پژوهشگر تصوف اسلامی ترکیه، امام خمینی (ره) را کسی میداند که امتهای اسلامی را دعوت کرد تا زیر یک سقف تحت ارزشهای انسانی دور یکدیگر جمع شوند تا جامعه نوین اسلامی را رغم بزنند.
به گزارش خبرگزاری تقریب، "فاطمه بتول سایوز " پژوهشگر تصوف اسلامی ترکیه که یکی از سخنرانهای وبینار «امام خمینی (ره) پرچمدار وحدت و مقاومت» بود با آرزوی آزادی مردم فلسطین، گفت: آرزوی ما زندگی کردن تمامی انسانها در دنیای پر از صلح و محبت است؛ دنیایی که درآن هیچ کودکی کشته نشده و هیچ مادری گریه نکند.
وی ادامه داد: در عصری که ما در آن زندگی میکنیم، الگوسازی و جهانی شدن کسانی که هنوز اصول فطرت انسانی را دارند، به ویژه کسانی که امت اسلامی را به وحدت دعوت میکنند تا زیر یک سقف تحت ارزشهای انسانی جمع شوند، اهمیت زیادی دارد زیرا همه مسلمین جهان را برای آینده امیدوار میکند.
این بانوی ترکیهای قویترین و کاملترین نمونه را امام خمینی (ره) دانست و عنوان کرد: امام راحل، یک رهبر موفق جهانی و انقلاب او نیز جهانی بود. انقلاب ایشان در صفحههای تاریخ با مرور زمان گستردهتر و موفقتر میشود و این گویای این واقعیت این است که ایشان در انقلاب خود به دنبال منفعت شخصی نبود و با اصول انسانی و فطری و با وجدان پیش رفت و قدم برداشت.
بتول سایوز با اشاره به این واقعیت که در طول تاریخ انقلاب و ایدئولوژیهای زیادی فراموش شدهاند، افزود: کم نبودند انقلابهایی که از صفحه تاریخ حذف شده و حتی به موفقیت ختم نشدهاند. ولی میبینیم که انقلاب جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام راحل از شرق تا غرب از مسلمان تا غیر مسلمان یاریرسان مظلوم بود و حمایت از مستضعفین دنیا باعث ماندگاری این انقلاب عظیم شد.
امام خمینی (ره)صدای مظلومان را شنید
وی با اشاره به خصلت عدالتطلبی و ظلمستیزی رهبر انقلاب، تاکیدکرد: حامی مظلومان بودن، شخصیت ایشان را جهانی کرد. میدانید که عدالتطلبی و ظلم ستیزی در فطرت بشریت است. در این بین مظلومان جهان با انقلاب امام خمینی (ره) امید تازهای در دلهایشان جاری کرد.
این بانوی ترکیهای اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تمامی مردم جهان به سمت انقلاب امام و آشنایی با شخصیت ایشان و اهل بیت (ع) روی آوردند. میتوان نتیجه گرفت امام با انقلاب خود فقط یک حرکت سیاسی را ایجاد نکرد، بلکه یک حرکت جهانی برای تبلیغ "دین مبین اسلام" را رغم زد.
انقلاب اسلامی محدود به مرز ایران و خاورمیانه نبود
سایوز با اشاره به عدالت خواهی، وحدت و برادری که امام راحل آن را برای جامعه جهانی خواستار بود، تصریح کرد: مرام و نظام امام خمینی(ره) عدالت خواهی، مقاومت در برابر ظالمان جهان و موضع گیری سختگیرانه در برابر ظالم بود.
وی افزود: امام خمینی (ره) در بین جغرافیای مسلمانی و انسانی، تنها رهبری بود که بزرگترین دغدغه ایشان "وحدت و برادری" بود و برای رسیدن به این راه قدمهای بزرگی برداشت.
این پژوهشگر ترکیهای با اشاره به هفته وحدت در میلاد رسول اکرم، گفت: امام راحل با نامگذاری این هفته به نام وحدت نقشهای را برای تمامی مردم جهان ترسیم کرد و به مردم نشان داد که ملتهای مسلمان میتوانند دوشادوش یکدیگر در کنار هم بدون درگیری زندگی کرد.
بتول سایوز در پایان خاطرنشان کرد: امام خمینی یک شخصیت موفق سیاسی و دینی بود و جوانان میتوانند امام خمینی (ره) را به عنوان الگوی انسانی خوب سرمشق زندگی خود قرار دهند.
ارسال نظر