اندیشمند آفریقایی از کشور گینه کوناکری تصریح کرد: رژیم اسرائیل هیچ اصالت و جایی در میان امت اسلام ندارد، بلکه از سوی دشمنان برای فتنهافکنی در میان امت اسلام، تفرقه و دودستگی میان آنها ایجاد شده است.
مشاور وزیراوقاف سوریه تأکید کرد: سازمان مللمتحد، شورای امنیت، سازمان همکاری اسلامی و یا اتحادیه عرب هیچکدام توانایی آزادسازی فلسطین را ندارند، بلکه این سرزمین با مبارزه مسلحانه ملت فلسطین و حمایت همه آزادگان در نقاط مختلف دنیا آزاد خواهد شد.
رئیس جمعیت علمای مسلمان عراق تأکید کرد: عملیات طوفان الاقصی، زنده بودن گروههای مقاومت و همبستگی شیعیان و اهل سنت را به تصویر کشید.
نایب رئیس شورای الرباط المحمدی عراق اظهار داشت که عملیات طوفانالاقصی همه تلاشها برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی و کمرنگ کردن مسئله فلسطین را با شکست روبهرو کرد.
رئیس مرکز پژوهشهای فلسطین تأکیدکرد: اروپا از همه امکانات خود در راستای تشکیل رژیم اسرائیل استفاده کرد و قربانی نخست این اقدامات، مردم فلسطین بودند.
شیخ یحیی الدیلمی، عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در یمن تاکید کرد کسانی که مدعی حقوق بشر هستند دروغ میگویند و مسلمانان علیه آنها انقلاب کردند.
اندیشمند نیجری تأکید کرد: ما مسلمان هستیم و وظیفه داریم بر ریسمان الهی چنگ بزنیم و از عزیزان خود حمایت کنیم.
مولوی محمد مختار مفلح، رهبر نهضت اسلامی افغانستان تاکید کرد که مسئله فلسطین، فقط مسئله یک سرزمین نیست، بلکه مسئله اسلام است.
اندیشمند مغربی با اشاره به تظاهراتهای مردمی در بسیاری از کشورها از جمله کشورهای غیراسلامی، گفت: مردم مسلمان دنیا در صدد هستند تا مسئله قدس شریف را بار دیگر احیا کنند.
عالم نیجریه ای اظهار داشت: امروز وظیفه مسلمانان است که از حزب گرایی دوری کنند تا به وحدت مورد نظر یعنی تشکیل امت واحده اسلامی دست یابند.
نماینده رئیس دیوان وقف سنی عراق تأکید کرد: طوفان الاقصی از واقعیت تمدن اروپایی پرده برداشت و نشان داد کسانی که ادعای حمایت از حقوق بشر دارند، هیچ قدمی در این راستا بر نمی دارند و هیچ دفاعی از کودکان و زنان بی گناه غزه که در اثر جنایات رژیم صهیونیستی به شهادت می رسند، انجام نمی دهند.
حماس مانند آفریقای جنوبی تاثیر مثبتی بر رفتار جامعه بینالمللی و رفتار فلسطینیها دارد.
همایش بین المللی" طوفان الاقصی و بیداری وجدان بشری" که به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، با انتشار بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.
امام جماعت مسجد الصدیق موریتانی با تأکید بر اینکه تکیه بر مقاومت تنها راه پیروزی مسلمانان است، از جمهوری اسلامی ایران به خاطر حمایت دائم از مسئله فلسطین تشکر و قدردانی کرد.
عالم کویتی اظهار کرد: اتفاقی که امروز در غزه رخ میدهد همانند حماسه عاشورا است ما میبینیم که چگونه شیرخواران را از بین میبرند.
سید مرتضی السندی با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین دغدغه همه انسان های جهان است، از برادران یمنی که عزت و اقتدار اسلامی را به نمایش گذاشته و ثابت کردند که می توانند در مقابل آمریکایی ها ایستادگی کنند، تشکر و قدردانی کرد.
مدیر مرکز اسلامی سانتیاگو شیلی اظهار داشت: 90 نفر از وکلای دادگستری در شیلی علیه نتانیاهو شکایت کردند و پنج نفر از وکلای برجسته ما از طرف دولت شیلی برای رفتن به لاهه حمایت میشوند.
عبدمناف ماسلییف رئیس شورای علمای قرقیزستان اظهار داشت: همانطور که دشمنان برای ما برنامه دارند؛ ما هم باید برنامه ریزی درستی برای آینده داشته باشیم.
رئیس جماعت علمای اهل سنت عراق تصریح کرد:در جنگ غزه قدرتمند بودن ارتش اسرائیل و هیمنه آن در هم شکست و به فضل تلاشهای مقاومت، سرزمین فلسطین برای صهیونیستها ناامن شد.
عالم عراقی اظهار داشت: مرجع همایش بین المللی" طوفان الاقصی و بیداری وجدان بشری" گام بزرگی در شرایط حساس کنونی است. ما نیاز به برنامه ریزی در جهان اسلام پس از جنگ غزه داریم.
دکتر خلیل نفیس بر لزوم پشتیبانی عملی مسلمانان از مقاومت فلسطین و تحریم هرگونه ارتباط با رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
دبیر شورای اخوت اسلامی افغانستان تصریح کرد: امروز جنایت های اسرائیل در غزه ننگ بشریت شده و کسانی که در برابر این جنایت سکوت کرده اند، باید جوابگو باشند.
دکتر نبیل سلیمان تصریح کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بدانند که امروز غزه ایستاده و هرگز تسلیم نخواهد شد. این جنایات هرقدر طول بکشد مردم غزه حتی به قیمت از دست دادن عزیزانشان مقاومت می کنند.
مولانا عزمی عبدالحمید تأکید کرد: طوفان الاقصی حاصل 75 سال اشغالگری صهیونیست هاست که قواعد تعامل را تغییر داد و چهره واقعی اسرائیل را آشکار ساخت و در برابر عادی سازی روابط با صهیونیست ها ایستاد.