی 13 باعنوان تحلیل و بررسی فلسطین محور اتحاد جهان اسلام که به همت معاونت امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: امروز باید بدانیم که اساسا پروژه صهیونیسم یک پروژه استعماری به حساب می‌آید و صرفا یک پروژه اشغالگری نیست. صهیونیست ها این پروژه استعماری را از سال 1896 به رهبری هرتزل لوی پایه گذاری کردند و آژانس یهودیان را ترتیب دادند که سرزمینی را برای قوم یهود ایجاد کنند.

وی افزود: در سال 1916 توافق نامه ای میان فرانسه و انگلیس،صورت گرفت که در آن منطقه شامات تجزیه شد در واقع بعد از فروپاشی امپراتوری عثمانی منجر شد تا مسلمانان ضعیف شوند و جهان اسلام توسط این دو قدرت تجزیه شد.
 
خامه یار تصریح کرد: در سال 1917 بیانیه بالفور توسط وزیر خارجه وقت انگلیس صادر شد. بیانیه ای که به عنوان ننگین ترین بیانیه در طول تاریخ بین الملل به شمار می‌رود.در این بیانیه یک سرزمینی از ساکنان اصلی آن سرزمین رباییده می‌شود و در اختیار اقوامی قرار می‌گیرد که در سراسر جهان پراکنده بودند و ملیت‌های متفاوتی داشتند و بدون هیچ حقی کوچ یهودیان سراسر جهان به فلسطین اشغالی آغاز می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: از همان آغاز توسعه گری که صهیونیست ها داشتند مهاجرت یهودیان در ابتدا شیب ملایمی داشت و سپس سرعت گرفت. بنابراین این پروژه با عنوان اعلام استقلال اسرائیل که در ادبیات عرب از آن به عنوان روز نکبت یاد می‌شود، کلید خورد. باید گفت همه مشکلات جهان اسلام از گذشته تا به امروز برگرفته از همین پروژه استعماری است.
 
خامه یار گفت: امام راحل در قیام 14 و 15 خرداد ماه به مسئله فلسطین تاکید داشتند و در یک سخنرانی که در عصر عاشورا ایراد کردند 15 بار نام شاه را به بردند و 18بار نام اسرائیل را به زبان آوردند و میان استبداد و استعمار پیوندی ایجاد کردند.
 
وی با بیان اینکه این پروژه استعماری بر دو پایه استوار است که یکی توسعه طلبی و دیگری نژاد پرستی است، گفت: توسعه طلبی به این مفهوم که این پروژه در پی توسعه جغرافیایی است و نماد توسعه طلبی این رژیم منحوس هم بر روی پرچم آن با دوخط آبی هک شده است که به از نیل تا فرات اشاره دارد و در نظر دارد که از سال 1948 تاکنون همه این مساحت را به تصرف خود در بیاورد.
 
خامه یار در ادامه به سال 1968 و جنگ 6 روزه اعراب و رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: جولان، کرانه غربی غزه، قدس شرقی، سینا همه این سرزمین ها از اردن و مصر جدا شد و در تصرف این رژیم منحوس قرار گرفت. پس از آن در سال 1976نوار جنوبی لبنان اشغال شد. همچنین در سال 1982 میلادی رژیم صهیونیستی به بیروت آمد و این شهر را اشغال کرد و فاجعه صبرا و شتیلا به وقوع پیوست و هزاران فلسطینی قطعه قطعه شدند و در نهایت همین روند توسعه طلبی این رژیم منحوس تا سال‌های بعد ادامه پیدا کرده است.

وی افزود: در مورد مسائل امنیتی باید گفت که این رژیم غاصب دست به ترور دانشمندان ما و دانشمندان کشورهای جهان اسلام می‌زد و صرفا برای نابود کردن اندیشمندان کشورهای مسلمان این طرح را ریخته بود.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب خاطر نشان کرد: در مورد مسئله نژاد پرستی باید گفت که در یهودیان این نگاه غالب وجود دارد. آنان معتقدند همه انسان هایی که یهودی نیستند باید در خدمت یهودیان باشند، این برداشت های جنایتکارانه و غیر اخلاقی تحت عنوان آموزه دینی تلمودی پرورش یافت و با بهره گیری از آن هر جنایاتی را مشروع می‌دانستند.
 
خامه یار تصریح کرد:وقوع عملیات طوفان الاقصی باعث شد که افکار عمومی جهان در مورد توسعه طلبی و نژاد پرستی رژیم صهیونیستی آگاه شوند و در واقع علیه این رژیم منحوس یک افشاگری بزرگی صورت گرفت.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: فاجعه ای که در غزه اتفاق افتاد، در تاریخ  بی سابقه بود. تعداد بمب هایی که بر سر مردم غزه فرود آمد حتی قابل مقایسه با آلمان نیست و این غاصبان با بی رحمی تمام انسان ها، کودکان و زنان را به شهادت رساندند. همه این موارد افشاگری در مورد ماهیت ضد انسانی، ضد بشری رژیم صهیونیستی است که در عملیات طوفان الاقصی به دست آمده است.
 
وی با بیان اینکه حزب الله لبنان برای اولین بار در جنگ 33 روزه اسرائیل را به عقب نشینی وا داشت و این مسئله در تاریخ پیدایش این رژیم بی سابقه بود، گفت: اساسا در آن دوران در ادبیات جنگی رژیم صهیونیستی، عقب نشینی مفهومی نداشت، چراکه این رژیم غاصب در هر جنگی پیش دستی می‌کرد و در هر تجاوزی دست داشت.

