علمداری فعال فرهنگی خراسان رضوی تأکید کرد: اگر روحیه مقاومت زنان نبود و اگر مادران جامعه ما ایستادگی نمیکردند و به فرزندان خود ایستادگی در برابر ظلم و ستم و دفاع از حق را آموزش نمیدادند، این مقاومت تا امروز شکل پیدا نمیکرد و ادامه دار نمیشد.
به گزارش خبرگزاری تقریب، "فاطمه علمداری" فعال فرهنگی و کارآفرین نمونه استان خراسان رضوی در بیست و دومین وبینار طوفان الاقصی که به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد،اظهار داشت:زنان در مقاومت فلسطین در تولید فرهنگ و ایجاد بخش نرمافزاری تمدن، نقش مهمی برعهده دارند.
وی ادامه داد: تاریخ نشان میدهد که سخت افزار اجتماع و تمدن بشری به عهده مردان است، اما این کالبد سخت و محکم با دمیدن روح زنانه زندگی پیدا می کند و بدون آن تمدن بشری برپا نمیشود.
علمداری تصریح کرد: حضرت مریم (س)، حضرت زهرا (س)، حضرت خدیجه (س) و حضرت زینب(س)از جمله زنان تأثیرگذار در تاریخ جهان و اسلام هستند و تلاشهای حضرت خدیجه(س) نقش مهمی در توسعه اسلام داشت.
وی گفت: در حال حاضر زن فلسطینی به عنوان یک زن مسلمان، مستقل و قدرتمند با تمام قوا در یک جنگ تمدنی حضور پیدا کرده است و جبهه حق را نصرت و یاری میدهد.
فعال فرهنگی خراسان رضوی تصریح کرد: زن فلسطینی هر روز با به دنیا آوردن فرزندان مقاومت، در این جبهه ایفای نقش میکند؛ زن فلسطینی با ایستادگی در صحنه پیکار و مقاومت و آرمان الهی، جبهه حق را راهبری میکند و همانند ستونی محکم است.
وی با بیان اینکه ستون هر خانواده ای زن است؛ گفت: وقتی ستون ایستادگی و مقاومت دارد، تمام آحاد آن خانواده و جامعه بسیج میشوند تا مقاومت کنند و این روحیه از طریق زن و مادر در کل جامعه تزریق میشود.
علمداری اضافه کرد: سربازانی که روحیه مقاومت دارند، در دامان زنان پرورش مییابند و از مادران خود تأسی میکنند که چگونه در مقابل ظلم و ستم ایستادگی کنند و پرچم عدالتخواهی را برافراشته کنند.
وی اظهار داشت:زن یک عنصر به تمام معنا در همه ابعاد تأثیرگذار است؛ چرا که نقش زن در جامعه نقش تربیتی است و احساس یک زن احساس رضایت و احساس اقناع در مسیری که در حال کار و انجام و پیشتیبانی است، میباشد.
فعال فرهنگی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: صبر و مقاومت یک زن بسیار میتواند در بین آحاد جامعه تأثیرگذار باشد؛در واقع روحیه حرکت و مقاومت توسط زنان ایجاد میشود.
وی عنوان کرد: فلسطینیها سالهاست در مقابل اشغال و غصب و تجاوز قرار گرفتند، اگر این روحیه مقاومت زنان نبود و اگر مادران جامعه ما ایستادگی نمیکردند و به فرزندان خود ایستادگی در برابر ظلم و ستم و دفاع از حق را آموزش نمیدادند، این مقاومت تا امروز شکل پیدا نمیکرد و ادامه دار نمیشد.
علمداری تأکید کرد: روحیه حماسه پروری محصول زنان است و اگر قرار است تمدنی در این زمان شکل بگیرد و تمدن نوین در جهان باشد، فرهنگ آن مبتنی بر اراده و عقاید فکری زنان شکل خواهد گرفت و زیر بنای آن توسط تفکر زنانی ایجاد میشود که جامعه خود را به این سمت سوق میدهند.
وی گفت:یکی از نگاههای استکبار جهانی از بین بردن کانون خانواده است که میتواند پرورش دهنده و حمایت کننده یک تفکر صحیح باشد و معتقد است که اگر قرار است، خانواده را از بین ببریم، باید زن آن جامعه را از بین ببریم.
فعال فرهنگی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر زنان جامعه قوی و مستحکم و دارای یک روحیه الهی باشند، قطعا یک جامعه را میتوانند به این سمت حرکت دهند و پشتیبانی کنند.اگر امروز شاهدیم که حتی زنان غیرمسلمان جهان نیز حامی حرکت صحیح مردم فلسطین هستند، به خاطر نگاه به مظلومیتی هست که افکار عمومی را تحت تأثیر قرار داده است که چگونه ظلم به کودک و زن میشود؟
وی تأکید کرد: حضور زن در خط جبهه مقاومت باعث شده است که در نگاه جامعه تأثیر و تغییر ایجاد کند؛ اگر زنان فلسطینی همچنان در این جامعه صبر و شکیبایی و روحیه مقاومت را تزریق کنند، جهانی را بیدار خواهند کرد؛ جهانی که شاید در سایه شوم هجوم تفکر غربی، بی بند و باری و از هم گسیختگی قدری به خواب فرو رفته توسط مقاومت زنان جهان و زنان جبهه مقاومت بیدار شود و شوکی به جهان وارد کند.
علمداری ادامه داد: مسیر غلط استثمار و سوء استفاده از زنانیت و جسم زن در حال استفاده است و از آن یک بهره برداری تجاری میشود؛ حال آنکه باید تبدیل به روحیه مقاومت بر مبنای استعدادها و توانمندیها و آنچه که خداوند متعال در مقام مادر و زن تجلی داده است را در جهان شاهد باشیم و یک نگاه راهبردی در زنان که بتوانند جهانی را بیدار کنند و بیداری اسلامی را ایجاد کنند را ببینیم.
وی اضافه کرد: با مقاومت و همبستگی و کنارهم بودن میتوان تمدن نوین اسلامی را در جهان ایجاد کرد تا همه در کنار هم بتوانیم بسترسازی ظهور را فراهم و فرزندانی را به دنیا بیاوریم که همگی سربازان اسلام و امام زمان خودشان باشند.
ارسال نظر