وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
بحران غزه، امروز محور وحدت، یکپارچگی و یگانگی امت اسلامی شده است
۱۴۰۲/۱۰/۰۹ ۰۸:۱۰ 163
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم در وبینار طوفان الاقصی 11:

بحران غزه، امروز محور وحدت، یکپارچگی و یگانگی امت اسلامی شده است

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: بحران غزه، امروز محور وحدت، یکپارچگی و یگانگی امت اسلامی شده است و جهان اسلام حول این محور در راستای اتحاد مستضعفین گام بر خواهد داشت.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام  و المسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم در وبینار طوفان الاقصی 11 با عنوان «فلسطین محور اتحاد اسلام» به روند شکل گیری رژیم جعلی صهیونیستی پرداخت و اظهار داشت: حدود 75 سال قبل یک قرارداد ننگین شکل گرفت که بر مبنای آن، نطفه نامشروعی متولد و رژیم جعلی اسرائیل در 1948 به رسمیت شناخته شد. این لکه ننگین و این وصله ناهمرنگ به عنوان آتشی به جان جهان اسلام افتاد و تا امروز که 75 سال از آن تاریخ می گذرد، دهها بار سبب بروز جنگ های مختلفی برای استقلال و رهایی بخشی سرزمین های اشغالی شد.

حجت الاسلام نواب با بیان اینکه بنیانگذار بزرگوار جمهوری اسلامی 60 سال پیش در سال 1342 با وجود تلاش و مبارزه داخلی با سلطنت پهلوی از مساله فلسطین غلفت نکرده و تاکید کرده بودند که مساله اصلی مسلمانان فلسطین است و آمریکا هم حامی بی چون و چرای رژیم اسرائیل است، تصریح کرد: 60 سال از آن تاریخ می گذرد و فریاد امام در طول این سال ها زنده است و در گذر زمان شاهدیم که امریکا و همه جناح ها و احزاب و گروه های این کشور هزینه گزافی در دفاع از اسرائیل تقبل کرده اند و جدیدترین تسلیحات و هواپیماها را در اختیار آن گذاشته اند.  

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم با اشاره به اینکه میلیون ها مسلمان فلسطینی الاصل سرزمین خود را در دست این رژیم غاصب می بینند و با همه وجود تلاش می کنند که این سرزمین را از دست دشمنان غاصب آزاد کنند، افزود: فلسطین سرزمین و موطن مردم مسلمان، مسیحی و یهودی بوده و هست. هر کسی که در 100 سال گذشته گذرنامه، پاسپورت و جنسیت فلسطینی داشته است، این سرزمین متعلق به اوست. بنابراین همه صاحبان این سرزمین باید در یک انتخابات آزاد شرکت کنند و همگان نتیجه این رای گیری را بپذیرند؛ شبیه روندی که بعد از سقوط صدام در عراق صورت گرفت و مردم این کشور از همه قومیت ها از کردها و مسیحی ها گرفته تا آشوری ها پای صندوق های رای رفتند و در انتخابات شرکت کردند  و نوع حکومت، دولت، قانون اساسی و مجلس خود را تعیین کردند. بنابراین امروز هم پیشنهاد جمهوری اسلامی درباره فلسطین تکرار چنین الگویی است.

او با اشاره به اینکه رژیم اسرائیل باید بداند که سرنوشت وطن و سرزمین یک ملت، دچار مرور زمان نخواهد شد، افزود: مقام های صهیونیستی نمی توانند تصور کنند که با کشتار وسیع و ظالمانه و غیر انسانی علیه مردم بی دفاع غزه می توانند مردم فلسطین را از خواسته تعیین سرنوشت سرزمینی خود منصرف نمایند. چنین اتفاقی نخواهد افتاد و مردم فلسطین به مرور زمان و گذر نسل ها مقاوم تر و مومنانه تر اهداف مشروع خود در مقابله با اسرائیل را دنبال خواهند کرد. از این رو عزم فردی که عزیزترین هایش را در نتیجه کشتار صهیونیست ها از دست داده است، در مقابله با این رژیم جزم تر خواهد کرد.

حجت الاسلام نواب با تاکید بر اینکه فلسطین آزاد خواهد شد و ملت مظلوم فلسطین به حق خود خواهد رسید؛ ادامه داد:  بحران غزه، امروز محور وحدت، یکپارچگی و یگانگی امت اسلامی شده است و جهان اسلام حول این محور در راستای اتحاد مستضعفین گام بر خواهد داشت. زمانی جمال عبدالناصر، رئیس جمهور اسبق مصر در سازمان ملل در اعتراض به سخنرانی یک مقام اسرائیلی از جای خودش بلند شد و در ادامه 113 رئیس جمهور و نخست وزیر، پادشاه، ملک، امیر، به پیروی از او اجلاس رسمی سازمان ملل را ترک کردند. امام خمینی، رهبر آزادی بخش جهان اسلام نیز هیچ وقت در دفاع از مستضعفین به دولتها امیدوار نبود بلکه به همسویی ملت ها امید داشتند.

وی افزود: در پی وقوع جنگ اخیر و در طول هفته هایی که از این بحران گذشته است، جمعیت میلیونی در نقاط مختلف جهان از جمله در امریکای جنوبی، امریکا، کانادا و افریقا و آسیا و اروپا و استرالیا و کشورهایی که تعداد مسلمانانشان از 100 هزار نفر هم کمتر است، به دفاع از مردم مظلوم غزه برخاستند و کشتار بیرحمانه اسرائیل را محکوم کردند. این حمایت ها امیدها را برای روانه شدن کمک های جهان به مردم فلسطین افزایش داده است.  

ارسال نظر