قائم مقام مجمع تقریب گفت: وحدت موضوعی است که تا به درون جامعه و در سطح و عموم مردم جاری نشود، آثار و برکات خود را نشان نمیدهد بنابراین باید در سطح جامعه و به صورت گسترده تسری پیدا کند و تنها در فکر و اندیشه گروههای خاص محدود نبوده و در میدان عمل جلوه و نمایش بیرونی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین موسوی قائم مقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در سخنانی در جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت اظهار داشت: در سالهای گذشته برنامههای هفته وحدت، برنامههای محدود به منطقه یاگروههای خاصی بود و یک برنامه هماهنگ و جامع و فراگیر در کشور وجود نداشت و بحث وحدت اسلامی وگفتمان وحدت، عمدتاً در میان نخبگان و گروههای خاص محدود بود.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی خاطرنشان کرد: با تقدیر و تشکر از همکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بویژه حجت الاسلام والمسلمین موسیپور نماینده مقام معظم رهبری در این نهاد گفت: در سالهای اخیر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای جبران این خلاء، وارد عرصه شد و برای هماهنگی و اجرای برنامههای فراگیر و جامع، مانند سایر مناسبتها در این مناسبت نیز با مجمع تقریب مذاهب اسلامی و سایر دستگاهها همکاری کرد تا بتوانیم برنامههای فراگیر و جامعتری را در سطح استانها و شهرهای مختلف برگزار کنیم.
وی با اشاره به فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری گفت: ایشان در یکی از سخنرانیهای خود تأکید کردند که امروز و در زمان ما بالاترین و مهمترین امر به معرف، وحدت است و خطرناکترین ضدارزش و منکر تفرقه است. بنابراین با توجه به این جمله تاریخی معنادار، یکی از مهمترین مسئولیتهای سیاسی و اجتماعی ما امروز حفظ و تقویت وحدت است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفت: وحدت موضوعی است که تا به درون جامعه و در سطح و عموم مردم جاری نشود، آثار و برکات خود را نشان نمیدهد بنابراین باید در سطح جامعه و به صورت گسترده تسری پیدا کند و تنها در فکر و اندیشه گروههای خاص محدود نبوده و در میدان عمل جلوه و نمایش بیرونی داشته باشد.
وی گفت: مجمع جهانی تقریب مذاهب یک قرارگاه است و برنامههای کلان را تدبیر میکند و لازم است این برنامه در صف و در میان تودههای مردم و کل نظام و کشور نفوذ داشته باشد و در میدان عمل تحقق پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفت: وحدت اسلامی یک شعور است نه شعار و یک درک و فهم و بینش و یک باور است و تحقق این باور نیازمند یک کار فرهنگی گسترده و فراگیر است.
وی گفت: موضوع وحدت اسلامی امروز یکی از مصادیق بزرگ جهاد تبیین است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند و از زمانی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این عرصه به صحنه آمد به این هفته و برنامههای آن و توسعه این فرهنگ برکت داد و کمک کرد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی اظهار داشت: وقتی جامعه به اهداف خرد و محدود فکر کند، دچار جدایی میشود و آنچه مانند یک خیمه واحد میتواند افراد جامعه را دور یکدیگر جمع کند، اهداف بلند است.
وی گفت: امام راحل با تکیه بر همین اهداف بلند، جامعه اسلامی را متحد کرد و با طرح موضوعاتی از قبیل تمدن اسلامی، جامعه اسلامی و آزادی قدس، به مسلمان عزت داد و آنان را زیر یک پرچم متحد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با بیان اینکه امروز غزه پرچم برافراشته شده اسلام است تاکید کرد: شرایط دنیای جهان اسلام بسیار مناسبتتر و بهتر از گذشته است و امیدواریم که امسال برنامههای هفته وحدت، حال و هوای مقاومت داشته باشد زیرا همیشه میدان جهاد، عامل وحدت امت اسلامی است و لازم است با توجه به شرایط حال حاضر، امسال برنامههای هفته وحدت برنامههای عمیقتر و جدیدتری باشد.
ارسال نظر