به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله رب العالمين والصلاة والسلام علي رسول الله وعلي آله الطييبين الطاهرين وصحبه المنتجبين ومن اهتدي بهداه الي يوم الدين.
به فضل الهي، سي و سومين كنفرانس بين المللي وحدت اسلامي در تهران در تاريخ 23 تا 25 آبان ماه 1398، 16 تا 18 ربيع الاول 1441هـ، همزمان با ميلاد پر بركت رسول اعظم(ص) و نواده ايشان امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت، با عنوان: وحدت امت در دفاع از مسجد الأقصى با حضور علما، انديشمندان ، پژوهشگران و نخبگان بيش از 90 كشور جهان، برگزار گرديد.
پيش از آغاز كنفرانس ميهمانان و شركت كنندگان، با حضور در مرقد امام راحل(ره) ضمن اداي احترام به مقام شامخ بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و احياگر اميدهاي آزادسازي فلسطين اشغالي و بيدارگر امت اسلام، با آرمانهاي ايشان تجديد بيعت كردند.
كنفرانس با خوش آمدگويي و بيانات آيت الله اراكي دبيركل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي، آغاز گرديد و سپس با سخنراني حجت الاسلام والمسلمين دكتر روحاني رئيس جمهوري اسلام ايران رسماً كارخود را آغاز نمود. پس از آن با سخنرانيها و بيانات ميهمانان و شخصيتهاي مختلف ادامه پيدا كرد و ميهمانان عالي مقام، و در قالب 29 نشست و كميسيون تخصصي و جلسات اتحاديههاي بين المللي تقريبي و شوراي عالي مجمع، به ارائه مقالات و تبيين و مطالب ديدگاههاي خود دربارة موضوع كنفرانس پرداختند.
در دومين روز كنفرانس، شركت كنندگان، به محضر رهبر معظم انقلاب، امام خامنهاي (دام ظله العالي) رسيده و به رهنمودهاي ايشان درباره موضوعات مختلف جهان اسلام و دعوت از كليه نيروهاي فعال در امت اسلام براي ياري رساندن به فلسطين آزاد سازي مسجد الأقصي گوش فرا دادند.
ايشان كمترين درجه وحدت ميان مسلمانان را پرهيز جوامع دولتها اقوام و مذاهب اسلامي از تعرض و ضربه زدن به يكديگر و اتحاد در مقابل دشمن مشترك خواندند و فرمودند در مراتب باﻻتر كشورهاي اسلامي بايد بايكديگر در علم ثروت امنيت و قدرت سياسي در جهت دستيابي به تمدن نوين اسلامي همافزايي و تلاش كنند.
ايشان در مورد قضيه فلسطين فرمودهاند قضيه فلسطين و جنگهاي خونين در يمن، غرب آسيا و شمال افريقا ناشي از پايبند نبودن به اصل پرهيز از معارضه و اتحاد در مقابل دشمن مشترك است و خاطرنشان كردند: امروز بزرگترين مصيب دنياي اسلام قضيه فلسطين است كه ملتي را از خانه و وطن خود آواره كردند.
همچنين ايشان اشاره كردند كه توطئههاي صهيونيستي عليه كشورهاي اسلامي از طريق نفوذ به مراكز تصميمگيري و تغيير محاسبات مسئولان به اجرا گذاشته ميشود و ميبايست با انجام وظايف و مسئوليتها، در راه تحقق تمدن نوين اسلامي تلاش كرد.
پس از تبادل آرا در كميسيون و نشستهاي و نشستهاي كنفرانس، شركت كنندگان به نتايج و توصيههاي ذيل رسيدند:
1- كنفرانس وحدت، امسال در شرايطي برگزار گرديد كه رويارويي سختي ميان جبهة مقاومت كه تن به ذلت نداده و خواهان صيانت از كرامت و عزّت و سربلندي امت است از يك سو و از سوي ديگر، جبهة استكبار كه تمام توان و نيرو و امكانات خود را با هدف تحقير امت وسلطه بر سرنوشت و مقدّرات مسلمانان و ايجاد تفرقه در ميان آنها بسيج كرده است، در جريان است.
براين اساس، شركت كنندگان، كلية آزادگان جهان را به همافزايي تلاش و توان خود در حمايت از جبهة مقاومت حفظ عزّت و كرامت امتّ و همكاري در مقابله با تجاوزهاي صهيونيسم و آمريكا، دعوت مينمايد.
