رئیس پژوهشکده فرهنگ و دین پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی اظهار داشت: زنان فلسطین در اوج مظلومیت، به دنیا مقتدرانه اعلام میکنند که اگر در قریب کمتر از دو ماه حدود پانزده هزار نفر کشته شدهاند، اکثر آنها از زنان و کودکان بودهاند، اما ما در فلسطین میمانیم.
به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، نیره قوی رئیس پژوهشکده فرهنگ و دین پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در وبینار «نقش زنان فلسطین در تقویت مقاومت غزه» که به همت معاونت امور ایران مجمع تقریب برگزار شد، اظهار داشت: امروز مظلومیت فلسطین و بالاخص زن و کودک فلسطینی بر کسی پوشیده نیست و آشکار شده است که دیگر مظلوم اینگونه نیست که نتواند در برابر ظالم ایستادگی کند.
وی ادامه داد: امروز هدف رژیم صهیونیستی کاملا مشخص شده است که نمیخواهد فلسطینیها در فلسطین زندگی کنند، لذا به آنها می گوید، شما باید بروید وگرنه با نسل کشی و کودک کشی و قتل عام و بمباران مواجه خواهید شد.
قوی اضافه کرد: امروز بر کسی پوشیده نیست که زن فلسطینی که سالهاست آواره شده و آرزوی بازگشت به وطن خود را دارد، قیام کرده است و از جهانیان کمک میخواهد. امروز کودک فلسطینی بانک برآورده تا تمام کودکان جهان بدانند آوارگی به چه معناست؟ خراب شدن مدرسه چیست؟ می خواهد بگوید، بشنوید که سازمانهای بین المللی برای احقاق حق مظلومین کاری نمی کنند،زن فلسطینی تکرار می کند که دنیا بداند، کلید خانه آنها در دستشان است اما آواره هستند.
وی افزود: امروز زنان فلسطینی فریاد بر میآورند که به هر قیمتی شده میمانیم و از اینجا ولو به قیمت کشته زدن همسران و فرزندانمان و خراب شدن خانه و کاشانه و گرسنگی و تشنگی و ... بیرون نمی رویم. زنان فلسطین در اوج مظلومیت به دنیا مقتدرانه اعلام میکنند که اگر در قریب کمتر از دو ماه حدود پانزده هزار نفر کشته شدهاند، اکثر آنها از زنان و کودکان بودهاند، اما ما در فلسطین میمانیم.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و دین پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی تصریح کرد: اگر هر انسان آزادهای فریاد زنان و کودکانی که به دست رژیم صهیونیستی کشته شدند را بشنود، باید همصدای آنها شود و به ملتهای جهان و آزادگان بگوید، این مردم مظلوم ناامید از دولتها و سازمانهای بین المللی، به کمک شما نیاز دارند.
وی خاطر نشان کرد: امروز مردم اکثر کشورهای جهان و کسانی که هنوز وجدان دارند و آزادی و آزادگی را ارج می نهند، بازتاب دهندگان فریاد مظلومیت مردم فلسطین هستند و فریاد ضرورت توقف نسل کشی را سر میدهند.اما افسوس سازمانهای بین المللی به برگزاری جلسات و دادن بیانیههای بیخاصیت اکتفا می کنند که هیچگونه تضمین عملی ندارد؛ امروز زن فلسطینی نیازی به این بیانهها ندارد بلکه نیازمند حمایت و اقداماتی است که بتواند او را از دست رژیم کودککش صهیونیستی نجات دهد.
قوی ادامه داد: امروز زن فلسطینی نیاز دارد به اینکه فریادش توسط خبرنگاران، شخصیتهای علمی و تحلیلگران سیاسی و ... از طریق فضای مجازی و یا هر ابزاری که دارند، بازتاب داده شود و بگویند که فلسطین متعلق به فلسطینیان از هر دین و آیینی است و رژیم صهیونیستی چه بخواهد چه نخواهد، باید برود و این سرزمین به دست اهلش، خصوصا زنان و کودکانی که خواستههای مردم خود را بازتاب می دهند، برسد.
وی تأکید کرد: همه ما باید با هر ابزاری که داریم همصدا شویم با کسانی که با حمایت خود امید به فلسطین و زنان و کودکان میدهند و بگویند، فلسطین باقی خواهد ماند و بدون تردید اسرائیل از بین خواهد رفت، هرچند که تمامی سازمانهای بین المللی دنیا حامی آن باشند، زیرا وعده خداوند حق است و مردم فلسطین پیروز خواهند شد و نسل کشی و غارتگری رژیم صهیونیستی به پایان برسد.
ارسال نظر