وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
افراد جاهل جامعه به اختلاف بین مذاهب دامن می زنند
۱۴۰۲/۰۵/۱۸ ۱۲:۴۲ 214
عالم دینی گرجستان در سومین اجلاس منطقه ای وحدت:

افراد جاهل جامعه به اختلاف بین مذاهب دامن می زنند

عالم دینی گرجستان، اظهار داشت: حضرت علی(ع) می فرمایند: نادانی و جهالت انسانها نباید عزت شما را از بین ببرد و اجازه ندهید نادانها در راس امور قرار بگیرند که اختلاف بین مذاهب به وجود می آورند.

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، یاسین علی عالم دینی گرجستان، در سومین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی با عنوان "همکاری‌های اسلامی برای دستیابی به ارزش‌های مشترک" تاکید کرد: امروز وحدت نیاز ضروری کشورهای اسلامی است و دشمنان به دنبال هر فرصتی برای ضربه زدن به اتحاد ما هستند‌. 

وی به حدیثی از پیامبر (ص) اشاره کرد و گفت: ایشان توصیه می کنند که همیشه صادق باشید و صادقانه حرف بزنید و وحدت خود را حفظ کنید. 

عالم دینی گرجستان گفت: وحدت و اتحاد، کلمات بسیار زیبایی هستند و عمل به وحدت از اهم مسائل است؛ حضرت علی(ع) می فرمایند: نادانی و جهالت انسانها نباید عزت شما را از بین ببرد و اجازه ندهید نادانها در راس امور قرار بگیرند که اختلاف بین مذاهب به وجود می آورند. 
 

ارسال نظر