رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: تحمل دیگری، تسلط بر مبانی اهل سنت، تعامل مثبت و سازنده، پیگیر بودن، خستگی ناپذیری در کار و ... از ویژگیهای آیت الله تسخیری بود.
به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در چهارمین نشست علمی طلایه داران صلح و وحدت اسلامی با موضوع زندگی، آراء و اندیشه های مرحوم آیت الله محمد علی تسخیری که بامشارکت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، پژوهشگاه علوم انسانی و سازمان تبلیغات اسلامی در پژوهشگاه علوم انسانی برگزار شد، گفت: از آیت الله تسخیری چیزهای زیادی آموخته ام که در کلمه نمی گنجد؛ ایشان از معالم بزرگ تقریب است.
وی به ذکر خاطراتی از آیت الله تسخیری پرداخت و اظهار داشت: آیت الله تسخیری از برجسته ترین شخصیتهای تقریبی در عصر حاضر بود.
حجت الاسلام نواب تصریح کرد: سی بار سفر مشترک با ایشان داشتیم که فقط ۸ بار آن به مصر بود؛ اخلاق مدار بودن از جمله ویژگیهای ایشان در مسیر تقریب بود.دروغ نمی گفت، نفاق نداشت.
وی ادامه داد: آیت الله تسخیری بر مبانی طرف گفتوگو مسلط بود؛ ما گفتوگوهای زیادی با هم داشتیم؛ او از قرآن، آداب گفتوگو با دیگران را استخراج کرده بود.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اضافه کرد: تحمل دیگری، تسلط بر مبانی اهل سنت، تعامل مثبت و سازنده، پیگیر بودن، خستگی ناپذیری در کار و ... از دیگر ویژگیهای ایشان بود.
وی ادامه داد:آیت الله تسخیری از تکرار رفتن به جلسات و نشستهای تقریبی خسته نمی شد، در پی تفریح نبود و فقط در راستای اهداف پیش می رفت، اندیشه شهید صدر را کاملا دریافت کرده بود، دانش و عمق و بینش فراوانی داشت و نمونه بی بدیل تقریب مذاهب بود.
ارسال نظر