وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
وحدت امت اسلامی بر همه‌ مسائل مقدم است
۱۴۰۴/۰۳/۱۹ ۱۲:۱۶ 231
بانوی اندیشمند مغربی در وبینار بین‌المللی "امیرالمومنین(ع) محور وحدت":

وحدت امت اسلامی بر همه‌ مسائل مقدم است

دکتر نظیره غلاب، عضو هیئت علمی دانشکده علوم و معارف جامعه المصطفی، با تأکید بر اهمیت و ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد که تفرقه و اختلاف، منافع همه‌ی جوامع را به خطر می‌اندازد.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دکتر "نظیره غلاب" در وبینار بین‌المللی "امیرالمومنین(ع) محور وحدت" که امروز (دوشنبه) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، تأکید کرد: دعوت اسلام برای وحدت و همبستگی مسئله‌ی عجیب و دور از ذهنی نیست، زیرا وحدت و اتحاد از قوانینی است که بر دنیا حاکم است. اسلام وحدت را به‌عنوان یکی از نعمتهای خداوند برشمرده؛ همانطور که خداوند فرموده است، " وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا ۚ وَاذكُروا نِعمَتَ  الله علیکم.."

وی افزود: در قرآن به اختلاف و تفرقه به‌عنوان کیفر و یکی از مجازات‌های الهی اشاره شده است؛ "قُلْ هُوَ الْقَادِرُ عَلَىٰ أَنْ يَبْعَثَ عَلَيْكُمْ عَذَابًا مِنْ فَوْقِكُمْ أَوْ مِنْ تَحْتِ أَرْجُلِكُمْ أَوْ يَلْبِسَكُمْ شِيَعًا وَيُذِيقَ بَعْضَكُمْ بَأْسَ بَعْضٍ انْظُرْ كَيْفَ نُصَرِّفُ الْآيَاتِ لَعَلَّهُمْ يَفْقَهُونَ"

این استاد مغربی خاطرنشان کرد: بر مسلمانان و جوامع بشری واجب شده است که از قانون وحدت پیروی کنند تا جوامع بتوانند با همبستگی به موجودیت خود ادامه دهند، زیرا تفرقه و اختلاف منافع فرد و کل جامعه را به خطر می‌اندازد.

نظیره غلاب گفت: دشمنان همواره در طول تاریخ اسلام در کمین جوامع اسلامی بوده و به‌دنبال فرصتی برای ضربه زدن به مسلمانان بوده‌اند و با نگاهی به تاریخ می‌بینیم که هرگاه تفرقه و اختلافی به‌وجود آمده، دشمن برای رخنه به جوامع اسلامی فرصت پیدا کرده است.

وی تأکید کرد: اختلاف نژاد، رنگ، زبان، دیدگاه‌ها و نظرات مسئله‌ای کاملا طبیعی است و نباید این مسائل دلیلی برای ایجاد تفرقه‌ی سیاسی و یا اجتماعی در جوامع اسلامی شود.

این استاد مغربی افزود: امام علی (ع) همواره در گفتار و عمل خود مسلمانان را به اتحاد فراخوانده و مسئله‌ی وحدت امت اسلامی را بر همه‌ی مسائل مقدم می‌دانست و هیچ‌کسی مانند ایشان برای تحقق وحدت امت اسلامی از خودگذشتگی و جان‌فشانی نکرد.

نظیره غلاب خاطرنشان کرد: امام علی (ع) در بسیاری از سخنان و خطبه‌های خود بر ضرورت حفظ وحدت تأکید کرده و آن را نعمت الهی دانسته است.

ارسال نظر