وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
امام جمعه اهل سنت سلماس در گفتگو با سردبیر سایت
۱۴۰۱/۰۸/۰۷ ۱۰:۳۸ 1267
گفتگو

امام جمعه اهل سنت سلماس در گفتگو با سردبیر سایت

ماموستا رحیم عثمان زاده امام جماعت و جمعه اهل سنت سلماس در حاشیه سی و ششمین کنفرانس وحدت در گفتگو با سردبیر سایت مجمع جهانی تقریب نکاتی راجع به وحدت امت اسلامی و کنفرانس وحدت عنوان کرد که گزیده آن خدمت خوانندگان عزیز تقدیم می شود.

س: از شما تقاضا داریم پیرامون کنفرانس بین المللی وحدت و ضرورت آن در زمان ما و میزان تاثیر گذاری آن در جهان اسلام مطالبی را برای خوانندگان ما بیان کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم 

کنفرانس سی و ششمین وحدت را تبریک عرض می کنم و خداوند را شاکرم که این توفیق را عنایت فرمود تا در این جمع با برکت امت اسلامی حضور داشته باشیم همچنانکه از مفهوم وحدت استفاده می شود، وحدت یکی از گل واژه های قرآنی است و در این زمان و در این روزگار که دنیای غرب هجمه خویش را بر دنیای اسلام بیشتر کرده است ما به این جلسات و الهاماتی که از آن می شود بیشتر نیاز داریم. 

وحدت راهگشا است برای تمام اختلافاتی که در بین امت اسلام است و تنها چیزی که دشمن روی آن حساس است عکس العمل در برابر صفوف واحده و متشکله امت اسلامی است و یکی از دروس مستمر بلکه اولین درس پیامبر ما حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم که بالاترین شخصیت عالم اسلام است طرح وحدت و مؤاخات و برادری است.

همین که پیامبر اکرم پا به مدینه گذاشتند اولین طرحی را که اجرایی و نهادینه کردند طرح مؤاخات بین مهاجرین و انصار بود. حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم میان دو قبیله اوس و خزرج پیوند برقرار کرد با این که سالها بود که این دو قبیله از یکدیگر آدم کشته بودند.

خلاصه این که وحدت یک امر خطیری است که وظیفه علما در این بین خیلی سنگین است و باید به آن بپردازند تا اینکه شکافهایی که در بین امت اسلامی است به برکت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و اصحاب و تابعین و تابعین ایشان الی یوم الدین تعمیر و ترمیم شود.

س: به نظر شما راهکارهای عملی وحدت در زمان ما چه چیزهایی می تواند باشد؟

راهکار عملی این می تواند باشد که ما باید اختلافهای جزئی بین خودمان را کنار بگذاریم و به سمت تقریب پیش برویم و بحمدالله امروزه در محافل علمی مانند دانشگاهها و بحث هایی که علمای اسلام پیرامون آن بحث می کنند به نوعی همه مباحث،  تقریبی هستند و ما باید ضمن احترام گذاشتن به مذهب یکدیگر باید بیشتر از پیش بحثهای تقریبی را دنبال کنیم و وحدت اسلامی را نه تنها به مدت یک هفته بلکه در همه عمر دنبال کنیم.

ارسال نظر