وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
آنچه امروز در غزه می‌گذرد، نمونه بارز بازگشت به جاهلیت و تفرقه‌ است
۱۴۰۴/۰۶/۲۲ ۱۲:۳۵ 94
آخوند الله قلی توماج در وبینار دوازدهم کنفرانس وحدت:

آنچه امروز در غزه می‌گذرد، نمونه بارز بازگشت به جاهلیت و تفرقه‌ است

عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، با اشاره به چالش‌های امروز جهان اسلام تصریح کرد: اسلام‌هراسی جهانی، جنگ‌های نیابتی، نقض حقوق بشر در فلسطین و کشمیر، فقر و توسعه‌نیافتگی، همه محصول فاصله گرفتن از وحدت است. آنچه امروز در غزه می‌گذرد، نمونه بارز بازگشت به جاهلیت و تفرقه‌ای است که امت اسلامی را دچار ضعف کرده است.


به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، "آخوند الله‌قلی توماج" در وبینار سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی گفت: پیامبر اکرم(ص) در جامعه‌ای ظهور کرد که غرق در تفرقه و تعصبات کور بود و با دعوت به توحید و عدالت، بنیان جامعه‌ای نوین را بر محور برادری و همبستگی بنا نهاد.

وی افزود: قرآن مسلمانان را «امت واحده» معرفی کرده است و پیامبر عظیم‌الشأن(ص) فرمودند: مؤمنان همچون یک پیکرند که اگر عضوی از آن به درد آید، دیگر اعضا نیز به درد می‌آیند. امروز امت اسلام باید به این اصل بازگردد، چرا که تفرقه‌ها، سلاحی در دست دشمنان شده است.

آخوند توماج با اشاره به چالش‌های امروز جهان اسلام تصریح کرد: اسلام‌هراسی جهانی، جنگ‌های نیابتی، نقض حقوق بشر در فلسطین و کشمیر، فقر و توسعه‌نیافتگی، همه محصول فاصله گرفتن از وحدت است. آنچه امروز در غزه می‌گذرد، نمونه بارز بازگشت به جاهلیت و تفرقه‌ای است که امت اسلامی را دچار ضعف کرده است.

وی ادامه داد: پیامبر اسلام(ص) وحدت را در عمل نهادینه ساختند؛ پیمان برادری میان مهاجر و انصار نمونه‌ای روشن از همدلی عملی بود که دیوارهای تبعیض را فرو ریخت. ایشان هشدار داده بودند«پس از من به کفر باز نگردید که گردن یکدیگر را بزنید.» امروز این هشدار در غزه مصداق عینی یافته است. 

عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت خاطرنشان کرد: برای بازگشت به مسیر وحدت باید چهار محور اساسی دنبال شود؛ تقویت مشترکات اعتقادی به ‌ویژه قرآن و سنت، تولید محتوای رسانه‌ای یکپارچه و بین‌المللی، مدیریت اختلافات فقهی و کلامی از طریق گفت‌وگوی علمی و پرهیز از تکفیر و در نهایت تبدیل همدلی به اقدام عملی در حمایت از مظلومان جهان.

وی با تاکید بر نقش ایران اسلامی در حفظ استقلال و تمامیت ارضی گفت: امروز دشمنان تنها مرزهای جغرافیایی ما را تهدید نمی‌کنند، بلکه هویت، فرهنگ و اعتقادات ما را نشانه گرفته‌اند و  پاسخ ما باید همدلی و وحدتی بی‌سابقه باشد؛ وحدتی که دست‌های ملت را فارغ از رنگ، زبان و مذهب به هم پیوند می‌دهد و همچون دیواری محکم در برابر نفوذ دشمن می‌ایستد.

 آخوند توماج در پایان اظهار داشت: وطن ما امانتی گران‌بهاست که دفاع از آن وظیفه‌ای الهی و تاریخی است. با وحدت و همبستگی می‌توانیم آینده‌ای سرشار از عزت، سربلندی و اتحاد پایدار برای ملت ایران و جهان اسلام رقم بزنیم.

ارسال نظر