امام جماعت و روحانی حج تایباد تأکید کرد:شیعه و سنی در کنار یکدیگر علیه ظلم و استبداد قیام کردند و این وحدت موجب پیروزی انقلاب شد.
استاد مدارس علوم دینی سنندج به اتحاد مردم با گرایشهای مختلف سیاسی در دوران انقلاب اشاره کرد و افزود: مردم با وجود تفاوتهای فکری و گرایشهای گوناگون، تمامی اختلافات خود را کنار گذاشتند و در جهت مبارزه با رژیم شاهنشاهی متحد شدند.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری پاوه، در وبینار «نقش مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی» تأکید کرد که انقلاب اسلامی، فراتر از یک حرکت سیاسی، یک نهضت اجتماعی مبتنی بر دین بود که با همراهی اقوام و مذاهب، به رهبری امام خمینی (ره) به ثمر نشست.
استاد حوزه و دانشگاه ایرانشهر در وبینار «نقش مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی» که با شعار «انقلاب اسلامی؛ وحدت اقوام و ادیان الهی، امید به آینده» برگزار شد، به تحلیل نقش دین و مذهب در انقلاب اسلامی پرداخت.
امام جمعه اهل سنت بندر لنگه بر اهمیت اتحاد و همدلی مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن تأکید کرد.
امام جمعه اهل سنت ارومیه در وبینار «نقش مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی» تأکید کرد که انقلاب اسلامی ایران، نهضتی مبتنی بر دین بود که با رهبری امام خمینی (ره)، توانست اسلام را بهعنوان یک ایدئولوژی پیشتاز در خاورمیانه مطرح کند و معادلات جهانی را تغییر دهد.
امام جمعه قشم در وبینار «نقش مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی» تأکید کرد که علما، بهویژه اهل سنت، نقش ارزندهای در شکلگیری و استمرار انقلاب اسلامی داشتهاند.
امام جمعه اهل سنت شیراز تأکید کرد که انقلاب اسلامی ایران با وحدت اقوام و ادیان الهی و بر اساس آموزههای دینی به پیروزی رسید. وی وجود رهبری دینی و معنوی را از شاخصهای اساسی موفقیت این انقلاب دانست و نقش وحدت را در انسجام امت اسلامی حیاتی برشمرد.
وبینار «نقش مذاهب اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی» به همت مجمع جهانی مذاهب اسلامی برگزار می شود.