وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
هویت امت اسلامی بر پایه وحدت و اخوت است/صهیونیست‌ها و حامیانشان دشمن آشکار امت اسلام هستند
۱۴۰۴/۰۶/۱۱ ۱۲:۰۳ 145
استاد دانشگاه لبنان در وبینار "ایران تجلی وحدت اقتدار امت":

هویت امت اسلامی بر پایه وحدت و اخوت است/صهیونیست‌ها و حامیانشان دشمن آشکار امت اسلام هستند

استاد دانشگاه لبنان تأکیدکرد که هویت امت اسلامی در وحدت، برادری، رحمت و همکاری تجلی می‌یابد و امروز هیچ کس کافرتر و ستمگرتر از صهیونیست‌ها و حامیان آنان نیست.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دلال عباس، استاد دانشگاه لبنان، در وبینار بین‌المللی "ایران، تجلی وحدت اقتدار امت" که امروز (سه‌شنبه) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، با استناد به آیه "إِنَّ هذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً واحِدَةً وَأَنَا رَبُّكُمْ فَاعْبُدُونِ" و همچنین آیه «"كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ...»" افزود: قرآن مسلمانان را مأمور ساخته است که بهترین امت باشند، به نیکی فرمان دهند، از بدی بازدارند و به خدا ایمان آورند.

وی همچنین با اشاره به حدیث نبوی «"مثل المؤمنین في توادّهم وتراحمهم وتعاطفهم كمثل الجسد الواحد..." گفت: "منابعی که مسلمانان باید بر آن تکیه کنند، قرآن و سنت صحیح نبوی است که مخالف آیات قرآن نباشد و مسلمانان با عدالت، دوری از ظلم و اقتدا به پیامبر اکرم (ص) و یاران مخلصش می‌توانند اخوت حقیقی را محقق کنند".

این بانوی لبنانی ادامه داد: "صفات صحابه پیامبر در قرآن ذکر شده است و آنان رهبرانی بودند که برادری و همکاری را مجسم ساختند."

وی با ذکر نمونه‌ای از عمار یاسر که در جنگ صفین در سن بیش از ۹۰ سالگی با شور و ایمان جنگید و در لحظه شهادت گفت "امروز به بهشت می‌روم؛ امروز دوستانم محمد و یارانش را ملاقات خواهم کرد"، این نوع ایمان و ایثار را الگویی جاویدان دانست.

این استاد دانشگاه لبنان با اشاره به آیه "أشداء علی الکفار رحماء بینهم" گفت: "امروز هیچ کس کافرتر و ستمگرتر از صهیونیست‌ها و حامیان آنان نیست، و هیچ‌کس بیش از مردم غزه نیازمند رحمت و یاری برادران مسلمان نیست".

وی افزود: "امروز دیگر هیچ عذری باقی نمانده است؛ زیرا رسانه‌ها لحظه‌به‌لحظه تصاویر جنایات صهیونیست‌ها علیه زنان، کودکان، بیماران و سالمندان غزه را منتشر می‌کنند، همان‌طور که رشادت‌های محور مقاومت را نیز به نمایش می‌گذارند".

دکتر عباس نقش امروز امت را همچون نقش حضرت زینب (س) در افشاگری علیه بنی‌امیه دانست و گفت: "او با خطبه‌های خود خیانت‌کاران را رسوا کرد، دروغ‌های دستگاه اموی را آشکار ساخت و چشم‌های فریب‌خوردگان را گشود."
      
وی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: "مسئولیت ترویج فرهنگ اخوت اسلامی بر عهده علمای واقعی دین است نه عالمان درباری، و پس از آنان مبلغین و خطیبان مساجد باید این رسالت را دنبال کنند؛ چراکه توده مردم همان چیزی را که از منابر می‌شنوند، بازگو می‌کنند".

به گفته او، این مسئولیت نیازمند صفات اخلاقی و عملی در عالمان است، زیرا کسی که خود را امام مردم قرار می‌دهد باید نخست از خود آغاز کند.

وی با اشاره به وصیت امام علی (ع) به کمیل گفت: "مردم سه دسته‌اند؛ عالمی ربانی، دانش‌جویی در مسیر نجات، و توده‌ای که پیرو هر صدایی هستند. این بیان نقش مهم عالمان ربانی و خطر فقیهان درباری و رسانه‌های گمراه‌کننده را روشن می‌سازد".

 عباس تصریح کرد: "امروز دشمن آشکار امت اسلامی صهیونیست‌ها و حامیان آنان هستند و این حقیقت باید محور رسانه‌های جهان اسلام باشد".

وی افزود: "قرآن مسلمانان را مأمور ساخته است که از خدا و رسول اطاعت کنند و این اطاعت یعنی پیروی از قرآن و سنت. خداوند اجازه نداده است که محبت او با محبت دشمنانش در یک دل جمع شود".

استاد دانشگاه لبنان گفت: "امروز مردانی از ایران، یمن، لبنان، شام و عراق فرمان الهی را اجرا می‌کنند. برخی با جان خود، برخی با مال، قلم و دانش به یاری مردم فلسطین می‌شتابند".

وی در پایان تصریح کرد: "هیچ عذری برای مسلمانانی که در برابر حکام سکوت کرده‌اند وجود ندارد، در حالی‌که حتی آزادگان غیرمسلمان در دادگاه‌ها، دانشگاه‌ها و رسانه‌ها برای حق مبارزه می‌کنند".

ارسال نظر