وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
شهادت سید حسن نصرالله تاثیر زیادی بر تحکیم جبهه‌های مقاومت و وحدت صفوف مسلمانان داشت
۱۴۰۳/۱۲/۱۲ ۱۱:۴۰ 198
ماموستا "دکتر عبدالسلام امامی" امام جمعه مهاباد:

شهادت سید حسن نصرالله تاثیر زیادی بر تحکیم جبهه‌های مقاومت و وحدت صفوف مسلمانان داشت

امام جمعه مهاباد با اشاره به نقش برجسته شهدای محور مقاومت، به ویژه سرداران شهید سردار سلیمانی و شهدای لبنان و غزه، تاکید کرد که مقاومت اسلامی در برابر ظلم و ستم‌های جهانی همچنان ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، ماموستا "دکتر عبدالسلام امامی" امام جمعه مهاباد، در وبینار "تجلیل از مجاهدان جبهه مقاومت، راه و مکتب نصرالله"2 با درود و سلام به ارواح طیبه شهدای مقاومت، از جمله شهیدان بزرگی چون شهید  سید حسن نصرالله، شهید هاشم صفی‌الدین، شهید اسماعیل هنیه و دیگر فرماندهان مقاومت گفت: یاد و خاطره شهدای محور مقاومت به ویژه سردار دل‌ها، سردار سلیمانی، باید همواره در قلب‌های امت اسلامی باقی بماند.

وی به اهمیت شهادت و فداکاری‌های مجاهدان در خط مقدم جبهه‌های مقاومت اشاره کرد و گفت: شهادت سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان جبهه مقاومت در لبنان و غزه تاثیر زیادی بر تحکیم جبهه‌های مقاومت و وحدت صفوف مسلمانان در جنگ اخیر داشت.

امام جمعه مهاباد با اشاره به انزوای رژیم صهیونیستی در افکار عمومی و محافل بین‌المللی به دنبال شهادت این شخصیت‌های برجسته مقاومت، خاطرنشان کرد که غزه، لبنان و سوریه به عرصه‌های بی‌آبرویی مدعیان حقوق بشر تبدیل شده‌اند.

ماموستا امامی سپس به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرده و بر لزوم وحدت در صفوف مسلمانان تاکید کرد و گفت:توحید صفوف و جبهات در غزه، لبنان، سوریه، عراق، یمن، ایران و دیگر جبهه‌ها، نسخه شفابخش برای درمان دردهای جهان اسلام است.

وی ادامه داد:شهید نصرالله و دیگر فرماندهان مقاومت ثابت کردند که با ایمان و اراده می‌توانند در برابر رژیم صهیونیستی و دیگر قدرت‌های استکباری ایستادگی کنند و انسان ایدئولوژی برتر از انسان تکنولوژی است.

ماموستا امامی با اشاره به رفتار سران کشورهای اسلامی، به ویژه کشورهای عربی که در برابر ظلم در غزه سکوت کردند، از نقش برجسته شهیدان مقاومت همچون شهید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و محمد ضیف در تقویت جبهه مقاومت یاد کرد و افزود:این شهیدان با خون خود پرچم اسلام را برافراشته نگه داشته‌اند و ما باید راه آنان را ادامه دهیم.

وی در بخشی از سخنان خود به اهمیت تربیت مردان میدان در اندیشه اسلامی اشاره کرده و گفت:تربیت مردان میدان از ساخت سلاح مهمتر است، چرا که تنها از طریق تربیت صحیح می‌توان در برابر دشمنان ایستادگی کرد.

ماموستا امامی در سخنان خود تاکید کرد: شهادت "سید حسن نصرالله" بزرگترین اشتباه رژیم صهیونیستی بود، زیرا او با شهادتش از ظرف زمان و مکان خارج شده و بهتر از قبل دوشادوش رزمندگان مقاومت در میدان نبرد حضور خواهد داشت و ملتی که رهبرانی چون نصرالله دارد، پیروز خواهد شد.

وی در پایان، با درود و سلام به شهدای مقاومت و تاکید بر لزوم ادامه راه آنان، گفت: امید داریم که محور مقاومت به زودی به پیروزی‌های بزرگتری دست یابد و دشمنان اسلام را به زانو درآورد.

ارسال نظر