بانوی اندیشمند لبنانی با بیان این که شهید هنیه در همه صحنههای مقاومت غزه در برابر دشمنان حاضر بود، تصریح کرد که تشییع بینظیر این شهید در ایران نشان داد که فلسطین قادر است همه گروههای امت اسلامی را به یکدیگر نزدیک کند.
به گزارش خبرگزاری تقریب، امیره برغل، بانوی اندیشمند لبنانی در وبینار بینالمللی "صدای زنان در محکومیت خیانت به شهید هنیه" که امروز (سهشنبه) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: صحبت از شهید اسماعیل هنیه، بیان خلاصهای از تاریخ مسئله فلسطین است.
وی تصریح کرد که شهید هنیه در اردگاه الشاطیء در غزه متولد شد و تولد در اردوگاهها بیانگر استمرار نکبت است که از سال 1948 آغاز شد و پایه گذار اخراج فلسطینیان بود که تا کنون ادامه دارد.
برغل ادامه داد: شهید هنیه از نخستین سالهای جوانی به جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) پیوست و نماینده یک نسل از جوانان فلسطین شد. وی اسلام را به عنوان یک ایدئولوژی انتخاب کرد و به قدرت آن ایمان داشت. وی مقاومت را به عنوان تنها راه بازپسگیری سرزمین خود و حقوق غصب شده مردم فلسطین برگزید.
وی با اشاره به محاصره غزه و تحریم این منطقه که وسعت آن از 356 کیلومتر تجاوز نمیکند و از نظر ساکنین یکی از پرجمعیتترین مناطق به شمار میرود، خاطرنشان کرد که شهید هنیه در این شرایط سخت مسئولیت را پذیرفت و توانست کشتی فلسطین در غزه را علیرغم محاصره دشمنان و عقب نشستن دوستان رهبری کند.
این بانوی لبنان با اشاره به مقاومت مردم غزه، تاکیدکرد که شهید هنیه در همه صحنهها حاضر بود و با توجه به جایگاه رهبری خود به جمهوری اسلامی ایران روی آورد چرا که آن را پشتیان و حامی صادق مسئله فلسطین میدید و با حضور در مراسم باشکوه تشییع پیکر شهید قاسم سلیمانی، به نقش رهبری این فرمانده جمهوری اسلامی اعتراف کرده و او را "شهید قدس" خواند و سه بار این عنوان را تکرار کرد.
وی در ادامه سخنان خود به نسلکشی در غزه اشاره کرد و افزود: شهید هنیه در این جنگ از بذل هیچ یک از داشتههای خود دریغ نورزید. او دهها نفر از خانواده خود را در این مسیر تقدیم کرد تا این که خود نیز با عاقبت بخیری به شهادت رسید.
برغل ادامه داد: او در ایران به شهادت رسید و با حضور شیعیان و اهل سنت در یک گردهمایی بینظیر تشییع شد.
وی گفت: شهادت این مبارز بزرگ ما را با یک حقیقت رو به رو کرد که فلسطین قادر است، همه گروههای امت اسلامی از جمله پیروان مذاهب مختلف را به یکدیگر نزدیک کند.
این بانوی اندیشمند، مقاومت را یک اقدام وحدتگرایانه خواند و اظهار داشت که خون شهدا، فاصلهها را از بین میبرد و با ساختن پل، هر یک از اعضای پیکره امت اسلامی را که جدا شده است، باز میگرداند.
ارسال نظر