پژوهشگر اسلامی و فعال رسانه ای اظهار کرد: زن فلسطینی کلید قدس و مدرسهای است که قهرمانان فلسطینی اعم از معلمان، پزشکان و مهندسان و ... در آن تربیت میشوند و تاریخ حال و آینده فلسطین را میسازد.
به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عدی علی ادیب پژوهشگر اسلامی و فعال رسانه ای از تهران در چهاردهمین وبینار طوفان الاقصی که به همت معاونت امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، در مورد نقش زن در مقاومت اسلامی و فلسطین، گفت: امروز زن فلسطینی به عنوان یک زن مسلمان در عملیات طوفان الاقصی و برای اثبات مسئولیت شرعی، اسلامی و قدرت خود در مقابله با رژیم صهیونیستی و توطئههای آن، موفق عمل کرده است.
وی افزود: زن فلسطینی از روز اشغال سرزمین خود تا کنون به جایگاهی رسیده که میتواند با فداکاریهای خود و تقدیم همسر و فرزندش در راه خدا و آزادی مسجد الاقصی، الگویی از صبر و مقاومت برای تمام زنان جهان باشد.
پژوهشگر اسلامی و فعال رسانه ای ادامه داد: او کلید قدس و مدرسهای است که قهرمانان فلسطینی اعم از معلمان، پزشکان و مهندسان و ... در آن تربیت میشوند و تاریخ حال و آینده فلسطین را میسازد.
وی افزود: زن فلسطینی، مادر، خواهر، اسیر، شهید، رفیق و تجسم آیات جهاد و حب وطن و آزادی است، راهی را میرود که روزی زینب(س) طی کرده و مسئولیتی را به دوش میکشد که روزی حضرت زینب(س) در کربلا به دوش کشید. چرا که از ایشان آموخته است که پرچم عزت و کرامت و صبر را بالا ببرد، امر به معروف و نهی از منکر کرده و نقش اجتماعی خود را به خوبی ایفا کند.
وی با بیان اینکه نقش زن فلسطینی در حمایت از طوفان الاقصی از دو جهت قابل مشاهده است، گفت: اولین مرحله، آماده سازی نیروهای مقاومت از نظر تربیتی است؛ آنها به فرزندان خود مقاومت، قهرمانی، التزام به نماز، کتاب خدا و تعلق به مسجد الاقصی را آموزش میدهند که این تعلیمات بر فداکاری آنها به خاطر میهنشان تأثیر گذار است.
علی ادیب افزود: دومین نقش زن فلسطینی در عملیات طوفان الاقصی مربوط به پیامدهای بعد از این عملیات است؛ چرا که نیروهای مقاومت فلسطینی عادت کرده اند که هر عملیات نظامی که علیه رژیم صهیونیستی انجام میشود، حتما عکس العملی به دنبال دارد و این آمادگی جزء مهمی از قدرت مقاومت و موفقیت عملیات است، بنابراین میتوان به نقش اثرگذار زن فلسطینی در قدرت و فداکاریهایش برای تحمل و بردباری در برابر پیامدهای بعد از عملیات اشاره کرد.
وی خاطر نشان کرد:در واقع فداکاریهای زن فلسطینی صفحه جدیدی در مبارزات اوست و به همه ثابت میکند که خداوند او را انتخاب کرده تا در ابتدای صفوف باشد و این کار بیهوده نبوده است.
پژوهشگر اسلامی و فعال رسانه ای ادامه داد: اما امروز ما از نظر ایمانی، هرگز زن فلسطینی را ناامید و نامطمئن به خداوند نمیبینیم؛ اگر خبر شهادت فرزند، همسر یا پدر و برادرش و یا یکی از اهالی خانوادهاش را بشنود با صدای بلند خداوند را سپاس میگوید و خود را تسلیم قضای الهی میداند و در برابر آن صبوری میکند.
علی ادیب تصریح کرد: او علی رغم همه سختیها و چالشهایی که با آن مواجه است، به ارزشها و سنن فرهنگی و دینی خود متعهد است و حتی در میان همه این ویرانیها حجاب خود را حفظ میکند.
پژوهشگر اسلامی و فعال رسانهای اظهار کرد: متاسفانه تاکنون بیش از 70 درصد شهدای غزه از زنان و کودکان هستند و بسیاری از آنان در نتیجه بمبارانها، در شرایط بهداشتی و انسانی بسیاری بدی به سر میبرند به همین دلیل امروز زن فلسطینی به عنوان یکی از اهداف اصلی اسرائیل تبدیل شده؛ رژیم اشغالگری که در مقابله با مردان مجاهد فلسطینی عاجز مانده و به بمباران زنان و کودکان روی آورده است.
علی ادیب اذعان کرد: امروز در نتیجه بمبارانهای صورت گرفته علیه غزه بر تعداد زنان بیوه فلسطینی افزوده شده و مسئولیت تأمین زندگی خانواده بر دوش آنها افتاده که این درد و رنج آنان را دوچندان کرده است.
وی همچنین به مشکلات زنان باردار غزه نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از این زنان مجبورند تا فرزندان خود را در خیابانها، چادرها و بدون هیچ گونه امکان پزشکی و بهداشتی به دنیا بیاورند.
علی ادیب با بیان اینکه در راستای سیاست تحمیلی مجازات دسته جمعی رژیم صهیونیستی، رساندن مواد اولیه پزشکی به باریکه غزه بسیار سخت شده است،گفت: اکنون خطر مرگ ناشی از گرسنگی و بیماریهای ناشی از نقص ایمنی مردم غزه را تهدید میکند.
وی در پایان گفت: آنچه که گفته شد تنها بخش کوچکی از مشکلات مردم غزه بود اما همه اینها مانع از مقاومت و پایداری زن فلسطینی نشده است.
ارسال نظر