مدرس حوزه کرمانشاه گفت: نقش زنان غزه یک نقش تربیتی است؛ این زنان هستند که با تربیت فرزندان و همراهی و همدلی با همسرانشان نقش پررنگی در جبهه مقاومت دارند؛ آنها الگویی کامل و اسوهای بی بدیل برای تمامی زنان جهان هستند.
به گزارش خبرگزاری تقریب، "سحر کلانتری" مدرس حوزه از کرمانشاه در بیست و دومین وبینار طوفان الاقصی که به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد،اظهار داشت:در تاریخ اسلام حضور زنان را به صورت کاملا پررنگی چه به صورت مستقیم و چه غیر مستقیم حس میکنیم.
وی ادامه داد: اولین بانویی که تمام داراییهای خود را در راه اسلام خرج کرد و خیلی فداکار بوده است، حضرت خدیجه(س) بود؛ اولین شهید اسلام هم حضرت سمیه(س) بوده است.
مدرس حوزه کرمانشاه گفت: در تاریخ جنگهای اسلام حضور زنان را به صورت کاملا پررنگی میتوانیم حس کنیم. در جنگ غزه حضور پررنگ زنان را میتوانیم حس کنیم؛ زنانی با اراده و استوار که نماینده مسلمانی هستند که صبر و استقامت و توکل دارند.
وی خاطرنشان کرد: نقش زنان غزه یک نقش تربیتی است؛ این زنان هستند که با تربیت فرزندان و همراهی و همدلی با همسرانشان نقش پررنگی در جبهه مقاومت دارند؛ آنها الگویی کامل و اسوهای بی بدیل برای تمامی زنان جهان هستند.
کلانتری گفت: در آیات قرآن کریم هم خداوند متعال ما را به صبر و بردباری تشویق کرده است. جامعه مظلوم فلسطین یک جامعه مسلمان هستند و زنان غزه چه در پشت جبهههای جنگ و چه به طور مستقیم کاملا در مقاومت نقش دارند و امروز تصویری نوین را از یک زن اجتماعی و کنشگر به تمام جهان نشان دادند.
وی ادامه داد: بنابراین صرف داشتن تحصیلات و یا شغل در حفظ نسلهای حامی و مبارز مقاومت بی معنا میشود؛ زنان غزه اراده بزرگی دارند که مردان خود را به مقاومت و حفظ خاک خود تشویق میکنند.
مدرس حوزه کرمانشاه گفت: در هیچ مقعطی از مقاومت ما نقش زنان را خالی نمیبینیم؛ زنان غزه از وجب به وجب خاک خود دفاع میکنند و میتوانیم به عنوان اسوه مقاومت از آنها نام ببریم.
وی در پایان تأکید کرد: زنان به مقاومت غزه معنا دادند و بیشترین قشری که در جنگهای غزه آسیب دیده است، زنان بودهاند اما باز از هدف خود دست نکشیدند؛ آنها با مسئولیت پذیری و توانمندی که دارند، طی گذشت سالها موفق شدهاند، توانمندی خود را در رویارویی با رژیم صهونیستی و تقویت مقاومت برای مقابله با توطئههای صهیونیسم ثابت کنند.
ارسال نظر