وب سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى

اهم اخبار تقریب مذاهب اسلامی

مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
سایت رسمی مجمع جهانى تقريب مذاهب اسلامى
امام‌خمینی(ص) از قرار گرفتن در سایه دو قدرت شرق و غرب ابا داشت
۱۴۰۳/۰۳/۱۹ ۰۸:۵۶ 213
عضو هیئت علمی دانشگاه عراق

امام‌خمینی(ص) از قرار گرفتن در سایه دو قدرت شرق و غرب ابا داشت

بانوی اندیشمند عراقی تاکیدکرد که امام خمینی(ره) از قرار گرفتن در سایه دو قدت شرق و غرب ابا داشت، چرا که سر او تنها سایه عمامه مشکی و بدن وی، تنها لباس علما را می شناخت.


به گزارش خبرگزاری تقریب، سحر ناجی، عضو هیئت علمی دانشگاه عراق، در وبینار بین‌المللی«امام خمینی (ره) پرچمدار وحدت و مقاومت» که امروز یکشنبه به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: ایستادن در برابر شخصیتی چون امام خمینی (ره) از حیث خواندن و نوشتن و تحقیق، ما را به عرصه‌ای وسیع و فراگیر از نظر هماهنگی و جامعیت خلاقانه در اندیشه برجای مانده از ایشان می‌برد.

وی در این باره توضیح داد: امت اسلامی در همه سطوح در حال احتضار بود؛ اما ناگهان یک اتفاق مهم افتاد و مردی از شهر قم و به طور مشخص از حوزه علمیه با عمامه سیاه و با لباس تواضع و بیانگر آن پرچم اصیل و مدرن، خروج کرد و او امام روح ‌الله موسوی خمینی (ره) بود.

این بانوی اندیشمند لبنانی تصریح کرد که امام خمینی(ره) همه معیارهایی را که مردم به آن عادت کرده بودند را رد کرد و اعلام نمود که "نه شرقی و نه غربی" و از این که در سایه یکی از دو قدرت شرق و غرب قرار بگیرد ابا داشت، چرا که سر او تنها سایه عمامه مشکی و بدن وی تنها لباس علما را می شناخت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اثری که امام برجای گذاشت، دیدگاهی یکپارچه و جامع و مشرف به این عالم پهناور است که از رسالتی الهی نشأت گرفته که با بعثت شریف رسول بشریت حضرت محمد (ص) تجسم یافته است.

سحر ناجی در ادامه اظهار داشت: دیدگاه امام به هستی، زندگی و انسان با هدف رسم برنامه‌ها و خطوطی بود که انسان را به هدف از این هستی برساند.

وی افزود: امام خمینی(ره) تلاش می‌کرد با این نگاه و ممارست، مقدماتی را به وجود آورد که از طریق آن، جامعه‌ای ایجاد گردد که در همه ابعاد خداوند را عبادت کند و انسان را به خوشبختی برساند. امام خمینی (ره) توانست نمونه درخشانی را ارائه دهد که از جهات مختلف، بیانگر یک الگو است و توانست برداشت کاملی از مفاهیم متعددی را به تصویر کشد که مردم در ترجمه آن‌ها اختلاف دارند. 

این بانوی اندیشمند عراقی خاطرنشان کرد: بعد از آن که امام(ره) از اولویت نخست خود یعنی ایجاد ثبات در ایران فارغ شد، اولویت دوم مطرح گردید که در لابه لای سخنان امام بزرگوار بیان شد و آن آزادی قدس و فلسطین بود.

وی با بیان این که امام(ره) بر خدمت به جامعه در همه سطوح تاکید داشت، گفت: این شعاری بود که نهضت امام در آن خلاصه می‌شد. وی به کلمه "خادم" انس و بر این عنوان اصرار داشت و همواره تکرار می‌کرد که من خادم این قوم، این ملت و این دین هستم.

سحر ناجی مبارزه با استکبار را از مفاهیمی خواند که امام خمینی (ره) بر آن تاکید داشت و تصریح کرد: در روزگار ما که صحبت از تسلط تک قطبی بر توانمندی کشورها است و با شعارهای فریبنده به جهان اسلام حمله می‌شود، باید در رابطه با این استکبار تجاوزکارانه تامل کرد تا ماهیت و واقعیت آن و روش‌ها و برنامه‌های آن روشن گردد.

 وی افزود: بهترین کسی که این را به ما نشان می‌دهد، کسی است که با استکبار آمریکایی مبارزه کرد؛ در کشوری که قرار بود پلیس خلیج فارس باشد؛ در ایران شاهنشاهی که با انقلاب مبارک به ایران اسلامی و کشوری تبدیل شد که در زمانی پر از افراد ترسو، پرچم حمایت از مستضعفان را برافراشته است.

ارسال نظر