وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
زنان ایران اسلامی الگوی مقاومت هستند
۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۱۱:۲۳ 257
پژوهشگر بنگلادشی در نشست «بانوی ایرانی مظهر نجابت ، الگوی مقاومت»:

زنان ایران اسلامی الگوی مقاومت هستند

میرحسینی بر این باور است که زن ایران اسلامی امروز پرچم‌دار مقاومت است، زیرا این اسلام است که به زنان ایران هویت بخشیده و او را نسبت به زنان دیگر برتری داده است.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، «زینت فردوس میرحسینی» استاد و پژوهشگر بنگلادشی در نشست بین ‌المللی «بانوی ایرانی مظهر نجابت ، الگوی مقاومت» که امروز (چهارشنبه) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، گفت: «ایران قطعه‌ای از بهشت است و زنان ایران اهل بهشتند که با عفت و حجاب و پاکدامنی امام خمینی(ره) را همراهی کردند.»

وی در ارتباط با نحوه آشنایی خود با ایران،توضیح داد: «در آن سال‌هادست هر کدام از ما، یک گوشی اندورید در اختیار نداشتیم و دسترسی به اینترنت به این آسانی نبود، راه آشنایی ما با ایران و شرایط جمهوری اسلامی مجلاتی بوده که از طرف سفارت و رایزنی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش می گرفتیم. در آن مجلات از فعالیت بانوان ایران اسلامی نوشته می‌شد. زنان انقلابی که با رعایت حجاب کامل در آزمایشگاه‌ها، در مراکز درمانی و جاهای دیگر جامعه حضور دارند. پدرم می‌گفت که کجای دنیا می‌بینید، زنانشون با رعایت دستور اسلام، بتوانند فعالیت داشته باشند.»

این بانوی بنگلادشی با بیان این که عنوان این نشست، جمله خبری است یعنی اینکه زنان ایرانی الگوی مقاومت هستند و این تفکری است که جهان پذیرفته است، توضیح داد: «وقتی به تاریخ نگاه می‌کنیم، می‌بینیم در برهه‌های مختلف تاریخ زنان شجاع و غیور نقش آفرینی کردند و سال‌های زیادی از عمرشان را برای کسب علم و شناخت اسلام ناب محمدی در جمهوری اسلامی ایران به سر بردند و پس از بازگشت به کشورهایشان ایفای نقش نمودند.»

این استاد دانشگاه، زنان ایرانی که به عنوان الگوی زن مسلمان و مقاومت در جهان معرفی شده‌اند را به دو محور کلی تقسیم کرد و گفت:«محور اول دین، محور بودن و آموختن از مکتبی است که شهید پرور است؛ چرا که زنان ایران دخت گرامی نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی خود می‌دانند و نقش‌های دختری همسری و مادری را از چنین بانویی آموخته‌اند. زنان ایران، نقش آفرینی حضرت زهرا (س) در دفاع از ولایت، نقش آفرینی دخترشان حضرت زینب پس از عاشورا در رساندن پیام ولایت، مقاومت و حمایت را آموختند. مادران ایران شهید پروری را از ام الائمه حضرت زهرا (س) به ارث بردند و جاننثاری امام حسین (ع) را در دفاع از دین به فرزندان خود آموختند.»

حسینی خاطر نشان کرد: «جمهوری اسلامی ایران به زنان خود مقام والای دختری، همسری و مادری را داد و در سایه پرچم اسلام شرایط رشد و تکامل او را فراهم کرد تا بتواند از آموخته‌های خود استفاده کند و با محور قرار دادن سیره حضرت زهرا (س) نسلی غرور آفرین تربیت کند و بانوی نمونه و الگوی مقاومت برای همگان باشد.»

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی زنان ایرانی را نمونه و الگویی برای جهانیان قرار داد نعمتی که برای اندک زنان مجاهد و مقاومت، در کشورهای دیگر فراهم نیست، تصریح کرد: «بهتر است بجای "زنان ایرانی" بگوییم "زنان ایران اسلامی، الگوی مقاومت  هستند"؛ زیرا این اسلام است که به زنان ایران هویت بخشیده و او را نسبت به زنان دیگر برتری داده است.اسلام به زنان ارج نهاد، او را محور خانه و زندگی قرار داد، تربیتگاه بزرگمردان قرارداد. اسلام به زنان وظایفی را سپرد که با جسم و روح او سازگاری دارد تا با انجام آن خود نیز اقناع گشته و به تعالی برسند. آری دین اسلام همین است، وقتی فرمانی می‌دهد از ابتدا تا انتهای مسیر را با تمام جزئیات مطرح می‌نماید تا به سرمنزل برساند.»

حسینی با بیان اینکه در غرب شعار برابری زن و مرد سر دادند و عده‌ای غافل از سرانجام آن فقط ظاهر فریبنده را دیدند، ادامه داد: خوب سوال اینجا است بعد از این شعار باید چکار کرد ؟ یعنی هرکاری مردان انجام می‌دهند زنان نیز انجام دهند؟ برابری در چه چیزی؟ آیا چنین برابری عقلا امکان دارد؟ وقتی ابعاد وجودی و ساختاری زن و مرد تفاوت دارد، چگونه می‌توان در عمل یکسان بود؟ تصریح کرد: «امیرالمومنین علی (ع) چه زیبا می‌فرماید: کاری که در توان زن نیست به او مسپار، زیرا او چون گلی است... وَلاَ تُمَلِّکِ الْمَرْأَةَ مِنْ أَمْرِهَا ما جاوَزَ نَفسَها فَإِنَّ المَرأَةَ رَیحانَةٌ... ؛ (نهج البلاغه، نامه 31). باید برنامه‌ای را در نظر گرفت که با ابعاد درونی و ساختاری هماهنگ باشد نه تضاد، که نتیجه اینگونه تضادها در مشکلات روحی-روانی و سرانجام نافرجام است.»

این پژوهشگر بنگلادشی در پایان خاطر نشان کرد: «درست است که می‌گویند به دست آوردن متاع گرانبها بسی دشوار است؛ اما نگه داشتن و حفظ آن بسیار مشکل است.»

وی خطاب به زنان ایران اسلامی گفت: «زنان پاکدامن و شهید پرور ایران اسلامی که اکنون الگوی مقاومت برای جهانیان قرار گرفته‌اید، همچنان این پرچم را بالا نگه دارید، محکم‌تر و استوارتر از پیش قدم بردارید ما خواهران ملل مختلف همراهتان هستیم و خواهیم بود.»

ارسال نظر