به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی روز چهارشنبه در حاشیه اجلاسیه منطقهای وحدت اسلامی در سنندج در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در این نشست، صحبت هایی رد و بدل و دغدغههای جامعه اسلامی و مردم آزادانه مطرح می شود و شرکتکنندگان از مسائل و مشکلات مطرح شده مطلع میشوند.
وی یکی دیگر از دستاوردهای این اجلاسیه را حضور مهمانانی از استانها، شهرها و حتی خارج از کشور در کردستان و آشنایی آنان با وضعیت و شرایط استان در بخشهای مختلف اقلیمی و زیرساختی دانست و افزود: همین رفت و آمدها و تجربه وجود امنیت در کردستان، دستاورد بسیار مهمی برای استان است.
نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: همینکه مهمانان و شرکتکنندگان از نقاط مختلف کشور و خارج از ایران، همدیگر را از نزدیک میبینند و از نزدیک شاهد رفق و مدارای یکدیگر میشوند، بسیار سودمند است، چراکه اگر کسانی وحدت را در مناطق مختلف کشور زیر سوال ببرند، همین شرکت کنندگان در اجلاسیه، میتوانند دخالت کنند و قضیه را سر و سامان دهند.
پورذهبی با بیان اینکه همین اجلاسیه به وحدت و آرامش بیشتر منجر میشود، ادامه داد: هر چقدر تردد و رفت و آمدها به واسطه برگزاری چنین اجلاسیههایی در کردستان بیشتر شود، به رونق استان کمک بیشتری میکند.
اولین اجلاس منطقهای وحدت اسلامی با عنوان "کردستان، نماد تحقق وحدت امت اسلامی و همزیستی اقوام و مذاهب" ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱ در دو نوبت صبح و عصر در کردستان برگزار شد.
این اجلاس با حضور علمای استان های کردستان، کرمانشاه و ایلام و آذربایجان غربی و علمای اقلیم کردستان عراق به میزبانی سنندج برگزار شد.
پخش سخنرانی حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان از دیگر برنامه های این اجلاس بود.
در این اجلاس حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان، حاج ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج، آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه، مولوی اسحاق مدنی رییس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حاج ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه، شیخ بهاءالدین محی الدین نقشبندی مدیر مدرسه و رییس طریقت نقشبندیه سلیمانیه، حجت الاسلام سید سعد الاعراجی امام جمعه شیعیان اربیل و تعداد دیگری از علمای منطقه به ایراد سخنرانی کردند.
برگزاری گفت و گو بین علما و بزرگان اقلیم کردستان عراق با علمای کشورمان از دیگر برنامه های این اجلاس بود.
۴۰۰ مهمان در این همایش حضور داشتند که که ۸۰ نفر آنها خارجی بودند.
ارسال نظر