2- مسجد الأقصي داراي تقدّس خاصي در نظر همة مسلمانان است چرا كه قبلة اول مسلمانان و سومين حرم مقدس و محل إسراء پيامبر اكرم(ص) است. هر اهانتي به اين مسجد، اهانت به همة مسلمانان است و لذا صهيونيستها براي زير پا گذاشتن عزّت و كرامت و مقاومت مسلمانان، به اين مسجد اهانت و بي احترامي ميكنند. ما خواستار ثبت كلية اقدامات جنايتكارانه و اهانت آميز عليه اين مسجد هستيم و برخورد قاطع با اين اقدامات را از همة كشورها و ملتها مطالبه ميكنيم.
3- امسال، 50 سال از آتش زدن مسجد الأقصي به دست صهيونستها ميگذرد، اقدامي كه باعث خشم مسلمانان جهان و تأسيس سازمان كنفرانس اسلامي كه به سازمان همكاري اسلامي تغيير نام يافت، گرديد. اين سازمان از حمايت از حقوق مسلمانان عاجز بوده و از حل مسائل كشورهاي اسلامي در فلسطين و يمن و سوريه و بحرين وميانمار و ساير كشورها عاجز مانده است. لذا ما خواستار همكاري و افزايش تلاشها و گردهماييها ميان مسلمانان براي ارائه راهكارهاي همافزايي و افزايش تلاشها و گردهماييها ميان مسلمانان براي ارائه راهكارهاي جدي و اقدامات فوري براي دفاع از مسجد الأقصي و حمايت از مقاومت اسلامي.
4- شركت كنندگان تأكيد مينمايند كه رژيم صهيونيستي نه فقط تهديدي براي فلسطين است، بلكه تهديدي براي همة كشوراي اسلامي به شمار ميرود، كه تجلّي آن، تلاش براي تشكيل پيمان منطقهاي براي دخالت در امور منقطه، توسط رژيم صهيونيستي و با حمايت ايالات متحده امريكا است كه سعي در ايجاد فتنه و ناآرامي و دخالت در امور داخلي كشورها دارد. ما تاكيد ميكنيم كه آزادسازي فلسطين ميبايست، همراه با آزادي كامل سرزمينهاي اشغال شده توسط رژيم صهيونيستي، و بلنديهاي جولان در سوريه و مزارع شبعا در لبنان باشد.
5- مسجد الأقصي محور وحدت جهان اسلام است و همة ملتهاي مسلمان در اين موضوع اتفاق نظر دارند امّا تلاش برخي كشورهاي مرتجع و مزدوران براي سازش و عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي و سركوب مدافعان قدس و حاميان جبهة مقاومت، خيانتي فراموش نشدني در حق امت اسلام است.
لذا ما ضمن محكوم كردن اين تلاشها و خيانتها، خواستار مقابله ملّتها با اين تحركات و اقدامات هستيم.
6- شركت كنندگان ، در كنفرانس مقاومت ملّت فلسطين را در برابر تروريسم دولتي رژيم صهيونيستي ارج نهاده و ضمن حمايت از راهپيماييهايي بازگشت ، محكوم كردن خشونتهاي رژيم صهيونيستي در سركوب راهپيمايي بازگشت را خواستاريم.
7- تجاوز مستمر به مسجد الأقصي ، در چارچوب معامله قرن و يهودي سازي قدس صورت ميگيرد، اين اقدام توطئه خطرناكي عليه مقدمات اسلامي است، كه ميبايست كشورهاي اسلامي، در مقابل آن موضعگيري جدي و قاطع داشته باشند.
8- شركت كنندگان در كنفرانس، تجاوزهاي أخير عليه ملّت فلسطين و ترور رهبر مجاهد، بهاء ابو العطا و تلاش نافرجام براي ترور أكرم العجوري از رهبران مبازر، را محكوم ميكنند و بر حق فلسطينيان در پاسخ به اين تجاوزگري و شكستن محاصره غزّه تأكيد ميكنند.
9- شركت كنندگان در كنفرانس كه تعداد آنان به بيش از 400 نفر رسيد، با وجود مشكلاتي كه در كشورهاي خود داشتند، براي دفاع از قدس و مسجد أقصي گردهم آمدند تا اعلام كنند كه موضوع فلسطين همچنان مهمترين موضوع اصلي جهان اسلام است و تمام تلاشها براي به فراموش سپردن يا تحريف و سازش در اين خصوص محكوم به شكست است.
10- شركت كنندگان در كنفرانس، تشكر عميق خودرا به خاطر مواضع اصولي و مستحكم جمهوري اسلامي در دفاع از فلسطين و مسجد الأقصي و حمايت همه جانبه از جبهة مقاومت اعلام مينمايند و دشمنيها و اقدامات نا مشروع دولت آمريكا را در جنگ اقتصادي عليه ملّت ايران، و حمايت از گروههاي تروريستي، محكوم ميكنند و قدرداني خودرا از تلاشهاي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در مسير وحدت و يكپارچگي ميان مسلمانان اظهار مينمايند.
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ارسال نظر