خامه یار با طرح این سوال که آیا می‌شود بدون جنگ و خونریزی این مسائل حل شود؟ پاسخ داد و گفت: فلسطینیان همه راه ها را امتحان کرده اند و همه قوانین بین المللی را رفته اند تا احقاق حق کنند اما نتوانستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: سازمان های بین المللی و غربی ها درمورد  مسئله فلسطین طرح دو دولت را مطرح کرده اند به این معنی که بخشی از این سرزمین اشغالی به فلسطینیان داده شود تا آنان بتوانند به زندگی خود ادامه دهند، بر این اساس یک عده ای از فلسطینیان سازشکار به یاری یاسر عرفات پرچم سازش را برافراشتند.
 
وی ادامه داد:بر همین اساس نشست های مختلفی با سرپرستی آمریکا آغاز شد، این پیمان ها با نام کمپ دیوید، اسلو 1-2 و... برگزار شد در نهایت سرنوشت این نشست ها چیزی نبود جز پاره کردن مکتوب بیانیه های این اجلاس ها توسط رژیم صهیونیستی در دوره های مختلف و ادامه دار بودن توهین، تبعیض شکنجه و... .

خامه یار تصریح کرد: در پایان سرنوشت کسی که پرچمدار این سازش و گفت‌وگو بود،این شد که با بدترین مواد سمی در کشوری که خود را مهد آزادی می‌دانست، مسموم شد و تا به امروز هم به هیچ عنوان اجازه کالبد شکافی را به کسی نداده اند.
 
وی تاکید کرد که امروز فلسطینیان در غزه مرگ عزتمندانه را نسبت به مرگ تدریجی ترجیح داده اند، چراکه این مردمان از 6 جهت در محاصره کامل قرار دارند و حتی برای دست یابی به داروهم باید تونل زیرزمینی بزنند.

خامه یار با بیان اینکه بعد از جنگ جهانی دوم تنها سرزمینی که اشغال شده،  فلسطین است، گفت: این مسئله نشان دهنده همان پروژه استعماری است، در عملیات طوفان الاقصی مشخص شد که چقدر این رژیم جعلی برای آمریکا، انگلیس، فرانسه با اهمیت است و تا چه حد این پروژه مالامال از افکار استعماری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: همه این موارد نشان دهنده اهمیت این پروژه استعماری برای دنیای غرب و مشغول ساختن مسلمانان و کنترلشان توسط رژیم صهیونیستی است به همین دلیل است که این پروژه استعماری تاکنون دوام پیدا کرده است.
 
خامه یار تصریح کرد: عملیات طوفان الاقصی با این قدرت دستاورد های عظیمی داشت، و هرآنچه که استعمارگران تا کنون کاشته اند را از بین برد. این عملیات تا حدی بی سابقه بوده است که با وجود کشتار و نسل کشی که در غزه به وقوع پیوسته اما افکار عمومی جهان نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی آگاه شد.

وی ادامه داد: شاید یکی دیگر از بزرگترین دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی ایجاد  تحول فکری در ملتها بوده است که فلسفه سیاسی غرب و نهاد های سیاسی با عنوان مدافع حقوق بشر، مدافع حقوق کودکان و زنان را به چالش کشاند و دروغ بودن این ادعاها را ثابت کرد و بدنامی که از این رژیم نمایان شده در تاریخ 75 ساله بی سابقه بوده است.

خامه یار اظهار کرد: امروز دیگر امپراتوری رسانه های غربی ماهیت اساسی شان روشن شد و دیگر کسی به یاوه گویی های دستگاه های تبلیغاتیشان وقعی نمی‌نهد.

وی گفت: امروز نظر سنجی های وابسته به قدرت های غربی نشان می‌دهد که نسل جوان رویکرد بی سابقه ای نسبت به مسئله فلسطین و مقاومت دارند. دقیقا این راهی برای آشنا ساختن با اندیشه های اسلام است.

خامه یار با بیان اینکه طراحان عملیات طوفان الاقصی اگر می‌دانستند که این عملیات چه تحولی در سطح جهان خواهد داشت، به دنبال واژه دیگری بودند و از آن به عنوان سونامی الاقصی نام می‌بردند، گفت: ما امروز آثار این زلزله را در سطح جهان مشاهده می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: باتوجه به اینکه در آستانه انقلاب اسلامی ایران هستیم، رهبران رژیم صهیونیستی همواره در طول تاریخ انقلاب ما را زلزله ای غیر قابل ترمیم می‌دانستند. انقلابی که رهبران اسلامی ما به خوبی و هوشمندانه وقایع جهان اسلام را درک کردند و همانطور که در 40 سال گذشته فکر می‌کردند، تحولی به وقوع پیوست.

خامه یار اذعان کرد: امروز به راحتی می‌توان گفت منطقه و جهان وارد وضعیت جدیدی شده که باید آن را به قبل و بعد از 7 اکتبر تقسیم کرد. باید بدانیم که هرگونه صلح پایدار و آتش بس دائم سرآغاز وضعیت بغرنج داخلی رژیم را رقم خواهد زد و سر آغاز تشکیل کمیته های حقیقت یاب و در نهایت سقوط و فروپاشی همه نهاد های سیاسی رژیم جنایتکار صهیونیستی است.

ارسال نظر